Crazy Pipe- Dj Sparthakus Hardstyle Remix, DJ Bomba
vtunnel aracılığı ile youtubeye girin bu şarkıları dinleyin hasta olacaksınız
quote:
Orjinalden alıntı: sturmovik
Rammstein:
Asche Zu Asche Tier Du Hast Ich Will Reise Reise Keine Lust Mein Teil Wollt Ihr das Bett in Flammen Sehen? Du Riechst So Gut Bestrafe Mich Links 2 3 4
Iron Maiden:
Hallowed Be Thy Name Out of the Silent Planet Fear of The Dark Phantom of The Opera
System of a Down:
Mr. Jack Boom! Fuck the System Chop Suey
Hepsi acaip gaz şarkılardır, bol elektro-bass gitar, bateri ve bass bulunur
bu liste en çok hoşuma gidenlerden biriydi ancak bir kaç eksik ilişti gözüme tabi bana göre eksikler
mesela Iron Maiden -Como Estais Amigos mutlaka olması gereken ve unutulmaması gereken bir parçadır ayrıca sözleri de tarihe göndermeler yapmaktadır(ingiltere ve arjantin arasındaki falkland savaşı nda ölenlere ithaf)
S.OA.D dan -a.t.w.a. ki hem eğlenceli hem hareketli güzel bir parçadır
rammstein da eksik yok fazla var
şimdi bir de benim listeye ayrıca ekleyeceklerim -europa - final countdown -Nirvana - Smells like teen spirit -Zakkum - Hipokondriyak -Cannon Rock -malt - deprem -almora - cehennem geceleri -rashit - teker teker
şimdilik aklıma bunlar geliyor ama aklıma geldikçe yazacağım buraya herkese bol rock lı metalli günler
Enigma forever :D ton bi bass wuruo sewerim eskde olsa
Interactive - Dildo 2008 (Rocco vs. Bass-T Remix Edit)
Bazı Arkadaşlarımız Bu şarkıları bilmiyordur. Söyleme İhtiyacında bulundum. Radyo Mydonose dan Seçme Şarkılar..
V-Sag & AlexandraMckay- Feather Original Mix Yves Larock - By Your Side Syke'N Sugarstarr - Danz dr zeus feat jal - woh lamhe hiphop mix Elena - Bezumna Ludost k-special - jdeviens ouf feat. djaz Samira - Hey Mister DJ Liana - Tazı Nosht tina bride and dexter connection - close to you radio edit Coldplay - Clocks Maya Avraham - Lama (Remix) Morandi - Angels Fluturimi 3470 - Final Night 3 sud est - dont say i love you
Benim Hoşuma gittiği İçin yayınlıyorum.. Bu şarkıların haricindede şarkılarda varda En Güzel olanlar bunlar. Bu şarkıları İndirmek İsteyen Arkadaşlar Olursa. (Radio Mydonose TOP 40 Chart) die İnternette arattırırlarsa Bulurlar.
speddy vamos
Canlı şarkılar lazım arkadaşlar :) Kat Delune feat Elephant Man - Whine up gibi... Veya BassHunter-Now You're Gone
HADİSE STIR ME UP.BENDEKİ KAYIT MİX VE ADAMI HOPLATIYORRRRR GÜM GÜMMM VE EN GÜZELİ JUNKLE-X DENEYİN GÖRÜN JUNKLE- X NEED FOR SPEED PRO STRET MÜZİĞİDİR VR HARİKA BASLAR VARRRRR
quote:
Orjinalden alıntı: dr.alphi
quote:
Orjinalden alıntı: sturmovik
Rammstein:
Asche Zu Asche Tier Du Hast Ich Will Reise Reise Keine Lust Mein Teil Wollt Ihr das Bett in Flammen Sehen? Du Riechst So Gut Bestrafe Mich Links 2 3 4
Iron Maiden:
Hallowed Be Thy Name Out of the Silent Planet Fear of The Dark Phantom of The Opera
System of a Down:
Mr. Jack Boom! Fuck the System Chop Suey
Hepsi acaip gaz şarkılardır, bol elektro-bass gitar, bateri ve bass bulunur
bu liste en çok hoşuma gidenlerden biriydi ancak bir kaç eksik ilişti gözüme tabi bana göre eksikler
mesela Iron Maiden -Como Estais Amigos mutlaka olması gereken ve unutulmaması gereken bir parçadır ayrıca sözleri de tarihe göndermeler yapmaktadır(ingiltere ve arjantin arasındaki falkland savaşı nda ölenlere ithaf)
S.OA.D dan -a.t.w.a. ki hem eğlenceli hem hareketli güzel bir parçadır
rammstein da eksik yok fazla var
şimdi bir de benim listeye ayrıca ekleyeceklerim -europa - final countdown -Nirvana - Smells like teen spirit -Zakkum - Hipokondriyak -Cannon Rock -malt - deprem -almora - cehennem geceleri -rashit - teker teker
şimdilik aklıma bunlar geliyor ama aklıma geldikçe yazacağım buraya herkese bol rock lı metalli günler
eklemeye devam edeyim -almora - 1945 -haluk levent - balıkçı -haluk levent - drama köprüsü -demir demirkan - kahpe -pentagram - 1000 in the easland -pentagram - bir -pentagram - gündüz gece -4x4 - aylar geçer -4x4 - dün gece -ogün sanlısoy - bilmece -pamela - fırtınalara -şebnem ferah - can kırıkları(solosuna bitiyorum) -pilli bebek - siyah beyaz -feist - still true(duygusal analra birebir bi müzik) -Almora - Sea Angels -Başıbozuk - yak ışıkları -başıbozuk - kimsecikler -başıbozuk - bizden geçti -panik - yarasa kız
şu şarkıdaki 2. şarkının ismi doğru değil. İndiriyorum fatboy skank die ama doğru deil. Yardımcı olabilir misiniz?
Selam arkadslar. Su sira dinledigim bir kac sarki ekleyim
heldorado- a drinking song Cash flow-beni bana sor ve kustum hayata ceza-doldurdum murekkebimi sonnur ft dj mesh-elvedayla suslenmis... ayrica sheerifa ve akondu galiba bir duet var tam adini sonra yazacagim simdi aklimda degil simple plan- i am just a kid ve evanescence tabi
daha once yazilmis yeni gordum shareefa ft ludacris - i needa boss sagopa- baytar Smack that var tabi.bir kac kisi soyluyor bunu birde arkadas islikli bir sarki sormus buyuk ihtimalle sarkinin adi girl ve pitbull soyluyordu galiba
İstanbul Attack - Bin Arabama İstanbul Attack - Bazen DJ Panteles - I Have A Dream Akcent - King of Disco Extra Virgin - My Love is John Keys Presents Reshurn - Read My Mind Plies ft Akon - Hypnotized
umarım beğenirsiniz
Arkadaşlar bu sene tuning show'a gelenleer bilir.Sound Magus'un Tipo'su vardı,onda sürekli bir parça çalışıyordu,onun ismini bilen varmı?Çok spl bir parçaydı.
Ayrıca böyle subwoofer test değilde,yoğun baslı şarkı önerileriniz olursa iyi olur,ses ve görüntü sistemleri yapan bir yerde çalışıyorum,yaptığımız sistemleri denemek için bu tarzda parçalar lazım oluyor,elimde epeyi var ama arşivime yenilerinide eklemek isterim.