Şimdi Ara

Tesla aracıyla otoyolda hayat kurtaran adama Elon Musk’tan büyük sürpriz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Elon Musk aldığı pası çok güzel gol yapmış. Bundan iyi reklam mı olur! Adama gelince helal olsun. Çevresine duyarlı bir adam olduğu her halinden belli.
    1- Elektrikli bir araba kullanıyor.
    2- Ölümle sonuçlanabilecek bir kazayı arabasının hasar görmesine rağmen önlüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hitman

konu tesla değil, şöförün davranışı. Siz aynı durumda olsanız ne yapardınız önce sorun kendinize sonra çevrenize bakın.

bizde sokakta adam kesiyorlar, millet bakmadan yanından geçip gidiyor.

Amerika'da da Kör (Numarası yapan) bir adam hali vakti yerinde birine para çıkmış bileti gösterip "bileti aldığım yer bir şey çıkmadığını söyledi ama bir kontrol eder misiniz emin olamadım" vb diyor. adam bileti cukka yapmaya çalışıyor.

Sonra bir evsiz e gösteriyor. "Seni kandırmaya çalışmış dostum şu kadar para çıkmış tebrikler" diyor.

YAAAANİ.

Olayın dil ya da ülkeyle, gelişmiş olmak ile alakası yok. "İnsan" olabilmek ile alakası var. Vicdan ile alakası var.

Zaten vicdan denen şeye sahip değilsen senin insanlığından da, dininden, dilinden memleketinden de bahsedilemez. Çünkü en başta bir insan olmadığın için seni her hangi bir milliyet ya da inanışa sokmak mümkün değildir. ( Seni derken burada sizi değil 3. şahısları kastediyorum. )

"Bizde sokakta adam kesiyorlar."

Karanlığa küfredeceğine bir mum yak demişler. Kaç defa yere atılmış bir çöpü kaldırıp çöpe attın. Cam şişeleri biriktirip geri dönüşüme attın. Pilleri biriktirip pil kutusuna attın? Kaç defa kan verdin? Kemik iliği için örnek verdin mi?

Başka ülkeler ile kıyaslarken Avengers tan ibaret bir yargı ile kıyaslama yapmayın bence. Amerikada bu tür şeyler beterin beteridir.

Burada sen yaralanırken biri yanından geçip gidiyor ise; Amerikada yolda yürürken Polis tarafından vurulursun. Ya da ilenle arabanda giderken durdurulur. Ellerin havaya kaldırılır. Diz üstü çöktürülür ve sebepsiz yere kafandan vurulursun.

Bence biraz ülkenin değerini bil. Çok özendiğin ülkeler gibi olmayı çok dileme. Çünkü o dileklerin kabul olduğunda geri dönmek için çok geç olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: xense

turkiyede olsa aracın değişeni olacak, boyası olacak diye uzak durmaya çalışırız. yitip giden cana değer vermeyiz. ama bilmeyiz ki gün gelir yitip giden can sevdiklerimizden biri olabilir.

Öz eleştiri sanırım.

Niye tüm Türk insanını bencil, maddiyatçı, düşüncesiz ve pislik kategorisine sokuyorsun ki?

Diğer milletleri gökler üzerinde tutarken kendi ülkeni ve vatandaşlarını itin bir taraflarına gömmek cidden kendini bu kadar iyi hissetmeni sağlıyor mu?

Dikkatini çekerim otoyoldalar. Yanından geçen onlarca araç olmuş. Sadece 100 kişiden biri bu işi gerçekleştirmiş. Zaten olayın haber olması da ne kadar ender olduğunu gösteriyor.

Düşünsene herkes bulduğu bir milyon doları polise götürüp sahibini arasaydı. Biri böyle bir şey yaptığında haberlere çıkmazdı değil mi? Çünkü sıradan olurdu. Sıradan davranışların da haber değeri yoktur. "Başbakan bugün 17280 kez hava teneffüs etti" diye bir haber okumuyoruz gazetelerde değil mi?

Türkiye yazarken bile T yi küçük yazmışsınız. Bu kadar ülkenize nankörlük etmeyin. Sen farkında bile olmadan senin iyiliğin için işler yapan insanlar var. O yardımseverlerden biri belkide yola atılmış bir çakıl taşını aldı ve kenara koydu ya da birinin attığı bir portakal kabuğunu. Ya da bir çiviyi.

Belki sen yolda yürürken bir araba o taşın üstünden geçecek ve kafana fırlatacaktı. Belki o portakal kabuğuna basıp düşerek incinecektin ya da belki o çivinin üstünden araban ile geçip lastiğini patlatıp işe geç kalacaktın.

Aklıma gelmişken.

Kazalar nasıl olur. Aslında başka bir amaçla yüklemiştim ama sanırım konuya uygun bir video. Sonuna kadar izleyin hiç yoktan gülmüş olursunuz.

https://vk.com/video313548043_456239021

• quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Helal olsun.. bir insanın canı her şeyden değerlidir.

Hadi bakalım. Maksat uyuzluk olsun.

Peki karşısına konulan şey başka bir insanın canı ise?
  • Her şeyden önce insanlık, medeniyet :)

• Xtrud kullanıcısına yanıt
    fotoğrafların hepsine tek tek tıkladım
  • Elon reklamı yakalamış yine.

10K Euro verecek ama kullanıcıların gönlünde taht kuracak daha ne olsun. yazdıklarım hem insanlığını hem zekasını tebrik ettiğim için.
  • Tamir ücreti yerine yeni araç verelim deseymiş daha etkili olurdu.

• VOLKSWAGEN, Türkiye'nin de sana emisyon skandalından ötürü dava açmasını tüm kalbimle diliyorum.

• Elon Musk yazın google a araştırın, adamın reklama ihtiyacı olmadığını anlarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

konu tesla değil, şöförün davranışı. Siz aynı durumda olsanız ne yapardınız önce sorun kendinize sonra çevrenize bakın.

Amerika'da da Kör (Numarası yapan) bir adam hali vakti yerinde birine para çıkmış bileti gösterip "bileti aldığım yer bir şey çıkmadığını söyledi ama bir kontrol eder misiniz emin olamadım" vb diyor. adam bileti cukka yapmaya çalışıyor.

Sonra bir evsiz e gösteriyor. "Seni kandırmaya çalışmış dostum şu kadar para çıkmış tebrikler" diyor.

YAAAANİ.

Olayın dil ya da ülkeyle, gelişmiş olmak ile alakası yok. "İnsan" olabilmek ile alakası var. Vicdan ile alakası var.

Zaten vicdan denen şeye sahip değilsen senin insanlığından da, dininden, dilinden memleketinden de bahsedilemez. Çünkü en başta bir insan olmadığın için seni her hangi bir milliyet ya da inanışa sokmak mümkün değildir. ( Seni derken burada sizi değil 3. şahısları kastediyorum. )

Karanlığa küfredeceğine bir mum yak demişler. Kaç defa yere atılmış bir çöpü kaldırıp çöpe attın. Cam şişeleri biriktirip geri dönüşüme attın. Pilleri biriktirip pil kutusuna attın? Kaç defa kan verdin? Kemik iliği için örnek verdin mi?

Başka ülkeler ile kıyaslarken Avengers tan ibaret bir yargı ile kıyaslama yapmayın bence. Amerikada bu tür şeyler beterin beteridir.

Burada sen yaralanırken biri yanından geçip gidiyor ise; Amerikada yolda yürürken Polis tarafından vurulursun. Ya da ilenle arabanda giderken durdurulur. Ellerin havaya kaldırılır. Diz üstü çöktürülür ve sebepsiz yere kafandan vurulursun.

Bence biraz ülkenin değerini bil. Çok özendiğin ülkeler gibi olmayı çok dileme. Çünkü o dileklerin kabul olduğunda geri dönmek için çok geç olur.

ne tür bi trolsün çözemedim ama,

konuda bahsedilen Avrupa=medeniyet
    Amerika dediğin zaten TR'nin az hallicesi

• EVET tesla güzel bi araç..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xense

turkiyede olsa aracın değişeni olacak, boyası olacak diye uzak durmaya çalışırız. yitip giden cana değer vermeyiz. ama bilmeyiz ki gün gelir yitip giden can sevdiklerimizden biri olabilir.

Öz eleştiri sanırım.

Niye tüm Türk insanını bencil, maddiyatçı, düşüncesiz ve pislik kategorisine sokuyorsun ki?

Diğer milletleri gökler üzerinde tutarken kendi ülkeni ve vatandaşlarını itin bir taraflarına gömmek cidden kendini bu kadar iyi hissetmeni sağlıyor mu?

Dikkatini çekerim otoyoldalar. Yanından geçen onlarca araç olmuş. Sadece 100 kişiden biri bu işi gerçekleştirmiş. Zaten olayın haber olması da ne kadar ender olduğunu gösteriyor.

Düşünsene herkes bulduğu bir milyon doları polise götürüp sahibini arasaydı. Biri böyle bir şey yaptığında haberlere çıkmazdı değil mi? Çünkü sıradan olurdu. Sıradan davranışların da haber değeri yoktur. "Başbakan bugün 17280 kez hava teneffüs etti" diye bir haber okumuyoruz gazetelerde değil mi?

Türkiye yazarken bile T yi küçük yazmışsınız. Bu kadar ülkenize nankörlük etmeyin. Sen farkında bile olmadan senin iyiliğin için işler yapan insanlar var. O yardımseverlerden biri belkide yola atılmış bir çakıl taşını aldı ve kenara koydu ya da birinin attığı bir portakal kabuğunu. Ya da bir çiviyi.

Belki sen yolda yürürken bir araba o taşın üstünden geçecek ve kafana fırlatacaktı. Belki o portakal kabuğuna basıp düşerek incinecektin ya da belki o çivinin üstünden araban ile geçip lastiğini patlatıp işe geç kalacaktın.

Aklıma gelmişken.

Kazalar nasıl olur. Aslında başka bir amaçla yüklemiştim ama sanırım konuya uygun bir video. Sonuna kadar izleyin hiç yoktan gülmüş olursunuz.

https://vk.com/video313548043_456239021

işte o bahsettiğin 100 kişiden biri de malesef bizden cıkamıyor. artık hepimiz birbirimize o kadar yabancılaştık ki bu durumdur canımı sıkan. eskiden sehit haberlerinde ortalık yıkılırdı şimdi davullu zurnalı stad açar olduk.

• quote:

quote:

quote:

YAAAANİ.

ne tür bi trolsün çözemedim ama,

konuda bahsedilen Avrupa=medeniyet
    Amerika dediğin zaten TR'nin az hallicesi

Trol değilim.

İnsanlar akıl erdiremedikleri şeye ya tapar ya isim verir ya da inkar ederler.

Avrupa ülkeleri medeni diyorsan eğer. Boğa güreşlerinin ne kadar medeni olduğundan bahsedelim mi?

Öküzleri güdüyor diye öküzle çobanı bir tutmanın anlamı ne?

Bu ülkede bilmem kaç yüz bin lira bulup ta sahibine teslim eden de gördük. Yaşlı kadının 50 TL sine göz dikende. Ve ülkemize özgü şeyler değiller. İnsanlara özgü şeyler.

İnsan denen varlığın olduğu her yerde yaşlı kadını 50 lira için sakatlayan hayvanlar da olur. Tanımadığı birine organını verenler de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla ülkemizde olsa kimse yapmazdı demiş çoğu arkadaş ama yapanı görmemiş. Şahsen ben gördüm yokuş aşşağı giden bir dolmuşun fireni patlamış ve bir adam arabasını önüne sürerek frene basmıştı. Ayrıca dolmuşun içinde yolcularda vardı dediğim yokuş uzun bayağı aşşağıya kadar o şekilde gitse kesin takla atardı dolmu varın gerisini siz düşünün.
  • ""Helal olsun burda da yayaya çarpınca önce arabaya bakılır.""

sözü bir kafir için söylenmez. Haram iş için de hiç söylenmez, kafir için hiç söylenmez. tehlikeli bir durum. Allah muhafaza insanı dinden çıkarabilir.!

• H.B.V kullanıcısına yanıt
    kaçanları da unutmamak gerek kardeşim. Bir de onlar var

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.