Şimdi Ara

Tesla Cybertruck sahipleri menzil konusunda hayal kırıklığına uğradı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tesla Cybertruck sahipleri menzil konusunda hayal kırıklığına uğradı
    Elektrikli otomobillerde üretici tarafından vaat edilen menzilin gerçek menzilden farklı olması alışıldık bir durum. Ancak bu hadise, ceplerinden en az 80.000 dolar çıkan Cybertruck sahipleri için özellikle hayal kırıcı oldu.

Ayrıca Bkz.DFSK, BRC ile garanti bozmayan LPG dönüşümü iş birliğini başlattı

Tesla'ya göre Cybertruck'ın dört tekerlekten çekişli temel versiyonu 547 km, daha güçlü CyberBeast modeli 515 km ve teslimatları 2025 yılında başlayacak olan en uygun fiyatlı arkadan çekişli versiyonu tek bir şarjla 402 km'ye kadar menzil sunuyor.

Gerçekler acıdır

Yeni elektrikli aracı neredeyse 10.000 mil (16.093 km) sürmeyi başaran iki kullanıcı deneyimlerini paylaştı. Bu kişilere göre pick-up tam şarjla gerçek koşullarda sadece 332 km yol yapabiliyor. Ayrıca %80 şarj olduğunda menzili 264 km'yi geçmiyor.

Bu durumda, Cybertruck'ın gerçek dünya koşullarında ulaştığı menzil, Tesla'nın iddia ettiği değerin oldukça altında. Elbette ki hızdan lastiklere, rüzgardan sıcaklığa kadar menzili etkileyen birçok faktör var ancak burada asıl dikkat çeken şey aradaki farkın oldukça büyük olması.

Kaynak:https://www.cybertruckownersclub.com/forum/threads/10-000-miles-driving-a-cybertruck-%E2%80%93-things-learned-range-great-sound-and-full-love-hate-list-after-10k-miles.11494/

• elektrikli araclarin yukselisiyle ilk batacak otomotiv ureticilerinden biri ford olur diyordum ama oyle gozukuyorki f50 modeli ile daha uzun sure soluk alir. sehir ici binek aracda menzil o kadar sikinti degil, gidilen mesafeler genelde kisa her yerde bir sarj istasyonu bulmak mumkun ama pick up arazi aracinda sehir disine araziye daga tasa gidecen, bu menzil cok kisitlayici olur.
  • elektrikli araclarin yukselisiyle ilk batacak otomotiv ureticilerinden biri ford olur diyordum ama oyle gozukuyorki f50 modeli ile daha uzun sure soluk alir. sehir ici binek aracda menzil o kadar sikinti degil, gidilen mesafeler genelde kisa her yerde bir sarj istasyonu bulmak mumkun ama pick up arazi aracinda sehir disine araziye daga tasa gidecen, bu menzil cok kisitlayici olur.

• Tesla arazi aracı görünümlü şehir içi kamyonet yapmayı başarmış.

• Musk bi yolunu bulur kapatır farkı

• Benim hala hidrojenden umudum var.

• Harika aerodinamiğinin etkisi büyük :)

• şunu bir türk firması yapsa şurada işitmediği hakaret kalmazdı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • apulunas kullanıcısına yanıt
    Valla Elon kadar eleştirileni görmedim. Yine Togg yolda kalsa savunanı oluyor ama teslayı ve Elon’u direkt gömüyorlar. Bu haber bile başlı başına bir gömme haberi zaten.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • WiFi kapatın

• 599 wh/mi veya 37,5 kwh / 100km verimsizliğe yine iyi gitmiş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.