Bildirim
Tesla Falcon MOD: colorful Led Fan
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
O Kablolar Ne Bit Pazarı Gibi Aman Allahım -
Kablolarıma laf yok :D sokucak yer yok onları o yüzden :D file aldıkdan sonra artık :D -
Kasanın Arka Kapağında Yokmu Kardeşim Gizleme Yerleri Her Kasada Var. -
Kardeşim sana tavsiyem Bauhaus'tan cırcır al 2TL 3 boy var paketin içinde kısa orta uzun olarak kasamın resimlerini atayım istersen sadece 20+4 pin kablosu var görünen onuda ben bıraktım keyfe keder yani , bendede kablo saklama yeri yok -
Hocam o tepedeki lamba ne iş :D renk cümbüşü olmuş yahu =) -
adı üstünde Colorful :D -
Goz yorar bu kasa ekrana bakarken gozum kayip durur aksamlari -
ön tarafdan ışık izolasyonu var hocam :D sıkıntısız -
iç kısımdaki kabloları bir şekilde toparlayabilirsen güzel olur onun dışında ışıklandırma vs güzel duruyor :) -
o küreyi nerden aldın beğendim baya :D -
kasaya baktıkca bı ınsan ıcını yarmıssın bagırsakları dısarı cıkmıs gibi -
kasap efekti vermeye çalıştım :D -
quote:
Orijinalden alıntı: draneun
kasap efekti vermeye çalıştım :D
Yaratıcılıkta Son Nokta -
Hortlatmak gibi olacak ama Tesla Coil'in yapacağı manyetik alan bileşenlerinize zarar verebilir elektronik aletler yakınında uzun süreli kullanımlardan sakının. -
Aklıma Ankara maltepedeki pavyonlar ve şato yazar düğün salonu geldi. -
Göz yorar bu -
Hocam hepsi iyi hoşta kablolar işi bozmuş -
Benim kasamda bluestorm ama o yanda ki ledler boydan boya yanmıyo sadece alltta iki tane var seninkiler farklımı yoksa karanlıktan mı öyle çıkmış? -
eh işte.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X