Şimdi Ara

Tesla Model 3'ün 15 inç ekranı LG Display tarafından tedarik edilecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• sırf ucuz olsun diye sen kalk kadranı kaldır ortaya bi set üstü tv yerleştir bunuda 35bin dolara satarım nasıl olsa de. tesla dan umutluydum model s mükemmeldi ama bu yakışmadı bu firma daha çok yeni ve adına lekeyi erken sürdüler. renault tasarımına benzeten olmuş renault bu işte bin kat daha iyi yeni talismanın sürüş özellikleri zaten çoğu markaya bi cevap olmuştur diye düşünüyorum. elektrikli arabaların yaygınlaşmasını bu modelle anlıyoruzki daha çok bekleyecez

• O tablet ne la öyle araba boyutunda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçi çok kötü olmuş...
  • Herkes eleştirmiş ama bence tasarım açısından çok iyi olmuş. Çok sade ve çok şık. Çoğu kişi arabanın içine oturunca etkilenecektir. Bu araçta otonom sürüş özelliği olduğunu da belirtmek lazım. Araba kendi kendine giderken o 15" ekranla çok şeyler yapılabilir. Sadece klasik tasarımdan bu kadar uzaklaşında ergonomik açısında sorun yaratıpi yaratmayacağına bakmak lazım.

• çok çirkin çoook.

• İç kısmı hala konsept gibi geldi bana. Tesla'nın böyle bir hata yapacağını sanmıyorum.

• Bu adamlar 33 bin dolara uretir turkiyeye gelir 400 bin tl olur arac xD yani kimse alamicak neyini tartisiyonuz xD

• Alternatif olarak güzel ama SpaceX gibi diğer uygulamalarını görmezsek sadece Tesla'ya bakarsak Elon Musk çok abartılıyor.Bu adamın yaptığı şey yıllardır var olan elektrik motorlarını arabalara yerleştirip biraz futuristic bir görüntü katarak araçlara çağ atlatmış gibi görünmekten başka bir şey değil.Pil teknolojisini geliştirmedi yine aynı verimsizlikte ilerliyor.

Üretim bantlarında pil bölümünü kameramanlara göstermiyor ve işin sırrının burada olduğunu söylüyor, ne işin sırrı kardeşim yaptığın araba saatte 1 şarj istiyor.Tam gaz yüklensen 20 dk çalışıyor sen über otomobil yaratmışsın gibi havalara giriyorsun.Küçümsemiyorum ama abartılıyor.Bir yenilik yaratmadı dediğim gibi sadece var olan bir şeyi yaygın bir kullanıma soktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemburda34

Eskiden arabalardan teyipleri calarlardi (gerci hala ayni) simdi tableti calmaya calisirlar.

Onu sökmek zor iş. Geçecen o işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDenier

Alternatif olarak güzel ama SpaceX gibi diğer uygulamalarını görmezsek sadece Tesla'ya bakarsak Elon Musk çok abartılıyor.Bu adamın yaptığı şey yıllardır var olan elektrik motorlarını arabalara yerleştirip biraz futuristic bir görüntü katarak araçlara çağ atlatmış gibi görünmekten başka bir şey değil.Pil teknolojisini geliştirmedi yine aynı verimsizlikte ilerliyor.

Üretim bantlarında pil bölümünü kameramanlara göstermiyor ve işin sırrının burada olduğunu söylüyor, ne işin sırrı kardeşim yaptığın araba saatte 1 şarj istiyor.Tam gaz yüklensen 20 dk çalışıyor sen über otomobil yaratmışsın gibi havalara giriyorsun.Küçümsemiyorum ama abartılıyor.Bir yenilik yaratmadı dediğim gibi sadece var olan bir şeyi yaygın bir kullanıma soktu.

Bence de İnanılmaz abartılı bir şey yok ortada ama, Bmw gibi, General Motors gibi global devlerin yaptığı işler de ortada.

Ayrıca yarım 20 dk, 1 st falan derken?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DubSteq

Model 3'ün direksiyon arkası hız göstergesi yok mu? Fotoğraflarda sadece 15" ekrandan başka birşey yok araçta.

Önceki modellerde vardı ama Model 3'te direksiyon arkasını boş bırakıp göstergeleri de orta ekrana taşıdılar diye biliyorum.

Bu arada nedense forumda bir Tesla karşıtlığı var, abuk sabuk mesajlar felan. Üstte de biri çıkmış maşallah dalga geçeyim diye arka arkaya dörder beşer mesaj atmış. Bu araç tanıtalı 2-3 gün oluyor, ortada birşey olmamasına rağmen şimdiden bile 253.000 kişi önsipariş vermiş durumda hatırlatmak isterim.
  • Adamlar senin burada ikinci el kıçı kırık clio aldığın paraya 6sn de 0-100 yapan ve neredeyse çok az yürütme parasiyla hareket eden araca sahip oluyor

• tesla ne yapsa absürd olmuyor
  • EnginAKB E kullanıcısına yanıt
    Youtube'da izlediğim bir videoda ani kalkış testi yapıyorlar. 150 km/h'nin üzerinde iken videoda 6 saniyede %1 şarj yediğini görmüştüm.Yüksek devirde iphonedan hızlı bitiyor şarjı. Tamam performans için yapılmış bir araba olmayabilir ama "baban hastalanmış koş gel" deseler yolda kalacaksın.
  • Benim bildiğim resmi açıklamalar hep dip kullanımlar hesap edilerek veriliyor, şirketin söylediği fazlası olur eksiği olmaz şeklinde.
    Yani fosilcilerin aksine hepsinin verdiği yakıt tüketim değerinin kesinlikle yalan olmasının tersi bir politika izliyorlar.
    Yani 500 Km'yi bir insan 1 saatte bitirebiliyorsa helal olsun.
  • Herşey iyi güzel, menzil hariç.

Yüksek lisansımda elektrikli araçlarla ilgili çalışma fırsatı bulmuş bir elektrik mühendisi olarak söylüyorum ve tavsiye ediyorum ki elektrikli araçların batarya kapasitesi 1000km (testlerde kullanılan çok aşırı ideal şartlarda değil, gerçek günlük şehiriçi kullanımda) gidecek şekilde olmadan asla bu teknolojiye yönelmem. Bunun ziyadesinde.

- Batarya grubu + Ultrakapasitör ikilisi kullanılmalı. (batarya ömrünü uzatmak için)
    - Batarya yaşlanma eğrileri paylaşılmalı. (5 sene sonra o menzil kalmayacak çünkü)

Bu araçların önündeki tek engel batarya teknolojisi. Hem ucuz hem büyük kapasite sağlayan ve uzun ömürlü bataryalar üretilmeden bana pek cazip gelmiyor.

Batarya grubu 10.000 $ (model s'in 12.000$ imiş ) olursa ve 10 sene ömrü varsa, bu ayda 83,3$ 'a tekabul ediyor ve bu da yaklaşık 236 TL'ye denk geliyor. Şarj için ödeyeceğim ekstra elektrik faturasını hesaplamadan bile şuan dizel araçların aylık yakıt fiyatına denk bir mebla bu.

• 10 inç ideal olurdu, bu abartı olmuş

• 4k.com ekranın 4k olacağını yazdı

• 4k.com ekranın 4k olacağını yazdı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.