T10f geliyor. Dolayısı ile büyük ihtimal matrah güncellemesi yada ara ötv dilimi gelecek. İkiside TOGG a yarar. Togg kazansın derslerse matrah artar. Devlet kazansın derlerse yeni dilim gelir. Her türlü araca zam gelir. Tahminim zam gelir, 1 yılı geçti TOGG'a zam gelmedi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 12 Mart 2025; 14:3:3 > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2035. sayfa)

-
-
Eğer matrah güncellenirse, Mercedes EQB veya BMW iX1 'de %10 luk dilimde kalabilir mi ?
O zaman Yeni Tesla Model Y SR için çok ciddi rakipler ortaya çıkabilir.
-
Benim derdim yeni teslayi yüzde 10 diliminde almak hocam. Ne zaman denk gelirse artık sr ne zaman gelirse. Togga ilgim yok. Dolaylı yoldan Tesla alacaklara yararsa tadından yenmez matrah güncellemesi olursa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Matrah güncellenince Tesla durmaz ki. İlk işi zam yapmak olur. Ama tabi kötünün iyisi. 2.5 olmaz, 2.1 olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her türlü giren giriyor desenize.
yurt dışı fiyatları gayet makul burada zam kur artışı ile ilgili olur bence ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to9y -- 12 Mart 2025; 14:21:32 >
Bu Euro artışında firmalar ne tepki verecek göreceğiz. Elektrikli araçlar ÖTV sınırından dolayı zam yemez şimdilik ama benzinli tarafta zam haberleri arka arkaya gelir. %6-7 artışı firmalar sineye çekmez. 37.50'den 40 oldu Euro 1 ayda.
-
Bizim bu SR temel pakette auto lane change var mi? Sinyal veriyorum ama serit degistirmiyor. Auto steer mode aktifken deniyorum tabi ki.
-
Selamlar,
Yok. Gelistirilmis oto pilot satin almaniz lazim.
Servisle görüştüm o ses teker içindeki rulmanda yapıyormuş . çözümü yok dedi . sr ler de zaman içinde btn teslalar o sesi yapacak diyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet kalabilir. Asıl soru bu markalar %10 dan satarmı? Zannetmiyorum. Önceki yıllarda gördük.
Katılıyorum.
Burada mesele getirebilecekleri araç adedi. Düşük dilimde kalıp da talep patlarsa, adam doğal olarak zam yapar o kadar aracı tedarik edemeyince. Bir de bu firmalar benzinli araç da sattıkları için, benzinli ve elektrikli arasındaki fiyat oranına da dikkat etmek durumundalar.
-
Yeni kasa siparişe ne zaman açılır var mı öngörüsü olan?
-
Lr Nisan Içi, SR en erken Temmuz, Ağustos.
Neredeyse tüm dünyada ayni anda acildi,sr lar icin mayıs haziran teslim tarihi öngörüyor. Bizde niye farklı olsun?
Haziran diye biliyorum.(Şimdi İngiltere ye baktım Haziran) Daha heryere satilan P bile siparişe açılmadı. O sebeple bize özel olan SR gecikir diye düşünüyorum.
Cunku bizim SR ile tum dunyada satilan ayni motor degil. Bizimkinde ektra sertifikasyon isi var.
-
Sertifikasyon konusunda , zaten aynı motor olduğu için yeni bir sertifikasyona gerek yok diyenlerde var ama konuyu bilemiyorum.
Motor aynı motor, tip onayında 159kw gözüküyor.
-
Web sayfasindan kayit oldunuz mu? Sonrasinda onaylaniyor, randevu vaktinde randevu noktasinda oluyorsunuz ve test surusune aliyorlar.. Yaniniza binmiyorlar, o yuzden merak ettiginiz detaylari videolardan ogrenio gitmeniz ve orada da surus oncesi temsilciye ozellikle sorup anlattirmaniz faydaniza olabilir… Mesela ben otonom surusu veya otomatik park etmeyi vs. Deneyimleyemedim, cok da merak ediyordum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X