Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2157. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 48 Misafir (18 Mobil) - 38 Masaüstü19 Mobil1 iOS
5 sn
43.531
Cevap
1.121
Favori
2.839.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 21552156215721582159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnsanlar bilmediğinden böyle oluyor bence. Togg ötv side sınırda zaten diyoruz. Acele edecek bir şey yok. Tesla hızlı üretim yapan firma. Satış yoğunluğunu görünce Türkiyeye çok daha fazla yollayacaklardır. Galericilerin teslaya bulaşacağını zannetmiyorum. Pahalıdan alanda kendi bilir. Bende alamadım posta hatası sebebiyle ama 1-2 haftaya daha çok araç görünce sakinler ortalık :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu kadar araç satılması ilginç olmuş. Neticede 100 tane satıldı ise, 100 araç bir kerede gelmez. Gemiye ne doldururularsa kâr. En az 1000 tane satılmıştır bence. Yoksa bu kadar az araç mantıksız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nurullahkrks N kullanıcısına yanıt
    Hocam nedir posta hatasının çözümü bir sonrakine hata yapmayalım. 34080 mi yazmamız gerekiyordu anlamadım adres kısmına

• nurullahkrks N kullanıcısına yanıt
    Bana da galericilerin Tesla ya yoğunlaşması hiç mantıklı gelmiyor bu işle uğraşacaklarını sanmıyorum

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Valla belkş şuanda 100 araç haftaya 500 araç sonrada 400 araç yapıp gemiye koyacak. Gemiye koyacak kadar envanter açmamıştır belki

• MimarTR6161 M kullanıcısına yanıt
    Çok hızlı bitti

• thebaboli kullanıcısına yanıt

hocam hesabım sms onaylı degil, özelden mesajınızı okuyabiliyorum ama cevap yazamıyorum. Özelden mesajınıza email adresinizi yazarsanız iletirim.

• Sınırsız olan bir ürün için galericiler asla alım yapmazlar bir ihtimal ÖTV dilimi artar diye riske girmezler. parayı vadelide tut daha değerli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dharacsifirfiyat D kullanıcısına yanıt
    Tesla uygulamasına girdiğinizde aracınız görünüyor mu ? Normalde artık uygulamada görünmesi lazım. Teslimat adımları ve tarihi de uygulamada çıkıyor. Benim görünüyor şu an.

Bende kredi ile alayim dedim ondan mi hata oldu acaba kredi şartları bile gözükmüyordu

RN numaranız çıktıysa şahsi fikrim sipariş oluşturuldu ödeme alınamadı sadece. Muhtemelen tamamlamanız için hesabınıza ödeme linki gönderilecektir.

• Bursada olduğum halde posta kodunu kendi seçiyor ve 06680 yazıyor ankara kodu. Sanırım Sırf bu yüzden posta kodu hatası aldım çok erken formları doldurmuş olmama rağmen satın alım gerçekleşmedi. Kısmet değilmiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hayalci07 H kullanıcısına yanıt

Ağzınızdan bal damlıyor hocam, umarım dediğiniz gibi olur. Doğrusu bu hangi renk için böyle onu bile bilmiyorum. Önce kırmızı denemiştim daha sonra o bitince stealth grey ama ne gelse razıyım :D Mail attım bakalım hafta içi dönerler herhalde.

Stealth grey içi beyaz mı aldınız?

• Eminim burada zengin borsacı abilerimiz vardır
    Bir laf vardır, "kuyruktan mal alınmaz" diye :)

Ne diyorduk en son? En iyi tesla, en ucuz tesladir!

Bekleyen gördü ki, üzerine bir de renk secebiliyor.
    Denizde kum biter, teslada araba bitmez, neticede 500bin senelik üretim kapasitesi olan bir fabrikanın küçücük bir musterisiyiz.

hevesliler alsınlar, kuyruk bitsin, o zaman görün siz şenliği:))

.

• Stealth Grey ve Beyaz 1.866 miydi aceleden göremedim bile :)

• abide85 kullanıcısına yanıt

1916'ydı galiba.

Hocam Kırmızı rengi görünce aklım gitti. Hemen onu alayım dedim. Döndü döndü durdu. 2-3 dakika sonra bu renk bu posta kodu bölgesi için artık bulunmuyor dedi. Dedim zaten stealth grey istiyordum onu alayım, onun da içi siyah olanı döndü döndü durdu o da olmadı. Sonra hesabıma girdim bu var ama vın ataması yok, sipariş maili yok, karttan çekilen ücret yok. Açıkçası ümitsizim sipariş iptal olur gibi geliyor. Siparişin görselinden ne aldığım bile belli değil.

Yalnizca steath 1866 idi, geriye kalanlarin hepsi 1909 du, ici beyaz stealth ise 1913 tarzi bir seydi

Bana da hata verdi ama fiyat buydu 👇.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

• 
Sayfa: önceki 21552156215721582159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.