< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinag06 -- 28 Nisan 2025; 23:31:16 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2190. sayfa)

-
-
Sizin öncelikleriniz, araçtan beklentileriniz nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar “all black premium interior” kumaş olan mı alcantara olan mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kumaş olması lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar , Ac kablo ucuna 220W ev prizi için dönüştürücü tehlikeli mi ? Evin prizine takıp şart etmek ?
Juniper'da hafızalı koltuklar var mı?
-
Var, eski modellerde de var
arsasına elektrik aboneliği bağlatan var mı hiç ?
arsanın sokak ile sınırında elektrik kabini var.
-
Bağlatırsınız, üzerinde yapı olmadığını varsayıyorum tarım yapacağınızı bu nedenle su kuyusu için elektriğe ihtiyacınız olduğunu beyan ederek sayaç alabilirsiniz.
evet yapı yok .fiyatlar nasıl oluyor o zaman biliyormusunuz ?
kendimiz bir pano koysak acaba kabul ederler mi ? proje vs isterlerse çok maliyet olur . evden kablo sarkıtırım daha iyi .elektrik kurumuna bi ara uğrayıp sorayım en iyisi.
-
:)
-
az önce teslalar geldi. gelen modellerde beyaz veya quick silver var mıydı. yoksa 5 10 tane mi geldi. toplu muydu bilen var mı
-
Bunlar iptaller çok büyük ihtimal, teslimat tarihleri ilk siparişlerle aynı hafta içinde cuma olabilir asıl stoklar yeniden gelir diye düşünüyorum
2 araç vardı, stealth grey ve black. Grey i almak nasip oldu çok şükür ama almayı düşünüyorsanız envanteri sık sık takip etmenizi öneririm. Benimki tamamen tesadüf eseri 01.00 gibi baktım ve araç vardı.
Tesla sipariş ederken kaporadan sonra kalan tutarı ödeme vakti gelince verilen iban numarasına mı gönderiyoruz? Bu durum nedense beni çok geriyor. Siteden siparişi verdik, uygulamayı yükleyip hesap oluşturup giriş yaptık, sipariş sonrası verilen sipariş numarasını uygulamada yazdık ve süreci oradan takip ediyoruz. Böyle biliyorum eksiğim var mıdır? Kalan tutar ödenmesi gerektiği vakit yanlış hesaba mı gider, olmaz mı endişesi var. Daha evvel bu meblağda bir tutar göndermedim :')
Önce kuyu için DSİ den izin almanız gerek. Sonra tarım ilden tarımsal elektrik izni ve ardından elektrik kurumuna başvuru...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunlar iptal vs miydi çünkü diğer renkleri göremedim. Size de hayırlı olsun bu arada :) Ben bilgileri doldurdum ama envanter de araç bulunamadı hatası verdi, beklemedeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastairbender -- 29 Nisan 2025; 2:4:23 >
Teşekkür ederim, en kısa zamanda alabileceğinizi düşünüyorum çünkü bunlar kesin iptallerdir. Bu hafta toplu yeni envanter girişi yapılacağı belirtildi. İnşallah istediğiniz renkte de aracı alırsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X