|
Tesla Robovan tanıtıldı: 20 kişilik fütüristik otonom minibüs
-
-
Bi zevksiz günün tasarımı daha
Tasarımcı çöp arabasında büyümüş herhal
-
Cybercab tasarimini yapan ve bunu yapan tasarimci ayni olamaz heralde.. Cok uzerine kafa yorulmamis sanki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teknoloji geliştikçe cirkinlesiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adamlar kafayı çalıştırıyor yav... Adamın kafasındaki tek derdi hafta sonu yazlığa mı gitsem kışlığa mı? Arabadan sıkıldım yenisini mi alsam? vs. olunca üretgen oluyorlar tabi...
-
amerikada kasis yok muymuş bizdeki gibi minik dağ tepe oluşumları yollarda?
bu araç kasisten nasıl geçecek, eteklerini mi kaldıracaklar seri üretim modelinde.
-
gerçekten çok yanlış düşündüğünüze inanıyorum.
öyle olsaydı en zengin ülkelerde intihar oranı daha yüksek olmazdı. para arttıkça sıkıntı yapıyor maalesef.
-
Türkiye'de kullanilma şansı sifir. Arac yere değiyor nerdeyse 😏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
IBM daha önce otonom IBM Watson minibüsü yapmıştı ama tabi bunun kadar ihtişamlı sunulmamıştı. itproIBM Watson drives 3D-printed autonomous bus around Washington DChttps://www.itpro.com/strategy/26743/ibm-watson-drives-3d-printed-autonomous-bus-around-washington-dc
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimmasabi -- 11 Ekim 2024; 12:32:11 >
-
Tükenmişlik sendromuna kapılanların harcamakta zorlandıkları paraları oluyor genelde. Her şeyin tadına bakıp hayattan sıkılanlar bunlar. Elbette oranlar zengin ülkelerde daha fazladır ancak benim bahsettiğim üretken grubun bunun içinde fazlaca olduğunu sanmıyorum. Bir şeyleri geliştiriyor olmaz, yeni icatlar yapmak söylediğiniz tarzda bir hayata yönelmeyi sağlamıyordur aksine başarı oldukça insanın üretesi gelir. ABD, intihar edenlerden zarar etmiyordur.
-
Hayır bunun nedeni artık dünyevi şeylerden zevk alamamak araba almak ev almak veya seyahat etmek TR vatandaşları içinde kolay olsaydı bizde de bu durumlar olurdu düşünsenize TR Pasaportu dünyanın neredeyse 190 ülkesine vizesiz seyahat hakkı sunuyor yada 30 bin ila 50 bin TL ye araba alabildiğinizi düşünün (Bugün canım sıkıldı nereye gitsem norveçe kuzey ışıklarını izlemeye gidelim aga) adamlar için bu kadar basit
-
Aynı kişi Cybertruck ı tasarlarken de pek çok film ve oyundan referans aldılar muhtemelen bu araçlarda Cyberpunk 2077 oyunundan alındı Elon sevdiği oyunlardanmış Bu görselden referans aldıkları araçlara oyunlara filmlere bakabilirsin
Teslanın tasarımcısı yanında ki adam Franz von Holzhausen Tesla'nın iki numarası diyebiliriz
-
Minibüsün hacklenmesi sonucu yolcular suda boğuldu haberleri duyulmaya başlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
TR için çok uzak bir gelecek. Onun çetesi bunun çetesi burası bizim diyip iş yaptırmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tost makınesıne benziyor hojdur.
-
kendinizi aldatmayın halkıda kandırmayın. para artınca sıkıntı fian artmıyor. hindistan pakistan turkiye endonezya gibi ülkelerde yaşanan dramların farkında değilsiniz.
zengin ülkelerde intiar oranı yüksekmiş sizin gibileri bunlarla kandırıyorlar. ulan git dubai'yede medeniyet gör insanlar nasıl mutlu gör.
sürekli vasatı övme kafasındasınız.
ne kötülük varsa yoksullukta var.
anlayın bunu artık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X