Şimdi Ara

Tesla Supercharger şarj istasyonları 29 Ekim'de herkese ücretsiz! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • diğer firmalardan da kampanyalar geldi.

Tesla Supercharger şarj istasyonları 29 Ekim'de herkese ücretsiz!
  • İyi yapmışlar ama zaten doluydu, yer bulmak için epey beklemek gerekecek.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    Sefer ilgilenmiş o işle, togg da yapmış kampanya...
    https://mini.donanimhaber.com/togg-dan-cumhuriyetimizin-101-yilina-ozel-sarj-hediyesi--159866204

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 26 Ekim 2024; 20:22:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astor ve Zes den daha haber yok sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplam 8 tane supercharger var onlarda 8'lik kampanyaya gel.

Bu ay 4000 tane falan aracı en az 2 hafta en çok 1.5 ay geç teslim edecekler hepsinin parasını bir ay önce aldılar üstüne.
    Tek aracın faiz geliri kadar kıyak size, şunu yiyene afiyet olsun,

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Hocam silah zoruyla falan mı fiyat sabitleyin dediler , ciddi soruyorum

• khanstern kullanıcısına yanıt

Hocam fiyat sabitleme değil mesele, zaten vin numarası gelmişti ben ödediğimde. Yani erken odeme yaptim denemez, Adamlar teslimattan güya iki hafta önce tüm ödemeyi trafik sigortasını yapmamı istedi. Tarih ekim bası , aracı 1 ay gecikme ile belki 12 kasımda teslim edecekler o da inşallah,

Ustune dalga geçer gibi 4 kez teslimat için tarih değiştirip en ufak bir açıklama bile yapmıyorlar.

Firma tüketici üzerinde fazlası ile acımasız hicbir sekilde çözüm odakli degil maildeki basit sorulara bile cevap.yazmıyor., ve müşteriler bence yeterince tepki vermiyor,. İleride berbat sonuçlara yol açar bu. Ciddi ciddi alır almaz satıp kia ev6 hazırda varsa almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 26 Ekim 2024; 23:0:55 >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Size özel değil ama bu , buradaki herkesin hemen hemen alım senaryosu bu :)

Aracı alınca her şeyi unutuyorsunuz ilginç bir şekilde :)

Sende elektrikli araç yok sanırım , TÜRK Markaları bayramlarda hemde öyle tesla gibi 3-5 değil , 2000+ istasyonda hemde birgün değil bayram süresince bedava veya indirimler yapıyor

Trugo larda teslaları bekledik ,zavallıların şarj edeceği SC ler olmadığı için buldukları her trugoya dalmışlar

TÜRK Markalarını alkışla , 8 tane şarj istasyonuyla senede birgün bedava yapan teslayı değil

teslaların çoğu zaten SR , onlarda yavaş dolan LFP pilli ,musk malzeme kalitesinden çaldığı gibi şarj olayında da 3-5 araçla iyi reklam yaptı

Ben TÜRK Markalardan böyle MİLLİ GÜNLERDE , BAYRAMLARDA SADECE MİLLİ MARKALARA İNDİRİMLER yapmasını beklerim

Milli Bayram ama Milli marka yerine tesla seçilmiş buda ironi olsa gerek Tesla Supercharger şarj istasyonları 29 Ekim'de herkese ücretsiz! 

• alfa-x kullanıcısına yanıt

Bunlar ticari firmadır elektriği satarak para kazanıyorlar. Zararına yapmıyorlar. Kampanyalar müşteri almak içindir.

Tesla grubunda trugonun kampanyası neden konuşulur ki? Türkiye'de teslanın şarj istasyonu yok denecek kadar az. Yok yani pratikte.

TOGG da güzel araç kendi çapında ve elektriği bize satanın yerli firma olmasını her zaman isterim. Arabam gelirse trugodan şarj etmeye çalışırım. Arabasını alamadık bari elektriğini alalım destek olalım.

• gokturk010 kullanıcısına yanıt

Sanırım elektrikli araç olarak tesla aldınız , peki arabasını alamadık ,şarjı yerliden yapalım derken neden Togg alamadınız özel değilse ,çünkü Togg daha fazlasını tesladan ucuza sunuyor ?

Trugo milli günlerde bayramlarda kampanya yapmıyor gibi yazılar gördüm onun için yazdım ,çünkü tesla bugüne kadar hiçbirinde ne indirim ne kampanya yaptı aksine yerli firmalar hep yaptı

tesla o kadar Türkiyeyi önemsiyorsa 3-5 değil şöyle avrupaya yaptığı gibi burayada 500-1000 tane SC açsın , o kadar araç satıyor , herşeyi TOGG dan Trugodan beklemesin Tesla Supercharger şarj istasyonları 29 Ekim'de herkese ücretsiz! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 27 Ekim 2024; 21:42:9 >

Bu forumun tesla forumu olduğunu bi kenaa bırakırsak sebeplr şunlar

1. 300HP den yazılımla 220 hp ye düşürülmüş bir motor bana mantıklı geldi. (bir fotoğrafta nissan, tesla, opel, vw elektrikli araçların motor rulman resmini gördüm o da beni etkiledi)
    2. Mevcut aracım tiguan, togg tiguana çok benziyor bir değişiklik istedim.
    3. çok siyasal malzeme oldu araca binerken siyasal mesaj vermek istemedim
    4. oturma yeri kısa geldi
    5. Ön göğüs üstüme geliyor
    6. Termal yönetim sistemi
    7. Değişik bi tasarım istedim
    8. LFP akü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokturk010 -- 28 Ekim 2024; 10:12:58 >
  • "Tüm elektrikli otomobil sahiplerine" diye belirtilmiş haberde.

Togg devletten yani halktan deli dehşet para alıyor kamu alim garantisi sebebiyle, sanıyorsunuz togg alanların parasıyla mı yapılıyor trugolar ? Ortagi olan sirketler vergilerini oduyorlar mi orasi da ayri bir konu basligi, yani her sekilde halktan cikiyor, trugolar halkindir

Togg da halkın , neden halkın arabasını almıyorsun da ülkemize hiçbir katkısı olmayan aksine abd ye kazandıran tesla alıyorsun

bende onu diyorum halkın şarj cihazlarını halkın araçları kullansın Tesla Supercharger şarj istasyonları 29 Ekim'de herkese ücretsiz! 

• Togg halkin falan degil , halkin olsa halkin standartlarinda fiyatlari olurdu, eminim fiat egea , toyota corolla parca anlaminda da dahil togg dan cok daha yerli ve milli

Trugo halkın oluyorda togg nasıl olmuyor ,sen söylemiştin :))

tesla halkımızın aracı değil , halkımızın markası değil bu doğru ,toggun milyonda biri kadar bile ne yerli nede milli ,tesla amerikan halkının aracı ,togg Türk halkının aracı

togg 1.432.000 e senin aldığın kısa menzil tesla kadar bataryası olan ,tesladan çok daha kaliteli araç satıyor ,sen nasıl togg dan çok daha pahalı tesla aldın ??

1.432 lik togg ayarındaki tesla 1.860 , togg nasıl halkın standartlarındaki fiyat değil , duster tekno e-hybrid bile 1.700.000 , söylediklerin ya yalan yada yanlış biliyorsun

hadi yanlış biliyorsun diyelim egeadan ucuza araç satıyor Togg

Togg kısa menzil V1 1.432.000- egea hibrit lounge 1.460.900

Toggun yerlilik oranı %68 e ulaştı senden egea ve corollanınkileri alalım

sen daha egeanın motorunun polonyadan geldiğini de bilmiyorsun burada yanlış bilginle atıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 29 Ekim 2024; 23:40:10 >

Madem %68 say bakayım hangi parçayı hangi tedarikçiden alıyorlar ..

Kıyasladığın Duster %80 ötv , Togg %10 ötv sanki %70 lik fark Renault 'un cebine giriyor. Daha polemiğe girmeyeceğim deveye hendek atlatmaya gidiyorum

Sen zaten Tesla almışsın yerlilik oranı soramazsın da neyse , teslanın gram yerliligi yok

tedarikçileri merak ediyorsan git kendin araştır ben resmi rakamları koydum,aksini iddia ediyorsun ispatla Tesla Supercharger şarj istasyonları 29 Ekim'de herkese ücretsiz! 

Sonuçta senin cebinden eski teknoloji, özellik siz Duster dan daha az para çıkıyor ve bu para ülkede kalıyor,ithal araçlar gibi y.dişına çıkmıyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.