Şimdi Ara

Tesla Türkiye'de Turkcell SIM kartları kullanılacak: Peki neden Model 3 gelmedi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Türkiye'ye gelecek baz model de Berlin'de üretilecekmiş, zaten renk seçimi yaparken belli oluyor, yeni renkler sadece Berlin'de var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alan zenginlerin hepsi öyle zaten

• Krone K kullanıcısına yanıt

Eskiden vardı bu ithal ikame işi. 80'lerden önce.

TR'de üretilen bişey varsa ithalatı yasaktı.

O yüzden TR'de fabrika açma izni alan üreticiler üretebildikleri en ultra dandik buzdolaplarını, 2 aç kapada bozulan ampulleri, b.ktan kumaşları vs (ilk aklıma gelenler bunlar) üretip en yüksek fiyattan çakarlar zengin olurlardı. Bunu da çok övülen "devlet planlama teşkilatı" yapardı. En büyük işi TR'de bişey üretiliyorsa ithalatını yasaklamaktı (ne rüşvet dönüyor siz düşünün)

Kağıt üstünde bakınca da "ithal etmiyor, içerde üretiyoruz" gibi görünür, 5. kalite çöplere dünya para vermek zorunda kalırdınız. Büyüklerinize sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilade -- 6 Nisan 2023; 11:3:2 >
  • Turkcell ne yolar şimdi Tesla kullanıcılarını....

• Chillout C kullanıcısına yanıt

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Turkcell ile ilgili yaşayacağımız sorunları düşünmekten kafayı kıracağız…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yazık olur Tesla’ya. Yol yakınken türkcellden vazgeçmeleri lazım. Adam akıllı 4.5G şebekesi yok adamlarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence en manitası turkcell her yerde çeken ve hız olarakta liderlikte olan bir şirket şehir merkezinde oturuyorum yakınım turkcell 80 download alırken yılardır vodafone 1 download civarı alıyor ve çekiyor diyorlar diyer markalarda öyle

• napacaktı gidip telekom la ya da bimcell falan mı anlaşsaydı ne çekimi var ne bir şeyi

• Chillout C kullanıcısına yanıt

Dizel mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onder46 kullanıcısına yanıt

kinetik enerjiyle gidiyor hocam

• Ucuz araba yapamıyoruz ucuz olanı da ülkeye %40 ek vergi ile sokuyoruz bu nasıl bir zihniyet anlamadım doğrusu.

• Tesla araçlarda simkart aktivasyonu yapılıyor. Ben aracıma yaptırdım. Otoideal şirketinden bu hizmeti aldım. Sorunsuz bir şekilde yaptılar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.