Şimdi Ara

Tespit Yapıyorum Toplanın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 34 yaşında, iki haftada bir lol oynayan ve lol maçlarını çocuğunla izlediğini yazmışsın. Tespit yapmak için bizi topluyorsun. Tespitin de kelimesi kelimesine şöyle:

"Bugün itibariyle tespitim şudur ki;

Bu inition Tr yükselme liginde oynuyorsa ben tr şampiyonluk liginde gold halimle oynarım.

Açık ve Net.

Şaka yok, ufacık şaka yok."

Şimdi ben de ufak tespitler yapacağım. Lol izlemekle iki haftada bir oynamak aynı şey değil. Maçı izlemedim, izlemeye gerekte yok. Oyuncuyu da tanımıyorum. 35:40 dediğin süreden itibaren açtım izledim. Şimdi sana o oyuncunun ne yapmaya çalıştığını açıklayayım.

Belli ki bir call verilmiş veya kendisi vermiş. Alev ejderi canlı olduğu için rakibin canını azaltıp güvenli bir şekilde ejder almak istiyorlar. Ultisini hemen kullanıyor, sonrasında facecheck atması yanlış tabi ama görüş almak istiyor. Bu tarz hatalar olur. Çok büyütmüşsün. Maçın öncesini de izlemedim belki de öncesinde fazlasıyla tilt olmuştur. İzleyici bakış açısıyla izlersen "durduk yere ulti attı, gitti çalıya kafa attı" dersin. Ama orada bir görev var ve takımca iletişim halindeler. Amaç ejderi güvenli bir şekilde almak. Genelde bu tarz durumlarda rakibi olabildiğince dürtüp o bölgeye yaklaştırmazsın. Çok uzattım ama oyunla ilgili olan kısım bu kadar.

34 yaşındasın, hayatın gayet iyi gidiyor. Derdin tasan yok. Yoksa bizleri toplayıp tespit yapmazsın sanırım. "Kaç net çıkardın Türkçeden" tarzı söylemlerini de toplayıp asıl büyük tespiti yapıyorum. İyi miydi bari YGS?

• Linns Judy L kullanıcısına yanıt
    Şu "Ben bile daha iyi yaparım, ben bile farkediyorum ne olacağını" olayına açılık getireyim,

O olay düşündüğünüz gibi işlemiyor. Ben de aynı şekilde izleyip hataları fark edip, ben daha iyisini yapardım diyordum, -ki dediğim zamanlar da daha iyisini yapacak kadar iyi oynuyodum- Ondan sonra 2 yıl ara verdim her sezon 50 maç falan atıyodum yani. Yine izlerken aynı şekilde hataları fark edebiliyodum fakat kendi oyunlarımda daha vasat şeyler yapıyordum.

Yani gözlemlemek ve bunu oyuna dökebilmek bağımsız şeyler. Bi silver 5 oyuncu bile ben daha iyisini yapardım diyebilir o yüzden.

Maçı izlemedim, yorumların hepsini de okumadım, sadece bu konuya bir açıklık getireyim dedim.

Bu arada türk takımlarında koordinasyon ve takım çalışması eksik olduğu için solo q hataları yapmaları normal. Eğer türkiyede oyun sektörü koredeki gibi gelişirse disiplinde artar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okumadan geçin beyler önemli bir şey yazan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

34 yaşında, iki haftada bir lol oynayan ve lol maçlarını çocuğunla izlediğini yazmışsın. Tespit yapmak için bizi topluyorsun. Tespitin de kelimesi kelimesine şöyle:

Bu inition Tr yükselme liginde oynuyorsa ben tr şampiyonluk liginde gold halimle oynarım.

Açık ve Net.

Şimdi ben de ufak tespitler yapacağım. Lol izlemekle iki haftada bir oynamak aynı şey değil. Maçı izlemedim, izlemeye gerekte yok. Oyuncuyu da tanımıyorum. 35:40 dediğin süreden itibaren açtım izledim. Şimdi sana o oyuncunun ne yapmaya çalıştığını açıklayayım.

Belli ki bir call verilmiş veya kendisi vermiş. Alev ejderi canlı olduğu için rakibin canını azaltıp güvenli bir şekilde ejder almak istiyorlar. Ultisini hemen kullanıyor, sonrasında facecheck atması yanlış tabi ama görüş almak istiyor. Bu tarz hatalar olur. Çok büyütmüşsün. Maçın öncesini de izlemedim belki de öncesinde fazlasıyla tilt olmuştur. İzleyici bakış açısıyla izlersen "durduk yere ulti attı, gitti çalıya kafa attı" dersin. Ama orada bir görev var ve takımca iletişim halindeler. Amaç ejderi güvenli bir şekilde almak. Genelde bu tarz durumlarda rakibi olabildiğince dürtüp o bölgeye yaklaştırmazsın. Çok uzattım ama oyunla ilgili olan kısım bu kadar.

34 yaşındasın, hayatın gayet iyi gidiyor. Derdin tasan yok. Yoksa bizleri toplayıp tespit yapmazsın sanırım. "Kaç net çıkardın Türkçeden" tarzı söylemlerini de toplayıp asıl büyük tespiti yapıyorum. İyi miydi bari YGS?

Boş konuşmaya devam. Madem lgs'ye yeni girdiğimi düşünüyon, özelden tanışalım. Özele gel de tanışalım.

O 3 oyunda tonla hatalar yapıldı, daha önce tonla lol maçlarında tonla hatalar yapıldı. Mesela adc inanılmaz bariz hata yaptı maçı izlersen görürsün.

Ama buraya adc hakkında henhangi birşey yazmamışım dimi.

Adam rezalet ötesi oynadı, ister kabul et ister etme. Daha önce tbf şampiyonu olmuş yorumcu senin aksine bu görüşe katıldı.

Nasıl bir zeka küpüyseniz hep aynı muhabbetler;

prof lig ve soloq farkı.
    oynayan adamla, oynamayan farkı.

Bunları da spesifik bir bilgi sanıp satıyorsun. Adam bariz bir şekilde alev ejderini sattı işte. Hiç bahane arama. Orada rakibi dürtecek son kişi ormancı. Ayrıca call verdilerse kalan 3 adam neden oradan uzaklaştı.

Ancak benmerkezci bir insan kendisinin görebildiği şeyleri başkasının göremediğini zanneder. Her lol konusunda aynı muhabbet.

İnsanlar göremedikleri karadelikler hakkında tonla çıkarım da bulunuyorlar, bizimkiler ise sadece kendilerinin görebildiğini

burada ki goldların, silver, gold hatta dia spikerlerin ve tbf şampiyonu olmuş yorumcuların göremediğini zannediyor.

Adamlar ısrarla profesyonel, amatör farkı diye de değindiler. profesyonel liglerde böyle oyunlara yer yok dediler.

Siz hala burada aklınızca bilenip, birşeyler yazmaya aklınızca kendinizden düşük ligdeki insanları görmemekle suçluyorsunuz.

Bir insan zaten pozisyonu tartışmak istiyorsa, pozisyonu tartışır. Gel de dia'ya gör demez.

kusura bakmayın ama, bir oyunda sürekli üst liglerdekilerin alt liglerdekileri görememekle suçlaması kocaman bir aptallık.

Çünkü bu bir kuantum mekaniği, bir difernasiyel denklem değil. Kaldı ki bunları da dünyadaki ilgilenen her insan anlayabiliyor.

O değil de ne kadar da içinize oturuyor gold bir adamın ben tr şampiyonluk liginde oynarım demesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linns Judy -- 16 Nisan 2017; 18:21:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HanSunHwa

okumadan geçin beyler önemli bir şey yazan yok.

Vay bee :)

Lol başlığı altında memleket meselesi mi tartışıyorsun da önemli* kelimesini kullandın.

Lol'ü bilmesek inanıcaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

34 yaşında, iki haftada bir lol oynayan ve lol maçlarını çocuğunla izlediğini yazmışsın. Tespit yapmak için bizi topluyorsun. Tespitin de kelimesi kelimesine şöyle:

Açık ve Net.

Oyunla ilgili tespitlerine katılıyorum. Bence de o oyunlarda tt'nin midi daha kötü oynadı. Lakin bu adam neden ormancıya takmış anlamış değilim.

Ama konu buradan uzaklaşalı çok oldu. Ben de konuyu açan arkadaşın savunmasına katılıyorum.

Daha önce nagneyi eleştirdim diye burada ergenin biri bana laf sokmaya çalıştı. Nagne çine gitti, 2. lige düştü, 2. lig takımından atıldı.

Aha konusu.
    https://forum.donanimhaber.com/nagne-kanser-etti--111115422

Bana sen kimsin nagneyi eleştiriyon babında birşeyler yazmış.
    https://forum.donanimhaber.com/nagne-hakkinda-qq-morarma-icerir--120824412

Dikkatle okumanı öneririm.

Adamı eleştirmek başka, alt liglerde birisinin üst liglerde bir oyuncunun davranışlarını göremeyeceğini düşünmek bambaşka.

Hiç boşuna lole, uzaya mekik fırlatıyomuş gibi yaklaşmayın. Bu devasa bir acizliktir. Hani 10 yaşıunda çocuk kendisinin çok zeki olduğunu düşünür ya.

Kaldı ki asıl önemli nokta tr dia'da nasıl bir kalite arıyoruz ki bir anda değere bindi. Bin tane spamlayarak lig yükseliniyor konusu var. Burada tonlarca dia'nın çilingirin bu konuda yorumu var.

Bu konu şuna benziyor;

Ekşi sözlükte çok görülür. Bir kişi çok genel geçer bilgileri sadece kendisinin bildiğini veya az sayıda kişinin bildiğini zanneder ve saçma eleştiriler yazar.
    https://forum.donanimhaber.com/nagne-kanser-etti--111115422

Bak burada başlığa hemen basitçe çözümler verilmiş, ama linkini paylaştığım mal sırf başlıkta yazanları aklınca eleştirmek için ne yazmış.

Oysa daha aydınlatma kelimesinin görünür ışıkta olduğunu bilmiyor.

Yani kusura bakmayın ama sen yanılıyorsun yerine gold olduğun için göremiyorsun demek büyük salaklık. Başlığı açan da buna tepki göstermiş, haklı.

@linn judy
    Abartma ile mübalağa eş anlamlı kelime değildirler, tartışmayı uzatmadım.

Ayrıca başka nick bilemem ama nickin 30 level değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 16 Nisan 2017; 18:54:0 >

• eulogy kullanıcısına yanıt
    tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanSunHwa

tamam.

Kanka benle zaman kaybetme, git önemli bir iş olan bota gank at.

Konu dışı bile düzeldi. Burası hala aynı velet, aynı ego, aynı ergenlik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 16 Nisan 2017; 18:51:34 >
  • eulogy kullanıcısına yanıt
    peki atarım.
  • Bu ne şimdi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.