Şimdi Ara

Test Çözerken Müzik Dinlenir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
22.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Test Çözerken Müzik Dinlenir mi ?

(En Son Oy Tarihi: 3.8.2024)
Giriş
  • Nerden hortlattınız konuyu yav, sınavlara hazırlanırken açmışım konuyu. Üniversiteyi bitirdim çalışmaya başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Vampir]

quote:

Orijinalden alıntı: emmesen

test kitaplarınla sevişeceksin. Bir olacaksın onu hissedeceksin içinde. Ana felsefe bu. Testin her şeyini hissedip tad alacaksın.

Hocam öss ye hazırlandığınıza eminmisiniz

böyle bir mesaj attığımı bile hatırlamıyorum sapıkmışım heralde lisede
  • Müziksiz soru çözmek tam bir işkence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guitar Possession

beynin 2 şeye birden odağı zordur demişti bi keresinde bana rehber öğretmeni. İki elinle yazı yazamamanın sebebi beyinle alakalıymış vs...
    Evet dinlenir :)
    Not: uykum var kusura bakmayın.

Ablam ayni anda iki eliyle yazi yazabiliyor ben yazamiyorum onun ders calisirken muzik dinleyebilmesi benim dinleyemem cok sacma bence.
    Sozel derste dinlenmez belki coğrafyada dinlenebilir ama mat muziksiz cozulmez ki.

Ygs de sinifta sebnem ferah acsinlar matta fule kadar yolu var

• Sınavda da dinleyeceksen , dinle

• quote:

Orijinalden alıntı: KırmızıElma

quote:

beynin 2 şeye birden odağı zordur demişti bi keresinde bana rehber öğretmeni. İki elinle yazı yazamamanın sebebi beyinle alakalıymış vs...

Ablam ayni anda iki eliyle yazi yazabiliyor ben yazamiyorum onun ders calisirken muzik dinleyebilmesi benim dinleyemem cok sacma bence.
    Sozel derste dinlenmez belki coğrafyada dinlenebilir ama mat muziksiz cozulmez ki.

Kardeş tarih 16 Haziran 2012, çok bekledin mi bu yazı için? Yeri gelmişken fikrimi düzelteyim bari. İsteyen dinler, istemeyen dinlemez. Kimi zevk alır kimi hoşlanmaz ders çalışırken müzik dinlemekten. Tamamen kişilik meselesi.

• Leeu kullanıcısına yanıt
    Hangi meslek ?
  • Yeni üniversiteye yerleşmiş biri olarak matematik-geometride de dinlenebilir.bu derslerde bol bol işlem olduğu için bir sure sonra insan sıkılabiliyor müzik insanı bu yönden teşvik ediyor.ama diğer derslerde asla önermem çünkü diğer derslerde okuma ve anlama önemli yeri gelir şıklardan yeni şeyler öğrenirsiniz o yüzden zihninizi sadece derse vermeniz gerekir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KırmızıElma

quote:

Kardeş tarih 16 Haziran 2012, çok bekledin mi bu yazı için? Yeri gelmişken fikrimi düzelteyim bari. İsteyen dinler, istemeyen dinlemez. Kimi zevk alır kimi hoşlanmaz ders çalışırken müzik dinlemekten. Tamamen kişilik meselesi.

Ygsye 2012de calismaya baslasaydim keske o zaman bulup yazardim ama bende cogu ogrenci gibi son sene baslayanlardanim ve muzik dinlemeden matematik ve coğrafya cozemiyorum hatta denemelerde muzik dinleyemedigim icin sıkılıyorum ve son 40 dakika cok zor geciyor.
    Muzik dinledigim zaman daha cok soru cozuyorum bu bir gercek ama kendimi daha fazla muzikle soru cozmeye alistirmak istemiyorum. Ne yapsam karar veremedim arastirdim pek bisey bulamadim muallakta kaldim.

Kendi fikrim muzik dinleyerek uzun paragraf sorulari hariç tum sorular çozulebilir ama beyin asla oyle alistirilmamali yoksa o sinav bitmiyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.