Şimdi Ara

TEST DRIVE UNLIMITED ONLINE | 01.06 GÜNCEL (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
6
Favori
5.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    fırsatım olsa geri döneceğim fakat artık oyun oynamaya vaktim yok hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yolyordam35 kullanıcısına yanıt
    Can sağlığı olsun ne diyelim. Keşfetmişim ama biraz geç kalmışım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tlgxtlg kullanıcısına yanıt
    o zaman sizi şöyle bilgilendireyim. buraya yüklediğim sürümün üstüne tdu platinum versiyonu çıktı. onu nasıl bu konuya tekrar yüklerim diye düşünürken 1.500 araçlık tdu natan versiyonu çıktı. eğer en güncel tdu deneyimini yaşamak istiyorsanız videoya ve açıklamadaki linklere bakabilirsiniz

TAILSyoutube
    TDU NATAN Edition 2020 (1541 CARS) - Language English Patch
    https://www.youtube.com/watch?v=rNDcsq_qCsE&feature=youtu.be

size iyi oyunlar

Teşekkür ediyorum. Ben onlara bir göz atayım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hoorrrrt zart zurt  

• gurmer kullanıcısına yanıt

üstüne yarış oyunu gelmedi hort  

keşke konuyu açtığım zamana geri dönebilseydim şu an fenalık geçiriyorum 🥲 her şey o kadar güzeldi ki
  • Eski TDU'cu iki arkadaş olarak bugün Project Paradise'a girelim dedik yaklaşık 5 yıl aranın ardından lakin oyuna baya bir yama yapılmış gördüğümüz kadarıyla, diğer oyuncuların araçları görünmüyor, Car not downloaded diyor. Şu an Natan Edition'ı indiriyoruz, bu versiyon ile yine aynı şekilde online oynayabilecek miyiz ? Bilgisi olan var mı ?

Not: Üşüyoruz @venom800 reis :))

• quote:

Orijinalden alıntı: ogz2232

Eski TDU'cu iki arkadaş olarak bugün Project Paradise'a girelim dedik yaklaşık 5 yıl aranın ardından lakin oyuna baya bir yama yapılmış gördüğümüz kadarıyla, diğer oyuncuların araçları görünmüyor, Car not downloaded diyor. Şu an Natan Edition'ı indiriyoruz, bu versiyon ile yine aynı şekilde online oynayabilecek miyiz ? Bilgisi olan var mı ?

Not: Üşüyoruz @venom800 reis :))

Dostum selamlar saygılar dilerim 🙏🏼 valla mesajını görünce eski tdu günleri geldi aklıma hey gidi hey ... Cidden güzel zamanlardı . Saatlerce tdu haritasında turlamak ve oyunun müthiş atmosferini hissedip senelerce aynı oyunda vakit geçirmek ... Gerçekten muazzam bir oyundu bana göre . İkinci oyun hatalarına rağmen bende yeri olan bir oyundur ama ilk oyunun yeri başka tabi . Solar crown için büyük bir beklenti içine girmemeye çalışıyorum. Malum yapımcı kt Racing elini eski yapımlara atınca neler olduğunu görmüştük vakti zamanında (bknz: speedball 2) o nedenle tdu markası için kt Racing in doğru forma olduğu konusunda şüphelerim var haliyle . Yine Fransız yapımcıdan gidiyorlar , hayırlısı bakalım . Sakin sakin bekliyorum 😁

• Tdu var dediler geldik Platinium edition olan versiyonu indirip bir heves eski günleri yad edelim dedim ama ne yaptıysam oyununu bir türlü çalıştıramadım. Oyun açılılıyor ana menü gelmeden tekrar kapanıyor. Windows kaynaklı mı oyun kaynaklı mı çözemedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • .:Romeo_Redline:. kullanıcısına yanıt

dosyayı paylaşalı çok oldu hocam. belki turboduck ekibi dosyalarda bazı değişiklikler yapmış olabilir.

Vaktim olsa uğraşırım mutlaka vardır online kısmı haftasonu belki bakarım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Güncel versiyonu indirip tekrar deneyeceğim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TDU World bunu denemek gerek

• .:Romeo_Redline:. kullanıcısına yanıt

Hocam 3 yıl sonra cevap yazıyorum ama bunun çözümünü biliyorum eğer oynamak isterseniz yine bilgilendirmek isterim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.