Şimdi Ara

Test Drive Unlimited Patch Hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunun 1,66 patch ini ve mega pack yüklerken hep "there is no test drive unlimited installed on your system" hatasını alıyorum.Bir türlü yükleyemedim.Yardımcı olursanız sevinirim.

• Yardımcı olacak yok mu???
  • oyunu bidaha kur crack yapmadan yükle
  • Oyunu RIP olarak kurduysan ek paket falan yükleyemezsin.
  • Sorunu çözdüm tahmin ettiğim gibi reg kayıtları olmadığı için yüklenmiyordu.TDU toolkit diye bir programın içinde varmış.Yükledim şuan oynuyorum
  • Hayırlı olsun.

Bende problemimi çözebilseydim keşke

Edit:
    bugün cd key satın aldım. Oyunu yeniden kurdum cd keyimi girdim. 166.A patch yükledim oyuna giriyorum servera bağlanıyor fakat update istiyor benden Yes No çıkıyor. No dediğimde oynanmıyor Yes dediğimde ise oyundan çıkıyor boş bir site çıkıyor.1.66A dan daha sonraki bir pathcmi var? Online oynamak için başka patch dahamı gerekiyor?
  • nasıl yaptın banada soylermısın arkadasım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinskurt -- 11 Eylül 2008; 23:22:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::LasVegas:::

Hayırlı olsun.

Bende problemimi çözebilseydim keşke

Edit:
    bugün cd key satın aldım. Oyunu yeniden kurdum cd keyimi girdim. 166.A patch yükledim oyuna giriyorum servera bağlanıyor fakat update istiyor benden Yes No çıkıyor. No dediğimde oynanmıyor Yes dediğimde ise oyundan çıkıyor boş bir site çıkıyor.1.66A dan daha sonraki bir pathcmi var? Online oynamak için başka patch dahamı gerekiyor?

Aynı şekilde netten satın aldığım oyunda bende o hatayı 1.66'yı yüklemeden alıyordum. Yamayı kurunca saorun çıkarmıyor, patchi yüklemene rağmen hata vermesi çok ilginç. Oyunu tamamen sil yeniden yükle, cd-key kayıttan sonra hemen patchi kur. Sorun çıkarmaması lazım.
  • Arkadaşlar oyunu ripli olarakta yüklerseniz yükleyin patchi yükleyebiliyorsunuz. Ben ripli yükledim ve bizzat denedim patch 1.66A yı yükledim. Yanlız Bu Programı indirin ve çalıştırın. daha sonra ise patchi rahatlıkla kurun.
  • Arkadaşlar bu Oyunun 1,66 patch ini ve mega pack yüklerken hep "there is no test drive unlimited installed on your system" hatasını alıyorum.Bir türlü yükleyemedim.Yardımcı olursanız sevinirim.

aynen kafayı yiycem ama benimki dvd den yani olmaz mı bu iş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.