Xbox ve PS tarafında çok fazla olumsuz eleştiri var. Grafikler ve optimizasyon berbat görünüyor. Yabancılar ön siparişleri iptal etmeye başlamış. PS3 kalitesinde bir oyun olmuş yazık oldu. |
Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE (6. sayfa)
-
-
Son yayınlanan gameplay videolarında grafik, sesler, sürüş hissi gayet iyi görünüyordu, ne olduğunu anlayamadım şimdi. Çok şaşırdım.
Şu video'da görünen neresi kötü şimdi bu oyunun, benim gözler'de mi bir sorun var? Konsol bazında bir sıkıntı var bence. Patlamış falan olamaz yani.NaconyoutubeTest Drive Unlimited Solar Crown | Latest Pre-Launch Development Progresshttps://www.youtube.com/watch?si=1jSeHQUIzTg55pRh&v=YG5zYRkgAbU&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 6 Eylül 2024; 11:22:12 >
-
Oyunu yıllardır bekliyoruz hayal kırıklığı oldu resmen. Grafikler, oynanış daha sonra düzelir belki diyorsun ama oyunda Asya kıtasından sadece 3 araba var. Bu tam bir rezillik. Hong Kong’ta geçen oyunda Asyalı araba 3 tane. Bazı modellerden bir kaç tane eklemişler ama araç çeşitliliği çok yetersiz.
Sanırım tek iyi yanı harita ve bir kaç ay sonra yeni harita ekleyecek olmaları.
Umarım deneme sürümü olur. Almadan önce kesinlikle denemek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlightClub -- 7 Eylül 2024; 9:59:3 >
-
Üzülerek söylüyorum ama benim Ps5 te gördüğüm oyun ile kendi pc mde oynadığım oyun cidden çok farklı görünüyor. Kontroller vs konusunda fark olduğunu sanmıyorum ama görsellik ne yazık ki anlamsız şekilde düşürülmüş :( Pandemi zamanı ps5 alıp iki sene sonra da satmıştım benim için tatmin edici olmadığından dolayı. Ama tdu nun konsollara da gelmesi elbette beni de sevindiren bir şey idi hele hele ps5 tarafı the crew dışında doğru düzgün açık dünya oyununa sahip değilken ki crew da öyle pek ahım şahım bir yapım olmadı hiçbir zaman ne yazık ki, bende vakti zamanında epey oynadım ama malesef yetersiz bir yapım...
Yapımcıların optimizasyon konusunda ki yeterlilikleri ve konsol donanımlarının sınırlı yapısı nedeniyle oyun bariz şekilde pc de görünen oyundan epey farklı gürünüyor. Benim en çok fark ettiğim şey ışıklandırma ve yansımalar, bu ikisi zaten gerçekçiliği ciddi anlamdaetkileyen unsurlar. Pc de tüm ayarlar en yüksekte 4k çözünürlük ile 4070ti ekran kartı ve 6 çekirdekli ryzen 5 5600x işlemci , 16gb 4000 mhz ram ile oyunu oynuyorum, bu konfigürasyon ile oyun çok iyi çalışıyor ama daha altında bir ekran kartı ile ayarlar en yüksekteyken mutlaka fps düşmeleri olacaktır.
Ben çeşitli performans iyileştirmeleri için yama geleceğinden adım gibi eminim zaten o yüzden bence seriye karşı bir ilginiz varsa TDU konseptine aşinaysanız ve Test Drive serisini takip eden bir oyuncuysanız zaten benim bu söylediklerimin bir önemi yok, oyunu oynamaya devam edersiniz ama beklentiler farklıysa o zaman diyecek bir şey yok tabi...
-
Malesef tek sorun grafik olsa keşke. zaten konsolcu olarak kötü grafiklere alışığız hepimiz mesela rise of the ronin de bariz ps3 oyunu gibi ama oyun çok sağlam optimizasyonda iyi sadece grafikler çok kötü ama oynarken keyif aldırıyor sanırım tdu 3 de başka bir sürü faktör varki bu kadar eski yorum almış. Birde son tdu dan bu yana yarış oyunlarında çok şey değiştir. Artık froza ve crew 5 dk da bir araba hediye ediyor 13 yaşındaki çocuklar oyuna bağlansın diye. TDU3 deki grinde ağır geldi genel kitleye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 8 Eylül 2024; 0:31:30 > -
Pre Order a iade talebi açtım. Paramı sokağa atamam. -
Konsolcular bu oyun kaçmaz illa oynamanız lazım en hesaplı yol rx6700xt li bir sistem kurmak amd nin harika bir teknolojisi var adı AFMF yakın zamanda bunun ikincisi çıktı beta aşamasında AFMF2 oyun motoru dışında frame generation işlemi yapıyor gecikme çok düşük oyunda gerçek aldığınız fps ne ise ekrana 2 katı yansıyor negatif hiçbir yanı yok lag vs. hissedilmiyor 2K native çözünürlükte 100fps de oynuyorsunuz. Nvidia tarafında ise frame gen için illa 4000 serisi lazım ve afmf gibi 2 katı bir değere çıkamıyorsunuz. -
-
Yapımcı firmadan böyle olacağı belliydi. Tam bir beceriksizler topluluğu.
-
Ben ön siparişime iade talebi açtım. Gidip Motorfest’e sarılacağım. -
İlk oynadığım 3D yarış oyunu olması sebebiyle aldım oynayan var mı?
-
Ben de dayanamayıp aldım, PC'de var PS5'te, rahat rahat oynamak istedim kol ile açıkçası. Şu an için grafikler biraz rahatsız etse de yarış bulmakta zorlanıyorum. Normal bir durum mu bu acaba?
-
Son 15 seneye baktığımızda piyasaya çıkan open world araba oyunlarının büyük bölümü tutmadı. Tutmayanların neden tutmadığı belli, tutanların neden tuttuğu da belli ama çok ilginçtir inatla tutmayan tarza devam ediyorlar. Ben oyunu almadım ama birkaç saat gameplay izledim izlerken sıkıntıdan içim daraldı. Ne eğlence var ne ruh var ölmeyi bekler gibi bir oyun. Özellikle open world sevenler artık Pc'de modlu ETS 2, modlu Assetto ve BeamNG oynuyor. İnanılmaz haritalar ve trafik modları var, çok detaylı modellenmiş binlerce araçlar var, online modlar var instagram'da sürekli videoları karşıma çıkıyor 40-50 milyon izlenmiş herkes deli gibi oyunların,modların isimlerini soruyor. İnsanların neye ilgi duyduklarına bakıp ona göre bir şeyler yapmaları, beklentiye karşılık vermeleri lazım.
-
Test Drive Unlimited Solar Crown için ikinci büyük yama yarın yayınlanacak: Salı, 5 Kasım saat 9:00'da (UTC). Bu güncelleme öncelikle PS5 için grafiksel geliştirmelere odaklanıyor. Yama ayrıca PC ve Xbox Series üzerindeki oyun performansını da optimize ediyor. Ek olarak, ağ yükseltmeleri, geliştirilmiş çevre birimi uyumluluğu ve çok sayıda hata düzeltmesi içeriyor.
Ayrıca, nerede olduğumuz ve deneyiminizi iyileştirmek için neler yaptığımız konusunda sizi bilgilendirmek için bir dakikanızı ayırmak istiyoruz. TDUSC'nin lansmanı sırasında karşılaşılan zorluklar nedeniyle yaşadığınız hayal kırıklığını anlıyoruz. Bu durum için üzgünüz ve endişelerinizi kabul etmek istiyoruz. Sabrınız ve Test Drive Unlimited Solar Crown'a olan bağlılığınız için gerçekten minnettarız.
Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca, oyunu geliştirmeyi amaçlayan çok sayıda bakım aşamasını ve düzeltmeyi kullanıma sunmak için çok çalıştık. Hala yapılması gereken işler olduğunu biliyoruz ve sizi duyuyoruz. Lütfen geri bildirimlerinizin çok değerli olduğunu ve geliştirme ekibimizin karşılaştığınız sorunları mümkün olan en kısa sürede ele almaya ve aynı zamanda herkes için daha sorunsuz, daha keyifli bir oyun deneyimi sağlamak için özellikleri iyileştirmeye kendini adadığını bilin.
Sabrınız ve desteğiniz için teşekkür etmek amacıyla,
özel bir 'Maceracı' 1986 Porsche 911 Carrera Coupe'nin off-road versiyonu
oyunu 12 Ekim'den önce oynamış olan tüm Gold Edition oyuncularına verilecektir. Bu olağanüstü Alman otomobili, 15. seviyeden itibaren kullanılabilen Cross Country kategorisinin bir parçası olacak ve Hong Kong Adası'ndaki engebeli arazi yollarında gezinmek için tam donanımlı olacak.
Porsche 911 Carrera Coupe 'Maceracı' versiyonu, 2. Sezonun ilk haftalarında otomatik olarak garajınıza aktarılacak, bu süre arabayı cilalamamız ve oyuna entegre etmemiz için geçecek. 5 adet 'Güneş Tacının Öncüleri' premium çıkartma paketi de bu telafinin bir parçası olacak ve daha fazla ayrıntı önümüzdeki haftalarda gelecek.
İkinci Büyük Yama:
Lansman Geliştirme Günlüğümüzde de belirttiğimiz gibi, PlayStation 5 oyuncuları için performans ve grafikleri iyileştirmek için çalışıyoruz. İlk büyük yama, özellikle grafikler, kare hızı ve ağ hizmetlerinin küresel kalitesi ile ilgili olarak tüm platformlarda ilk optimizasyon dalgasını tanıttı. Giderek daha sorunsuz ve istikrarlı bir deneyim sağlamak için önümüzdeki aylarda bu teknik yönleri geliştirmeye devam edeceğiz. Bu ikinci büyük yamada, PS5'teki görsel deneyimi önemli ölçüde geliştirirken, tüm platformlarda çeşitli düzeltmeler ve iyileştirmeler sunuyoruz. Bu güncelleme yayınlanır yayınlanmaz, PS5 oyuncuları keyfini çıkarabilecekler:
- Performans modunda daha tutarlı bir kare hızı.
- Kalite modunda çözünürlük 1080p'den 1440p'ye yükseltildi.
Genel olarak, tüm dünyadaki deneyim tüm platformlarayrıca geliştirilecektir:
- 40'ın üzerinde hata düzeltildi
- Geliştirilmiş oyun kararlılığı
- Geliştirilmiş optimizasyon ve kare hızı
- Direksiyonlar için daha iyi uyumluluk ve stabilite.
Kaynak ve Daha Fazlası :
steamcommunity.comSteam :: Test Drive Unlimited Solar Crown :: Patch #2, Compensation & Next Stepshttps://steamcommunity.com/games/1249970/announcements/detail/4505380324428942358
-
Oyun fiyatı düştü… Şans verdik bakalım akşam Pa5 pro daki performans hakkında bilgilendirme yaparım. -
Yorumlarınızı bekliyorum hocam
-
Görüntü kalitesi hala berbatttt….
ps3 den kalma hala. Çok yapay.
Motorfest e geri dönünce ben ne oynadım az önce diyorsunuz….
Ama görüntü dışında içerik olarak dolu dolu..O konuda hakkını vermişler.
Ps5 pro güncellemesi hikaye yani …
-
yorumunuz için teşekkür ederim. O zaman düzelene kadar beklemeye devam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X