Hocam taşıma işleminde benim sözleşmem 23 Şubat Cuma gün bitecek. Hafta sonu araya giriyor. O zaman taşıma işlemi için tahattüt bozulmasın ceza yememek için hangi tarihi yazmak lazım ? Taşıma işlemi için Telekom bayisine ıslak imza vermek gerekmiyor sanırım. Taşımada zaten ADSL ' den VDSL' e olmuyormuş. ADSL' den ADSL' e taşıyıp daha sonra port varsa üst paket olan VDSL' e geçiliyormuş.
ADSL' i kapatıp direk VDSL için başvuru yapmayı düşünüyordum. NetSpeed yetkilisi kapatma işleminden sonra VDSL' için boş port kontrolü yapmamız lazım dedi. Port yoksa iş sakat.
Extralarge
kullanıcısına yanıt
Hocam Netspeed'e taahhüdünüzün bittiği tarihi belirtin ona göre taşıma işlemini gerçekleştirsinler. Eğer taşıma işlemi yapmazsanız Vdsl portu yoksa internetsiz kalacaksınız. Taşıma daha mantıklı hem internetsiz kalmazsınız hemde port olduğunda direk sizi Vdsl aktarırlar. Size tavsiyem Netspeed' in müşteri hizmetleri ile görüşüp boş Vdsl portu olup olmadığı hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: trkocaer
Hocam Netspeed'e taahhüdünüzün bittiği tarihi belirtin ona göre taşıma işlemini gerçekleştirsinler. Eğer taşıma işlemi yapmazsanız Vdsl portu yoksa internetsiz kalacaksınız. Taşıma daha mantıklı hem internetsiz kalmazsınız hemde port olduğunda direk sizi Vdsl aktarırlar. Size tavsiyem Netspeed' in müşteri hizmetleri ile görüşüp boş Vdsl portu olup olmadığı hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
Hocam boş VDSL portunu ancak kapatma işleminden sonra bakabiliriz dediler. İptal edilmediği için bakamıyorlarmış.
Birde araya hafta sonu girdiği için taşıma işlem tarihini sözleşme bitim tarihimden 2 gün sonramı yazmam lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Extralarge
Birde araya hafta sonu girdiği için taşıma işlem tarihini sözleşme bitim tarihimden 2 gün sonramı yazmam lazım
Bitiminden bir gün sonrasını yazın.
trkocaer
kullanıcısına yanıt
24'ü Cumartesi hocam, işleme koyarlarmı acaba ? Yada 25' i Pazartesi yazsam sanırım TurkTelekom 2 günlük ücret alacak. Alsın sorun değilde sıkıntım taşıma işleminde TurkTelekom kıllık yapar süreci uzatırsa bayağı beklersin diyen var. Her geçen günde yine fatura ödersin dediler.
Extralarge
kullanıcısına yanıt
Yaz geç hocam kaybedecek bir şeyin yok. Bırak senin yerine firma düşünsün.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme