Şimdi Ara

test sürüşleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
14.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi client98 -- 26 Mayıs 2011; 0:40:53 >

• onların belli güzergahları var kaza yaparsanız kaskosu var ücret ödemiyorsunuz ehliyetinizin fotokobisini çekiyorlar .gitmeden önce randevu alın
  • Her markanın test sürüşlerine verdiği önem farklı. Her bayinin de öyle. Tofaş marka bir araçla Mercedes-Benz bayisine gidip test sürüşü talebinde bulunursanız, test etmek istediğiniz aracı o anda bulamayabilirler ya da kibarca sizi başka bayilerine yönlendirebilirler. Ancak gerçekten alıcı iseniz ve bunu belli ederseniz her markanın her bayiisinde ÜCRETSİZ olarak ve istediğiniz süre test sürüşü yapabilirsiniz. Güzergah ve yapılacak kilometre de bayiinin bulunduğu konuma, trafiğe göre değişebilir. Ben kendi aracımı almadan önce aynı markanın bir bayisinde 1 kez, diğer bayisinde 2 kez test sürüşü yaptım. Hatta üçüncü gidişimde boş yolda espyi ve yol tutuşu denemek için epey savurdum aracı. Hepsinde telefonsuz direkt gidip test sürüşü talep ettim. Gayet ciddiye alındım. Ancak bazı bayiiler yoğunluk nedeniyle randevulu çalışıyor olabilir. Önceden telefonla bilgi alıp gitmeniz en doğrusu. Ücret konusu söz konusu bile olamaz. Söz konusu edecek bayi varsa da oradan araç değil sakız alınmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: cottonmurat

Her markanın test sürüşlerine verdiği önem farklı. Her bayinin de öyle. Tofaş marka bir araçla Mercedes-Benz bayisine gidip test sürüşü talebinde bulunursanız, test etmek istediğiniz aracı o anda bulamayabilirler ya da kibarca sizi başka bayilerine yönlendirebilirler. Ancak gerçekten alıcı iseniz ve bunu belli ederseniz her markanın her bayiisinde ÜCRETSİZ olarak ve istediğiniz süre test sürüşü yapabilirsiniz. Güzergah ve yapılacak kilometre de bayiinin bulunduğu konuma, trafiğe göre değişebilir. Ben kendi aracımı almadan önce aynı markanın bir bayisinde 1 kez, diğer bayisinde 2 kez test sürüşü yaptım. Hatta üçüncü gidişimde boş yolda espyi ve yol tutuşu denemek için epey savurdum aracı. Hepsinde telefonsuz direkt gidip test sürüşü talep ettim. Gayet ciddiye alındım. Ancak bazı bayiiler yoğunluk nedeniyle randevulu çalışıyor olabilir. Önceden telefonla bilgi alıp gitmeniz en doğrusu. Ücret konusu söz konusu bile olamaz. Söz konusu edecek bayi varsa da oradan araç değil sakız alınmaz..

bazı lüx firmalar belirli bir ücret alıyor diye biliyorum...

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi client98 -- 26 Mayıs 2011; 0:41:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkobra_kralkobra

quote:

Orijinalden alıntı: cottonmurat

Her markanın test sürüşlerine verdiği önem farklı. Her bayinin de öyle. Tofaş marka bir araçla Mercedes-Benz bayisine gidip test sürüşü talebinde bulunursanız, test etmek istediğiniz aracı o anda bulamayabilirler ya da kibarca sizi başka bayilerine yönlendirebilirler. Ancak gerçekten alıcı iseniz ve bunu belli ederseniz her markanın her bayiisinde ÜCRETSİZ olarak ve istediğiniz süre test sürüşü yapabilirsiniz. Güzergah ve yapılacak kilometre de bayiinin bulunduğu konuma, trafiğe göre değişebilir. Ben kendi aracımı almadan önce aynı markanın bir bayisinde 1 kez, diğer bayisinde 2 kez test sürüşü yaptım. Hatta üçüncü gidişimde boş yolda espyi ve yol tutuşu denemek için epey savurdum aracı. Hepsinde telefonsuz direkt gidip test sürüşü talep ettim. Gayet ciddiye alındım. Ancak bazı bayiiler yoğunluk nedeniyle randevulu çalışıyor olabilir. Önceden telefonla bilgi alıp gitmeniz en doğrusu. Ücret konusu söz konusu bile olamaz. Söz konusu edecek bayi varsa da oradan araç değil sakız alınmaz..

bazı lüx firmalar belirli bir ücret alıyor diye biliyorum...

ferrari porche test edicekseniz ücretli tabi

• Bayiyi arıyorsun şu aracı test etmek istiyorum diyorsun onlarda tabi efendim buyrun diyorlar. Hatta VW sizi test etmek istediğiniz araçla sizin istediğiniz yerden alıyorlar tekrar istediğiniz yere bırakıyorlar. Hiç bir ücrette yok olamaz bile.

Mercedes bayisine neden Tofaş'la gidilmesin. Ben C180K için teste otobüsle gittim gayet ilgiliydiler. Hatta ordaki Ömer bey bayağı ilgiliydi efendim çay kahve meşrubat ne arzu edersiniz diye de sordu.

30model test etmişimdir ve içlerinden birkaç tanesi kıllık yaptmıştır ancak.

Kısacası önce konuş sonra sürüş. Kafiyeye bak be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Test
    5 ay önce açıldı
    test
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi client98 -- 26 Mayıs 2011; 0:44:05 >
  • Ferrari ile porschenin test sürüşünde para aldığını ilk kez duyuyorum. Olur mu öyle gerzekce şey. Test sürüşü bu para alınır mı? Anca yaptırmak istemeyen bayiler başlarından savarlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: byatunga
    Ferrari ile porschenin test sürüşünde para aldığını ilk kez duyuyorum. Olur mu öyle gerzekce şey. Test sürüşü bu para alınır mı? Anca yaptırmak istemeyen bayiler başlarından savarlar...

Yılda en fazla 50tane satışı yapılabilen vergisi bir tane Symbol dizel alabilen 100 kmde 30litre benzin yakan bir araba ve kullanan kişininde sağ şeritten 90la gidecek biri değil. Bunlar gözönüne alındığına göre tabi arabanın fiyatı da 300000 üstü olduğu için test sürüşü 1000 2000 tl veya euro vermek alacak olan kişiye pek zarar vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

Ferrari ile porschenin test sürüşünde para aldığını ilk kez duyuyorum. Olur mu öyle gerzekce şey. Test sürüşü bu para alınır mı? Anca yaptırmak istemeyen bayiler başlarından savarlar...

Yılda en fazla 50tane satışı yapılabilen vergisi bir tane Symbol dizel alabilen 100 kmde 30litre benzin yakan bir araba ve kullanan kişininde sağ şeritten 90la gidecek biri değil. Bunlar gözönüne alındığına göre tabi arabanın fiyatı da 300000 üstü olduğu için test sürüşü 1000 2000 tl veya euro vermek alacak olan kişiye pek zarar vermez.

Ya olur mu hiç? Eğer öyle bir para verecek olsam gider araç kiralarım. Herhalde 1000-2000tl ve ya euroya 1 ferrari kiralarımda. Olur mu hiç öyle birşey. Tamam bu aracı alacak adam için belki çok yüksek bir mebla değil ama gene de verilmez. E ben en son hyunda ix35 testi yaptım. Araçta bahsettiğiniz meblanın 3te 1i ya da 4 te biri. Orada benden 500tl falan istenmesi lazım o halde. Ya zaten bu aracı test etmek isteyen herkese alın anahtar diye vermiyorlardır. Telefonla randevu alıp gidiyorsundur ve tahminim her önüne gelen adama da test ettirmezler. Ama para alınması bana saçma geliyor. Eğer attraction buradaysa kendisi daha yeni ferrari aldı. Acaba test sürüşüne çıktı mı çıktıysa para ödedi mi? Bunu kendisi ve ya ondan öğrenebilecek biri varsa paylaşsın bizimle çünkü bana cidden çok saçma geldi böyle birşey.

• Hyundai IX35 herkesin alabileceği bir araç. Ama Ferrari'yi herkes alamaz. 15000 vergisi ve 30 35 litre benzin yakmak ve karşısında 10 litre dizel yakmak ve yılda 2000 2500 lira vergi. Tabi bakımlar arasındaki km farkı ve bakımdaki ödenen miktar. Her 5000km de yağ değiştirmek ve yüksek işçiliği diğer tarafta da 15 20000 km sonra yağ değiştirmek ve daha uygun fiyata işçilik.
  • Ya haklısın sonuçta arabayı almak kadar daha sonraki masraflarını da üstlenebilecek bir ekonomilk duruma sahip olmak lazım. Ancak bana hala ferrari ve porsche test sürüşlerinde para almaları gibi bir fikir mantıklı gelmiyor. Ki şu şekilde söyliyeyim bir gün ferrari alabilecek olsam ve benden test sürüşü için para isteseler direkt oradan çıkarım. He bunun parayla alakası yok. Yani 1000 tl de olsa 100 tl de olsa 10 tl de olsa emin olun aynı durum. Eğer attractiondan bir açıklama gelmezse fermasta çalışmış bir arkadaşım vardı. En kötü ona bir şekilde ulaşıp sormaya çalışırım. Ama dediğim gibi bana çok saçma geliyor. Tabi bu benim kişisel düşüncem.
  • quote:

quote:

Kım uyduruyor bunları merak edıyorum

en son porsche panamera 4s Test etmiştim ücret fln talep etmediler

• quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

quote:

quote:

Oh bee . En sonunda beklediğim cevap geldi. Ya cidden bana da çok saçma ve gerzekçe gelmişti. Sizden cevap alamasaydım fermasta çalışmış bir arkadaşım vardı ona arayıp soracaktım. Neyse sizden cevap geldi de bu saçma düşünce bertaraf oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

quote:

quote:

Ben de sizden gelecek cevabi bekliyordum. Bana da cok sacma gelmisti ucret talep edilmesi ama yine de acbaa mi diye bir suphe dusmustu icime.
    Bir gun test etmek kismet olursa boyle araclari bilgimiz olsun.

• Yani bu is biraz da sans isi kimi cok kil oluyor guzergahtan cikarttirmiyor asla. Kimi cok rahat oluyor naparsan yap takiliyor. Hatta Bagdat caddesindeki Peugeot bayisinde 307 ilk ciktigi zaman adam alin gidin dedi. Kendisi bile bizle gelmedi.
  • bir kağıt imzalatıyor kimiside bütünlükte ki anlamda bu araçla kaza yaparsam kaskoyu karıştırmayıp kendim halledeceğim tarzı bir durumdu.
    görevliye bu ne biçim durum diye sordum bu böyle beyefendi prosedür dedi.

bir kağıt imzalamanızı isterlerse lütfen okuyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

bir kağıt imzalatıyor kimiside bütünlükte ki anlamda bu araçla kaza yaparsam kaskoyu karıştırmayıp kendim halledeceğim tarzı bir durumdu.
    görevliye bu ne biçim durum diye sordum bu böyle beyefendi prosedür dedi.

bir kağıt imzalamanızı isterlerse lütfen okuyun

O ne saçma bir iştir yaa. Valla çok saçma birşey. Kaza olursa kasko karşılar. Neden kaskoyu karıştırmıyacakmışım. Anlamıyorum bu firmaları. Sonra neden araç satamıyoruz diyorlar. Neden olacak böyle aptal saptal işleri yüzünden.
  • zaten öyle uzunca kullanmıyorsun aracı. kaza yapma şansın pek olmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.