Şimdi Ara

Test : Tefal Easy Grill Cuisine Dumansız Izgara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Izgarayı 10 gündür kullanıyorum.http://www.hizlial.com/mutfak/elektrikli-mutfak-aletleri/tefal-easy-grill-cuisine-dumansiz-izgara_27.062.1702.0008.htm

Öncelikle gücü 2000 watt. Ne yüksek ne düşük bir değer. Zaten full güçte çalışmayınca hiçbirşey pişirmiyor.

Mangal tadına yakın bir tat veriyor. Fena değil. Ama mangal lezzetinde değil. Doğal olarak tabi.

Üzerinde domates, patlıcan ve biber kebap yapılabiliyor. Tadı köz tadına yakın. Patlıcanları tam pişiremiyor ama yinede yiyiyebilecek derecede.

Mutfakta bazen fazla duman yapabiliyor. kapıyı veya pencereyi açarak havalandırıyorum.

Kısaca tavsiye ederim. Yüzde yüz mangal lezzeti değil ama en az yüzde yetmiş ona yakın bir lezzet. Fakat balıkları mangaldan daha güzel yapıyor. Özellikle somonuna doyum olmuyor.

• son ürünü aldınız herhal tedarik edilemiyor:))

bana göre aşırı gereksiz pahalı

bu işi çok daha ucuza çözen ızgaralar var ve bizde onlardan kullanıyoruz

30-35 lira bişey mantıkta bunla aynı zaten
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/era-sm-1-kapakli-dumansiz-yikanabilir-elektrikli-izgara/ProductDetails.aspx?productId=mteraduzsm1&categoryId=22013#Gorseller

bu model

üstten pişirdiği için duman olayı olmuyor gibi bişey

alt tablayada su konduğpu için eriyen yağlar bu suya düşüyor

tefal ise alttan pişiriyor

bu yüzden damlayan yağlar rezistansa gelmesin diye rezistans boşluklarına denk gelecek şekilde boşluklu bi tava mecburen konulmuş

bu yüzden bana göre tam ızgara değilde tava olmuş diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 16 Temmuz 2011; 19:27:05 >

• Dostum ben farklı bir siteden kargo dahil 198 liraya aldım. Ama emin ol hiç pişman değilim. Söylemesi ayıp ama affınıza sığınarak dün biber, mantar, domates ve tavuk yaptım. Parmaklarımı yiyecektim.

Hakikaten çok güzel. Bunun mantığı mangal gibi başında durup çevireceksin. Mangalı aratmıyor. Önceden pikniğe çıkardım şimdi diyorum aradaki fark için gerek yok. Evde takılıyorum.

Izgara ve mangal arası bir tat veriyor ever. Fakat eski king marka bozulan ızgaramla aralarında dünya kadar fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11. Osman

Dostum ben farklı bir siteden kargo dahil 198 liraya aldım. Ama emin ol hiç pişman değilim. Söylemesi ayıp ama affınıza sığınarak dün biber, mantar, domates ve tavuk yaptım. Parmaklarımı yiyecektim.

Hakikaten çok güzel. Bunun mantığı mangal gibi başında durup çevireceksin. Mangalı aratmıyor. Önceden pikniğe çıkardım şimdi diyorum aradaki fark için gerek yok. Evde takılıyorum.

Izgara ve mangal arası bir tat veriyor ever. Fakat eski king marka bozulan ızgaramla aralarında dünya kadar fark var.

Hangi site hocam?
  • Tefal'in ürünü, 50-60 Tl'lik ürünlere göre kaliteli ve sağlam arkadaşlar.
    Fransız üretimi olduğu için yerli veya Çin malı üretime göre daha sağlıklı.
    Kaldı ki yüzeyi diğerlenin 2 katı.
    Bizde Tefal Largo var. 6-8 kişiye yetecek 2 kg tavuk veya balığı aynı anda pişiriyor. (1200 cm2)
    7-8 yıldır kullanıyoruz. Tek sıkıntısı ızgara kısmının çıkmaması.
    Temizliği, ürün büyük olduğundan biraz zahmetli.
    Yeni modellerde ızgarası çıkabilenler tercih edilebilir.

Düzeltme:İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 21 Nisan 2013; 11:33:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.