Şimdi Ara

Test-Toyota Avensis | Odak Noktası Konfor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Draqonn

Yazı için teşekkürler makyajla dahada alımlı bir araç olmuş ancak bir noktada takıldım 2.0 litrelik dizel motor 125 hp mi benmi yanlış okuyorum yoksa yazım yanlışmı var.?

Gücüne fazla takılmayın, performans ve tüketim olarak sınıfındaki çoğu motordan daha iyidir.
  • Avensis 1.6 ya cvt şanzuman sonra 1.6 dizel ve dizel otomatik gelmeden yüksek satış rakamları elde etmesi çok zor. 1.6 cvt gelse, 2bin tl civarı da fark olsa satışları çok artar. Bir de 1.6 dizel gelirse direk 2 ye katlar bence. Eğer auris corolla avensis ve versoya bmw nin 1.6 dizelini koyarlarsa 2013 toyotanın yılı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asist_3434

inşallah..
  • bu aracı pek sevmezdim bir fırsatım oldu 250 km kadar kullandım fikrim tamamen değişti, daha sonraları da kullandım dizel hadisesi olmasa altımdaki corollayı satıp direk bunu alıcam ama . fiyatına göre süper araba .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mriya

2.0lt 125hp'lik motorun artık emekli edilmesi gerek,aslında tüketimi ve sağlamlığıyla iyi bir seçenek ama nerdeyse 7 sene oldu sanırım üretimine başlayalı.

Ben de makyajsız 1.6 var,az önce lpgciye bıraktım.LPG bağladıktan sonra tüketim değerlerimi paylaşırım

Bir de ekleme yapayım,vatandaş konfor odaklı demiş,lakin Avensisin yol tutuşu da çok iyi.Mesela C segmentinin en iyileri arasında gösterilen Lancerdan daha iyi yol tutuşu var.

Hayırlı olsun, inaşallah sorunsuz LPG ile ekonomik keyifle binersiniz aracınıza.

Acaba hangi LPG kitini tercih ettiniz ve maliyeti nedir öğrenebilirmiyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: uurum

Avensis 1.6 ya cvt şanzuman sonra 1.6 dizel ve dizel otomatik gelmeden yüksek satış rakamları elde etmesi çok zor. 1.6 cvt gelse, 2bin tl civarı da fark olsa satışları çok artar. Bir de 1.6 dizel gelirse direk 2 ye katlar bence. Eğer auris corolla avensis ve versoya bmw nin 1.6 dizelini koyarlarsa 2013 toyotanın yılı olur.

+1
    1.6 dizel diğer markalarda da olduğu gibi ülkemizde çok tutacaktır.
    ZF`nin 8 ileri otomatik şanzımanı da kullanılsa...
  • Aracı 2-3 ay önce derindere plaza'da inceledim çok hoşuma gitti 1.6 Elegant Extra alınabilecek en iyi donanımlı araç liste fiyatı 61.900 lira güzel bir pazarlıkla alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: h_öztuna06

quote:

2.0lt 125hp'lik motorun artık emekli edilmesi gerek,aslında tüketimi ve sağlamlığıyla iyi bir seçenek ama nerdeyse 7 sene oldu sanırım üretimine başlayalı.

Ben de makyajsız 1.6 var,az önce lpgciye bıraktım.LPG bağladıktan sonra tüketim değerlerimi paylaşırım

Bir de ekleme yapayım,vatandaş konfor odaklı demiş,lakin Avensisin yol tutuşu da çok iyi.Mesela C segmentinin en iyileri arasında gösterilen Lancerdan daha iyi yol tutuşu var.

Hayırlı olsun, inaşallah sorunsuz LPG ile ekonomik keyifle binersiniz aracınıza.

Kit MTM+Keihin enjektör 10 taksit 2000tl.Aslında fiyat pahalı,pazarlık etmedim,nedenini ben de bilmiyorum

Eğer mtm enjektör isteseydim 1650tl idi.Prinse ise 2400 dedi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: h_öztuna06

quote:

Kit MTM+Keihin enjektör 10 taksit 2000tl.Aslında fiyat pahalı,pazarlık etmedim,nedenini ben de bilmiyorum

Eğer mtm enjektör isteseydim 1650tl idi.Prinse ise 2400 dedi.

Tşk. Tekrar hayırlı olsun, sağlıcakla kalınız..

• Aracı test etmeden önce ön yargılarım vardı, fakat test ettikten sonra araca bayıldım.

1.8 motor ve Cvt şanzıman harika çalışıyor. Ayrıca aracın konforu çok iyi. Bence alınır...
  • Yeni avensis çok başarılı bi araç , eskisini açıkcası insignia kadar beğenmiyordum ama yenisi gayet başarılı. İç mekan kalitesi , konforu , yol tutuşu ile çok çok dengeli bi araç olmuş.
  • makyaj çok yaradı bu araca ; f/p açısından da muhteşem , şu zamanda araç alacak olsam ve yılda 15.000 kilometreyi geçmiyorsam , 60.000 bandında başka araca kesinlike bakmazdım belki İnsignia ile gel-git olabilirdi bir nebze :)
  • aynen ya bugün gözüm hep avensislere takıldı :) çok klas bi araç olmuş, orta yaşlı beylere bi araç bu kadar yakışır.
  • 1.6 dizel seceneği olsa cok iyi olurdu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.