Bildirim
tevsiye...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence yapılabilecek en iyi sistemlerden birini yapmışsınız. -
eyvallah yagmurteam.
ekran kartı için şu alternatife ne dersiniz?
SAPPHIRE HD7770 EDITION GDDR5 1GB 128BIT AMD RADEON DX11 -- http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11201-17-20g-hd7770-edition-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63627
monitörüm 22". -
bir soru daha:
elimde Cooler Master Elite 332 kasa ve onunla birlikte gelmiş 390 wat güç kaynağı var. yukarıda kurulan sistemi rahatlıkla kaldırabilirmi? eğer kaldırırsa güç kaynağından vazgeçeceğim... -
vatan bilgisayardan internet üzerinden kasa topladığımız zaman montajı yapıpta mı kargoya veriyorlar. yoksa montaj sadece mağazadan kendin aldığında mı yapılıyor?? -
Sistemi oyun amaçlı toplamayı düşünüyorsanız:
İntel İ3 3220 İşlemci,
Asrock H71M-DGS anakart,
Sapphire HD7850 1GB GDDR5 ekran kartı,
Corsair Vengeance 1600MHZ 4GB RAM
Güç kaynağınız iyi durumda ise yeterli gelecektir. -
eyvallah enchanter.
dostlar sistemi kafaya koydum alıyorum. tek tereddüdüm ekran kartında.
SAPPHIRE HD7750 GDDR3 2GB 128BIT AMD RADEON DX11 mu olsun yoksa
SAPPHIRE HD7770 EDITION GDDR5 1GB 128BIT AMD RADEON DX11 mi? cevaplarsanız çok sevinicem. -
quote:
Orijinalden alıntı: kepkep
eyvallah enchanter.
dostlar sistemi kafaya koydum alıyorum. tek tereddüdüm ekran kartında.
SAPPHIRE HD7750 GDDR3 2GB 128BIT AMD RADEON DX11 mu olsun yoksa
SAPPHIRE HD7770 EDITION GDDR5 1GB 128BIT AMD RADEON DX11 mi? cevaplarsanız çok sevinicem.
SAPPHIRE HD7770 EDITION GDDR5 HER TÜRLÜ
Sistem çok iyi Hayırlı olsun -
eyvallah vahocan...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X