Şimdi Ara

textbox için yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

access ve asp ile hazırlamış olduğum telefon rehberi sayfama, kullanıcıların telefon numaralarını girmelerini sağlayan yapı hazırlıyorum. kullanıcıların telefonları herseferinde bitişik yazmaları görüntüyü karmaşıklaştırdığı için telefon kodu ayrı telefonu ise ÖR : 0322 444 44 44 şeklinde yani her gurup arasına boşluk gelecek şekilde kaydetmelerini istiyorum nasıl yapmalıyım bilgisi olan yardım ederse çok minnettar kalacağım.

kod dışındaki numranın kendisi için söylüyorum : 3 tane ayrı textbox olur ama bu sefer kullanıcı ayrı olan textboxlara gıcık olur diye sadece 1 textboxa yazılsın ve yukarıdaki gibi görünsün istiyorum birde ön kodun rengini farklı yapacağından ötürü zaten onu ayıracağım. bilginize
    Teşekkürler

• üç inputu yanyana koyup 0 margin verirsen olur. birde karakter aşımında kullanıcının tıklamasına gerek duymayan doğrudan diğer textboxa atlamasını sağlayan bir script yaz. öteki türlü uğraşmak kulağını kafanın üstünden tutmaya benzer.
  • söylediğin yöntemi yapmak isterim fakat 3 textboxtan gelen verileri sadece 1 adet sütun içine yazdırmak istiyorum hal böyle olunca texboxların ismi ile sütun isminde farklılık oluyor nedersin ne yapmalıyım
  • arkadaşım sen de doğrudan yazdırma. hangi dili kullanıyorsun şimdi bilemeyeceğim ama bütün verileri array olarak topla. implode() (Bu PHP'de vardır) benzeri bir fonksiyon ile bunları boşluklarla birleştir. Al sana tek parça veri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaynak İçin yardım
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.