Şimdi Ara

teyp tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maksimum 250-300 lira arasında birşey düşünüyorum.Lg lac 5900 modeli hosuma gitti baska önerebileceginiz bir model varmı?Lg hakkında ne düşünüyosunuz.Saygılar

• Pioneer Deh-P5250SD olabilir, tam o fiyat aralığında ve özellikleri de gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Pioneer Deh-P5250SD olabilir, tam o fiyat aralığında ve özellikleri de gayet iyi.
    5250 pioneer
  • quote:

Orijinalden alıntı: süper cüp

5250 pioneer

Alıntıları Göster
    teyp konusunda alpıne, clarion 1 pıonner 2.ikinci el olsn ama bunlar olsun lg nın o modelını bılmıyorum ama o model hakkında da bısey dusunmuyorum.o paraya guzel teypler alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12

teyp konusunda alpıne, clarion 1 pıonner 2.ikinci el olsn ama bunlar olsun lg nın o modelını bılmıyorum ama o model hakkında da bısey dusunmuyorum.o paraya guzel teypler alınır

Alıntıları Göster
    Cok saolun arkadaslar yalnız electro world deki calısan ısrarla lg yi tavsiye etti benimde kafam karıstı cünkü pek fazla bir bilgim yok teyp konusunda lütfen bana yardımcı olun bu paraya en iyi teyp hangisidir :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: h.t

Cok saolun arkadaslar yalnız electro world deki calısan ısrarla lg yi tavsiye etti benimde kafam karıstı cünkü pek fazla bir bilgim yok teyp konusunda lütfen bana yardımcı olun bu paraya en iyi teyp hangisidir :S

Alıntıları Göster
    sız oyle her satıcıya ınanmayın bence bazıları malını satmak ıcın tabı kı oyle dıor tabıkı o kısı ıcın demıyorum..o paraya en ıyı arkadasların onerdıgı pıoneer 5250sd alınır cd usb aux gırısı var 3 cıkısı var 2 yıl garantısı var bu fıyata mukemmel bır urun pısman etmez sızı
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ben Pioneer dan başka kullanmıyorum, satarken de kaybettirmez ayrıca.
  • quote:

Ben Pioneer dan başka kullanmıyorum, satarken de kaybettirmez ayrıca.

Alıntıları Göster
    bende sizin gibi düşündüm peki birşey daha sormak istiyorum lg de 53x4 diyordu pionnerda 50x4 simdi bu lg nin ses cıkısı daha mı iyi demek oluyor?birde ankarada kredi kartıyla alabilecegim bir yer varmı?
    saygılar
  • quote:

bende sizin gibi düşündüm peki birşey daha sormak istiyorum lg de 53x4 diyordu pionnerda 50x4 simdi bu lg nin ses cıkısı daha mı iyi demek oluyor?birde ankarada kredi kartıyla alabilecegim bir yer varmı?
    saygılar

Alıntıları Göster
    Ben olsam Gittigidiyor dan alırdım, sorun olmaz, taksitle alırsınız.
    295 tl.

http://urun.gittigidiyor.com/PIONEER-DEH-5250-SD-USB-SD-MP3-CD-CALAR-SIFIR_W0QQidZZ24670970

• quote:

295 tl.

http://urun.gittigidiyor.com/PIONEER-DEH-5250-SD-USB-SD-MP3-CD-CALAR-SIFIR_W0QQidZZ24670970

Alıntıları Göster
    o degere bakmayın takılmayın da.ankarada ıvedıkte techno oto muzık olması gerek oraya yakınsanız sorabılırsınız fıyato 280 300 lıra cıvar medıamarkt a da bakabılırsınız kartla alcaksanız

• quote:

295 tl.

Alıntıları Göster
    saolun hocam yardımlarınız için gittigidiyordanda alabilirim ama taksitte fiyat cok oynuyor o yuzden ankarada alabilecegim bir magaza varmı diye sormustum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: burak4burak4

o degere bakmayın takılmayın da.ankarada ıvedıkte techno oto muzık olması gerek oraya yakınsanız sorabılırsınız fıyato 280 300 lıra cıvar medıamarkt a da bakabılırsınız kartla alcaksanız

electro world we vatan bilgisayara baktım yalnız bu model yoktu oralarda kartla alcam mümkünse taksit cok iyi olur ögrenciyim cünkü media marktta varsa eger benim için çok iyi olur.cok saolun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burak4burak4

electro world we vatan bilgisayara baktım yalnız bu model yoktu oralarda kartla alcam mümkünse taksit cok iyi olur ögrenciyim cünkü media marktta varsa eger benim için çok iyi olur.cok saolun

Alıntıları Göster
    xx50 li seri satmaz öyle yerler.
    Sahibinden.com da bakın fiyatlara.

• quote:

Alıntıları Göster
    gecen medıamarkt a gtmıstım ben de baktım gorememıstım onu ama belkı smdı vardır arastrmanz lazm kardesım
  • quote:

Alıntıları Göster
    cok saolun arastırıyorum taksitle alabilecegim biryer olursa benim için çok iyi olcak gercekten

peki arka pandizotum zaten delik orayada oval koymak istiyorum ona ne önerirsiniz ?
  • quote:

cok saolun arastırıyorum taksitle alabilecegim biryer olursa benim için çok iyi olcak gercekten

peki arka pandizotum zaten delik orayada oval koymak istiyorum ona ne önerirsiniz ?

Alıntıları Göster
    arastırın ve 5250 alın cok ıyı olur kartınız da maksımumdur buyuk ıhtımal woofer amfı kullanmayacaksanız 2 3 yollu pıonner ovaller alabılırısnız

• quote:

arastırın ve 5250 alın cok ıyı olur kartınız da maksımumdur buyuk ıhtımal woofer amfı kullanmayacaksanız 2 3 yollu pıonner ovaller alabılırısnız

Alıntıları Göster
    evet kart maksimum
    yok woofer anfi kullanmayı düşünmüyorum ama söyle kaliteli güzel ses istiyorum benim arabamda for you diye bir teyp cıktı felaket kapılarda jbl kompenant var hiç açmıyorum arabanın motor sesini dinliyorum bıktım artık müzik dinlemek istiyorum

• quote:

evet kart maksimum
    yok woofer anfi kullanmayı düşünmüyorum ama söyle kaliteli güzel ses istiyorum benim arabamda for you diye bir teyp cıktı felaket kapılarda jbl kompenant var hiç açmıyorum arabanın motor sesini dinliyorum bıktım artık müzik dinlemek istiyorum

Alıntıları Göster
    5250 veya 7250 + 6963

http://www.atateknolojicenter.com/?D=1492 garantili

http://www.atateknolojicenter.com/?D=1482 garantili

http://www.atateknolojicenter.com/?D=1283 (hoparlöre garanti verilmez ama bu çocuğa anlatamadım, ona bile garanti veriyor :)

• ogrencı ısı ben de ogrencı oldugumdan tahmın ettm zaten o motor sesi kablolardan kaynaklanır teybı bır koseye atın ınssallha o yenı teybede componantı baglayın ama teyp onu beslemez zorlanır cunku component amfıyle beslenır arkayada pıooner oval alın guzel olur ama 2 3 yollu olsun
  • quote:

ogrencı ısı ben de ogrencı oldugumdan tahmın ettm zaten o motor sesi kablolardan kaynaklanır teybı bır koseye atın ınssallha o yenı teybede componantı baglayın ama teyp onu beslemez zorlanır cunku component amfıyle beslenır arkayada pıooner oval alın guzel olur ama 2 3 yollu olsun
    @akerimoglu hocam cok saolun atatuningi duymustum yalnız ankaradayım ben :(

@burak4burak4 zaten eski sahibindeyken anfi flanda varmıs araçta ben simdi bu compenantlarıdamı değiştiriyim yoksa arkaya oval pioneer atsam gayet güzel olurmu abov baya masraf cıkcak bana

bu arada ankaradamı ögrencisiniz?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.