teşekkür ederim. sağlıcakla kalın. |
Tez'im için anket doldurur musunuz ? (3-4dk) (2. sayfa)
-
-
Anketi dolduran 23 arkadaş a teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birçoğumuz öyleyiz galiba :)
Kadınlar bizden farklı ama. Her gün farklı bir çeşit.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakalım inşallah bizim forumdan iyi bir sonuç çıkartacağım :)
Doldurdum, kolay gelsin iyi çalışmalar kardeşim
çok teşekkür ederim elinize sağlık. iyi akşamlar diliyorum.
-
1 dk 25 saniye sürdü fena sayılmam sanırım :D kolay gelsin
-
çok hızlısınız hocam. elinize sağlık çok teşekkür ederim.
-
Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi çalışmalar
çok teşekkür ederim. elinize sağlık. iyi geceler diliyorum.
-
Konuyu öne çıkardım anketi doldurdum.
dolduracaktim ama aylik giyim harcamam 0.boyle yapsam sorun olur mu
bu arada ben sci res.methods dersi aliyorum.tez yazmayi ogreniyoruz.konum eticaretin enflasyona etkisi.suan stata kismindayiz ama daha ne yapacagimi bilmiyorum :D 1-2 grafik cikarttim ama
doldurdum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çok teşekkür ederim. elleriniz dert görmesin.
-
konuyu öne çıkardığınız için çok teşekkür ederim. ilginiz için ayrıca teşekkür ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: meradzdolduracaktim ama aylik giyim harcamam 0.boyle yapsam sorun olur mu
bu arada ben sci res.methods dersi aliyorum.tez yazmayi ogreniyoruz.konum eticaretin enflasyona etkisi.suan stata kismindayiz ama daha ne yapacagimi bilmiyorum :D 1-2 grafik cikarttim ama
tezinizin kalitesine bağlı olarak çalışma süreleriniz uzuyor veya kısalıyor :) doktora düşünüyorsanız tez konunuzu yüksek lisans üzerinden inşa ederseniz sizin için daha iyi olabilir. konunuzu ve çalışmak istediğiniz yöntemi şimdiden seçmenizi tavsiye ederim. bir de maxqda veya spss ile çalışacak iseniz bunlarada ayrıca bir göz gezdirmeniz lazım.
-
doldurdum hocam
rica ederim faydamız olsun.Başarılar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
giriş ve literatür kısmını yazdım.şuan statada birşeyler yazıyoruz.stata biliyorsanız birşey soracaktım.mesela bağımsız değişkenlerden biri eticaret işlem adedi verileri milyonlarla yazıyor.statada mesela standart sapması 2.86e-08 olarak yazıyor.bu normal midir? hoca bazı değişkenlerin logaritmasını alıyor.ben de öyle mi yapmalıyım? bağımlı değişkenim enflasyon oranı,bağımsızlar eticaret işlem adedi,işsizlik oranı ve faiz oranı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X