Şimdi Ara

Tezkere birakma (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
5
Favori
8.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesekkur edecek bir durum yok dostum forumda ki yazismalarini oku bence surekli millete ciddi duyumum var ocak i bekleyin alacaklar vs diye yazan sensin bunu kiz diye demiyorum dogrusu bu insanlardan ozur dilemelisin millette bundan sonra her lafi bos beles yazmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali2330 kullanıcısına yanıt
    Kardesim git isine gucune issizlikten beynine kan gitmiyor ortaliga saldirma...

• Kardes issizlik dedin kendi seviyeni belli ettin once bir sor issizim dersem oyle yuklen suanda isim var allaha sukur calisiyorum subayligida senin gibi issizlikten degil istedigimden takip ediyorum kardesim

O zaman yanmayacan bu kadar subaylik diye ben gayet rahatim umrumda degil.

• Ben istiyrm yaniyrmda kardesm isim var ama bu meslegi yapmak istiyrm senn gibi yalan yalns bilgilerle insanlari beklenti icine sokulmasina karsiyim sen zaten yanamazsn adamin biri bir santim eksik olcse yine giremezsin 😁

Fazla tatavelli yapma kpss puanin varsa basvur gir, bos konusuosn cunku babamin oglumusun sana dogru bilgi garantisi vereyim adamin varsa iceriden sor ogren. Oturdugun yerden hazir yemeye de alisma. Ara bakandan randevu al otur konus ya da konussaydin o zaman. Cin cin etmeye gerek yok

• Terbiyesiz adam kes ceneni forum sitesinde otmek kolay once senden bir randevu alayim ben senin kemiklerini kirayim belki bir iki santim daha boyuna verir 😁😁😁

• Bu forumu takip eden arkadaslarda boyle yerden bitme disarida ezik kimseye erkek oldugunu gosteremeyen adamlara burda sanal alemde firsat vernesinler it gibi bos konusuyo
  • Ali kardeşe katılıyorum bu konuda, pavlus kardeş, o kadar şey söyledi ki hakikaten beklentiye soktu beni de hatta öle ki bu yazıya ara ara baktım.Zaten o kadar alım verdikten sonra süpriz olurdu asteğmen v.s alım söyleselerdi.Yapıcak bişey yok arkadaşlar hayata devam edicez, belki seneye ölesine denerim.Kpss bende de yok.Sağlıcakla kalınç
    Tir vir etme gel
    Ozele acik adres ve birligimi vereyim cep nonu birak, bak bakalim kim kimden boy verio kim kimden kan aliyor.

• Tiv vir ne la kultur mah 3864 sok no 104 kepez gel kardesm gel ama kalabalik gel en azindan senn gibi iki kisi daha olsun ust uste cikarsanz bana yetisirsnz embesil kopek

• Bekliyor olacam seni arkadas cok kibar yazms senn hakkinda ama pavlus ne la bu arada kopek ismi gibi 😁😁😁

Sakin ol dostum, duyumları yanlış çıktı. Emin olmadan konuşmamalıydı belki ama gerek yok bu kadar sinirlenmeye.

Kultur mahallesi kepez sari cizmeli mehmet aga, acik adres yaz bana.

• Beyler aranızda bimere yazan var mı tezkere bırakmak istiyorum diye?
  • Alper.1453 A kullanıcısına yanıt
    Cevap vermezler, rahat olabilirsin. 15 ile 22 arasi bisiler var da icerigi ne bilmiyorum yedek subaylarla ilgili, takip edip gorucez.
  • Tam onu soracaktım cevap verdiler mi diye? Ben yazdım 1 ayı geçti hala cevap gelmedi
  • Alper.1453 A kullanıcısına yanıt
    vermiyorlar dostum hic bir bimere yapilan talebe sikayet olarakta vermiyorlar. Hükümet zaten allak bullak.
  • Var mı bi haber????

• Haber yok olacak gibide degil galiba bircok kararname cikti tik yok

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.