Şimdi Ara

tf qq

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pantheon sarı kartı pasifiyle engelliyor lel.ilk defa sezon 6 da gördüm bunu bilmiyorm eskiden yoktu sanki hadi onu geçtim teemo q suyla kör edip sarı kartı engelliyor lel gg ez tf oynanmaz

• Sivir E'si de engelliyor. Oynanmaz Tf falan ya. Zed, Wayen, Lee, Yaşuyo çarları varken..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Sivir E'si de engelliyor. Oynanmaz Tf falan ya. Zed, Wayen, Lee, Yaşuyo çarları varken..

aga sivirin engellemesi normal sonuçta spell değilmi? oto atak engelleyen özelliklerin engellemesi komedi engellese bile stun efektini engellemesi saçma
  • sivirin e skilli en başından beri engelliyordu, engellemesi normal zaten bunda bir anormallik yok.

eskiden teemo Q attığında sarı atınca teemo hasar yemiyordu ama sanırım stun yada slow etkilerini uyguluyordu, artık uygulamıyor. hasar yemediğinden kesinlikle eminim ama sarı/kırmızı kart etkilerini yiyip yemediğini hatırlamıyorum. büyük ihtimal etkileri yiyordu aklımda öyle kalmış.

ama emin olduğum tek şey var o da pantheon..
    eskiden tf ile sarı kart attığınızda pantheon düz vuruşun hasarını yemezdi ama sarıda stun yer kırmızı da yavaşlardı. şimdi durum öyle değil kartın hasarını da uyguladığı etki de artık etki etmiyor komple engelliyor. bu bi hata mı yoksa patch notlarında değiştirdiler mi hiç bilmiyorum ama durum bundan ibaret
  • sanırım sadece sarı kart efektini yemiyorlar çünkü red attığımda slow yiyodu pantheon pasifi olmasına rağmen
  • Jax E ile de engelliyor bunda yanlışlık yok ki. Düz vuruş olarak düşünün TF'nin kartını. Ama aynı zamanda da spell.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Qq lik bir durum yok oynayan oynuyor xD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tf low herosu zaten almayın aldırmayın takımınızda alan varsa trolleyin.
  • Evet
    Bu mesaja eklenen görseller:

tf qq

• quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

tf low herosu zaten almayın aldırmayın takımınızda alan varsa trolleyin.

Katılıyorum hocam,cass içinde aynı durum geçerli.Zor diyenleri anlamıyorum.Zehir atıp e atıyor ne var bunda,hem karşı takımı kanser ediyor,hemde kaçış mekanizması olmadığı için earlyde zedleri feedliyor.Almayın,aldırtmayın !
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

tf low herosu zaten almayın aldırmayın takımınızda alan varsa trolleyin.

Katılıyorum hocam,cass içinde aynı durum geçerli.Zor diyenleri anlamıyorum.Zehir atıp e atıyor ne var bunda,hem karşı takımı kanser ediyor,hemde kaçış mekanizması olmadığı için earlyde zedleri feedliyor.Almayın,aldırtmayın !

şaka bi yana cidden bazı heroların bazı eloda yasaklanması lazım. adam mundoyla 8 dakika da 6 kill veriyor ıreliaya. cidden heroyu koy ortalığa git 10dk dolaş gel o kadar ölmez. tfyi salla zaten bi halta yaradığı yok soloqda iş görmez. anca pre girince iyi ekibin olacak da iletişimde olucan. daha heroyu doğru düzgün oynayan yok. adam 3 tur atınca kartı seçiyor. onu da sağ tıklıyor artık ne zaman vurduysa. bi yerden sonra kule altından q atıp last hit yapıyolar. hero şekil eyvallah da oynamayı bilmeyen almasın arkadaş hep facia. cassi candır trde her oyun ortalama 35-40dkyı bulduğundan o zamana rylai seraph rabadon void yaparlar. 400 apyi bulduktan sonra bile yeterli. bide ulti atmasını öğrenseler az tam süper olacak. şu iki heroyu master altına yasaklamak gerekir bence. bu aralar lissandraya sarmış millet. efsane feedleniyor tavsiye ederim. adamlar kendine ulti atmayı öğrenmiş kule altına çekip w-r yapıyor rakip şok rakip iptal rakip wefad.

• calibrane kullanıcısına yanıt
    Tf e soloqda iş görmez dedi loooll

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.