Şimdi Ara

TFF nin başına kim gelmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Altınordu başkanı Seyit Mehmet Özkan diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vizyonlu ve başarılı başkanımız ALEMİN BÜYÜK BAŞKANI Dursun ÖZBEK geçmelidir.
  • Kim olursa olsun eski futbolcu olmalı Hırvatistan Federasyon Başkanı bile Hırvatistan'ın eski 9 numarası Suker'miş Demirören'e garip garip bakıyor kim la bu der gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sergen Yalçın

• Demirkol. Demin kendisi de dedi tff yoneticiligi profrsyonel olsun olurum diye.

• Feridun başgan. Sper ligin tek işçi emeklisi başkanıdır.
  • Aziz Yıldırım
  • Uğur Meleke , uğur Karakullukçu , ılgaz cinar , mehmet Demirkol'Dan biri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz yıldırım gelsin bu belayı yalnızca Fener camiası çekmemeli
  • Dursun Özbek geçer.
  • Dursun Özbek'ten başkasını düşünmek bile abesle iştigaldir.

• valla fikret orman cok guzel yakisir. bizdeki isleri tamamlayinca umarim federasyonun basina gecer de orayi da adam eder. 5 sene sonrasi icin bahsediyorum tabi.
  • Futbolun başına futboldan anlayan getirilir, Türkiye'de futbola ilgi müthiş ancak altyapı yok, hala Stadyumlar tam değil çogu 2 veya 3.lig takimlarinin stadyumları berbat, ulaşim sıkıntıları ve çim kalitesi berbat.

Ben Tff Başkanı olsaydım öncelikle 81 ile ve Avrupa'da 4 ülkeye Tff adıyla altyapı tesisleri açardım ve oyuncuları bulundukları şehirlerin üst düzey takımlarına sunarak, takibini gerçekleştirirdim.

• Bence fatih terimi getirecekler öyle düşünüyorum ! Çünki fatih terim milli takıma son teknik direktör olmadan önce konuşuluyodu az da olsa , sonra teknik direktör oldu 1 hafta sonra türkiye futbol direktörü görev tanımlamasını da eklediler :) ondan sonra daha da çok ayyuka çıktı fedarasyon başkanlığı için , en son bir işletme sahibi ile kavga edince nedendir sessiz sedasız görevine son verdiler fatih terimden hiç bir açıklama yok öyle magazinsel bir adam nasıl olmaz da hiç bir açıklama yapmaz konuşmaz sanki belirli bu süreçte unutturulması planlanıyor ve fatih terim ortaya yeniden çıkıp gelicekmiş gibi duruyor !

Bencede gerçek futbol sever spor sever Altınordu başkanını fedarasyon başkanı olarak görmek ister !
  • Mertcanoa kullanıcısına yanıt
    Fedarasyon başkanı isim ne olursa olsun hiç bir kulübe biyat etmemeli , projeler oluşturmalı , hiç bir futbol kulübünün gözünün yaşına bakmamalı ! Camiaları nekadar büyük olursa olsun hoş neye göre büyük türkiyedeki camialar bir şampiyonlar ligine gitsinlerde büyük camia görsünler Santiago barnebau da top diye yuvarlarlar o camiaları kaleye gol diye 1 hafta sesleri çıkmaz lig hamidiye su belediyesi sporu penaltıdan gelen golle yenince ooo biz enbüyügüz :)))

git kardeşim şampiyonlar ligini kazan büyükler orada gerisi tırışka !
  • Oğuz Çetin olabilir.
  • HAGİ HAGİ HAGİ.
  • Tff seçimi öyle basit ve kolay olmaz, siyasiler Yıldırım Demirören'e işin bitti bırak diyene kadar orada kalacaktır.

Yerine gelen kişi siyasilere saygı duyan ve isteklerini yerine getiren biri olacaktır. O yüzden eski futbolcuymuş futbolun içinden gelen biriymiş filan bunların hiç önemi yok...Mevzularda siyasiler ne derse o oluyor.

Bugünlerde konuşulan yabancı kuralını sanki Demirören mi dillendiriyor ?

Ucu milyonlarca kişiye dokunan bir kurumun başına, bağımsız ve kendi düşünceleriyle hareket eden birine getirmezler...
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Yine sinirlerim hopladi

Ne bu vatan hainlerinden cektigimiz heryer kan emicilerle dolmus

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.