Şimdi Ara

Tff nın yönetmelik maddesi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben kesinlikle kumpas oldugunu düsünüyorum. Birileri fenerbahce'yi müsabakadan elensin diye planladı bunu

Çünkü zaten deplasmandan avantajlı bir skorla dönmüşüz. Böyle olayların çıkması için hiçbir sebep yok ben çok şaşırdım. Tribünler zaten kendinden geçmiş top rakipteyken degil, canerdeyken ıslıklıyor maçı aynen bu şekil izledim
  • Beşiktaş'ın hükmen yenik sayılması futbol kuralları çerçevesinde imkansız. Beşiktaş'lı oyuncular hakemle görüşüp onay aldıktan sonra sahayı terketmişler. Öyle olmasa bile oyuncular güvenliğin olmadığı bir anda sahayı terketmek için hakemi beklemek veya onay almak zorunda değil. Sahayı terkedip içeriye girebilirler. Bu hükmen yenik sayılma cezası gerektirmez. Eğer hakem gelip maçın devamına karar verirse ve takım sahaya çıkmamak konusunda ısrar ederse hükmen yenik sayılarak ceza alır. Otto Bariç zamanında yaşanan olayda hakem maçın devamına karar vermişti ama Fenerbahçe sahaya çıkmadı... İki olay arasındaki fark bu.
    IFAB oyun kuralları ve disiplin talimatları gayet açık ve net. Bir oyuncu veya takımın tamamı hakemden izin almadan sahayı terkederse sarı kartla cezalandırılırlar. Hakemin maçın devam edeceği kararını bildirmesinden itibaren belirlenen sürede sahaya yeterli oyuncuyla dönmezlerse hükmen yenik sayılırlar. Güvenlik, sağlık gibi acil gerekçeler varsa hakemden izin alma şartı aranmaz.

• Eylemi gerçekleştiren kişi bulunursa, galiba kaldığı yerden devam ettiriliyor.
    Olayla ilgili 8 kişi göz altına alınmış. Bu eylem kamera kayıtları ilede teyit edlirse, kaldığı yerden devam karar ağır basıyor.
  • Her derbide sahaya seyircisi giren takım olup şikayet etmek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.