Şimdi Ara

TFF Süper Kupa 2016 Final | Beşiktaş - Galatasaray | 13 Ağustos | 20.45 (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
4
Favori
14.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu berbat dönemimizde bile takır takır kupa alıyoruz hep fb'yi yenip kupa alırdık o daha tatlı oluyordu bjk'liler klasik ağlak zaten ne konuşacan adamlarla :dd
  • husamsdu kullanıcısına yanıt
    Siz erman'ı bile almışsınız kardeş gol atamayan takım mı hak edecekti kupayı ? 120+ penatılılar golünüz yok golünüz. Bırak hikaye okumayı.
  • Türkiyedeki son 15 kupanın 10'unun sahibi kim sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ganeja kullanıcısına yanıt
    O kadar haklısın ki
    Bruma podolski sinan snejder eren selçuk
    Bu altı futbolcuyu ayna anda oynatmak intihar demektir. Hepsi ayağına top istiyor.
    Top rakipteyken hayalet gibi dolanıyorlar sahada Geçen sene de buna benzer durum vardı .ve sonucunda takım çöktü.
    Takım savunmasında büyük sıkıntı var ve bu sıkıntı hâlâ büyük problem. Dirençli basan bir orta saha oyunu ortaya koyamazsak delik deşik olur bu takım.
    Bakmayın kupayı aldığımıza Beşiktaş form tutmamış ve eksik. Bu konudaki avantajı lehimize kullandık o kadar.

• Güzel galibiyet oldu ama oyun iyi değildi. Bu arada beşiktaş ta iyi değildi. Öyle ezdi büzdü gibi yorumlar yanlış. Bir tık öndeydi. Beşiktaşın verilmeyen bir penaltısı vardır bana göre. 3 penaltıyı beşiktaş 1 penaltıyı da hakem kaçırdı. Kendi kalemize attığımız gol olmasa beşiktaşın net kaleyi gördüğü pozisyon yok. Etkili pozisyonlarda Qresma frikiki zaten dışarı çıkıyodu, Cenkin vuruşları genelde dışarda. Muslera hata yapmadı. Beşiktaşın penaltılarına bakınca penaltı atmayı beceremeyen takımdır denir. Kalede muslera varken armut gibi penaltı atarsan böyle olur. Köşelere mermi gibi atacan muslera o zaman yer. Musleranın kurtardığı iki penaltı dan birini tolga da kurtarırdı. Beşiktaş maç içinde tek kale oynar. Ceza sahasında pas yapar şutlar çeker anlarım. Beşiktaşın bu rehavetten kurtulup yoluna devam etmesi lazım. Beşiktaş bugün kaybettiği kupa ile hatalarını görüp toparlanması ve forvete takviye yapması gerek. Necip, oğuzhan, olcay çok abartılmış ve sanıldığı kadar iyi oyuncular değil. Galatasaraya gelince ilk iş Selçuk tan kurtulup yerine daha güçlü ileri zekice pas çıkaran takımı dinamikleştirecek en az bir ortasaha almalı. Kaç para ise neye mal olursa bunu yapmak zorunda. Kadrodaki gereksiz oyuncular takımın da psikolojik durumunu bozuyor. Bu gereksiz oyunculardan kurtulmalı. Hamitin sözleşmesi bedavada olsa olmamalıydı giydiği ayakkabı yediği ekmek bile zarar. Sabri 3 te 1 maaşıyla kalmaya ikna edilip yedek tutulmalıydı. Galatasaray eskisi gibi ileride pres yaparak topu ileride tutmalı. Bunun için gereken acil ortasaha. Bruma da ısrarcı olmalıyız. Hataları vardır ama şans verilmelidir. Eskiden de bu çocuğa şans verilmedi. MEŞALE atan bizden DEĞİLDİR. Bu kişiler kimdir kameralar da bellidir. 100 kişiyse 10 tanesi net görünüyorsa 10 tane çıkar ifşa et ceza ver. Bu kişiler Galatasaray taraftarlığından önce Türk vatandaşıdır ve cezasını idareciler ifşa ederek vermeli bu durumdan en çok zarar gören yine Galatasaraydır.

Penaltıyı verse sanki atıcaksınız.Penaltılarda 3 penalti kaciran bir takımın penaltimiz verilmedigi diye aglamasi sacma.Sanki aticaktiniz

• Ofsayt gol ve verilmeyen penaltıyla anca penaltılarla yenmeyi başaran takımın taraftarı. Kendi kalecisine meşale atan takımın taraftarı. Haksız galibiyetle sevinebilen takımın taraftarı. Rakip olmayı beceremeyip rakibin otobüsünü taşlayan taraftar. İyi ki siz gibi değilim. Şimdi hakkınızla almadığınız o kupayı içinize sindirerek kutlayın.

• Be dangalak maçta 5 gol atildi 5nide Galatasarayli oyunucular atti.Neyin haksizligi

• quote:

Orijinalden alıntı: husamsdu

Ofsayt gol ve verilmeyen penaltıyla anca penaltılarla yenmeyi başaran takımın taraftarı. Kendi kalecisine meşale atan takımın taraftarı. Haksız galibiyetle sevinebilen takımın taraftarı. Rakip olmayı beceremeyip rakibin otobüsünü taşlayan taraftar. İyi ki siz gibi değilim. Şimdi hakkınızla almadığınız o kupayı içinize sindirerek kutlayın.

ağla kardeşim ağla döök içini iyi gelir :dd
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimariso

Penaltıyı verse sanki atıcaksınız.Penaltılarda 3 penalti kaciran bir takımın penaltimiz verilmedigi diye aglamasi sacma.Sanki aticaktiniz

Atamayacağımız konusunda veya atabileceğimiz konusunda kimse garanti veremez. Burada olay kupanın hak ile kazanılması olması ve hakkımızın yenilmesi. Attığınız gol de ofsayt. Ayrıca Oğuzhan ın pozisyonunu hakem kart vermediği halde neden kesti? Cevabınız var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Görünen Köyün Kılavuzu

quote:

Orijinalden alıntı: husamsdu

Ofsayt gol ve verilmeyen penaltıyla anca penaltılarla yenmeyi başaran takımın taraftarı. Kendi kalecisine meşale atan takımın taraftarı. Haksız galibiyetle sevinebilen takımın taraftarı. Rakip olmayı beceremeyip rakibin otobüsünü taşlayan taraftar. İyi ki siz gibi değilim. Şimdi hakkınızla almadığınız o kupayı içinize sindirerek kutlayın.

ağla kardeşim ağla döök içini iyi gelir :dd

• Face.de gördüm
    - Aşkım bakire misin ?
    + Ya aşkım, berke.lere gittik, ikimiz de azmıştık, bu beni tam çatır cutur ...ecek, Muslera sen gel beni de kurtar

• Öncelikle Fenerbahçe taraftarı olarak Galatasaray'ı kupayı kazandığı, Beşiktaş'ı da rakibine olan saygısında dolayı tebrik ederim.

Lakin bugün ki maçta gösteriyo ki Türk futbolunda özellikle büyük kulüplerin futbolları çok kalitesiz ve yetersiz. Bu yıl Osmanlı, Konya gibi takımları daha iyi yerlerde görebiliriz.
    ben de penaltı olduğunu düşünüyorum ama penaltı olunca da ne olduğunu gördük.
    son kupa maçlarında üstün oynayıp da kazandığımızı pek hatırlamıyorum zaten, seni de anlıyorum bu galatasarayı bu oyunla yenmeniz lazımdı
    ama nedendir galatasaray tek maçlarda bir şekilde sonuç almasını biliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görünen Köyün Kılavuzu G kullanıcısına yanıt
    Verebileceğiniz bi cevabınız olmadığı için bu şekilde konuşuyorsunuz. Haketmediğinizi siz de biliyorsunuz. Attığımız gol ofsayt değil, penaltı yok da diyemiyorsunuz . Çocukça cevap verip aklınız sıra üste çıkacaksınız. Yazık...

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyalist

ben de penaltı olduğunu düşünüyorum ama penaltı olunca da ne olduğunu gördük.
    son kupa maçlarında üstün oynayıp da kazandığımızı pek hatırlamıyorum zaten, seni de anlıyorum bu galatasarayı bu oyunla yenmeniz lazımdı
    ama nedendir galatasaray tek maçlarda bir şekilde sonuç almasını biliyor

Evet "bi şekilde" alıyor. Hakkıyla alamıyor maalesef. (Bu maç )

• Tolga gole niçin itiraz etti?

• quote:

Orijinalden alıntı: mimariso

Be dangalak maçta 5 gol atildi 5nide Galatasarayli oyunucular atti.Neyin haksizligi

Atılan gollerin 3ü penaltı 1i ofsayt 1i kendi kalesine..

• ÇalKekeÇal kullanıcısına yanıt
    Trabzonu unuttun. Transferde en hızlı takım. Oyun tutarsa iş yapabilirler.

Hakem tam anlamıyla makine gibi yönetse kazanan Beşiktaşti.Ama 15 cm ofsayt yüzünden aglamaya gerek yok.Bizde bu kupadan çok var.Siz alsanizda fark etmez.Önemli olan oynanan oyun.Penalti bence penalti degil.2 takimda vasat.Galatasaray olarak şampiyonlar ligi çeyrek finalinde hakem yüzünden kaybettik.Biz Galatasaraylilar olarak aglamayiz.Mac kazanmayi bir penaltiya baglayan Besiktaslilar bu yolla devam ama bu futbolla şampiyonlar liginde s******r...

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.