Şimdi Ara

tfx target hesabı olanlar (avantaj ve dejavantajları) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
50.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Süleyman Çakır.

Bende kararsız kaldım birisi mantıklı bir açıklama yapsa direkt hesap açacağım. Genelde mobil kullanırim.

Alıntıları Göster
    herhangi bir ücret ödemiyorsun. hiç bir şey ödemiyorsun hesap açarken. Öyle bir şey yok.

havale eft olayına gelince. anlaşma yapıyorsun. hesabında 40- 50 bin lira değerinde para olur ise eft ye para almıyorlar . Ama bu tamamen senin ilk başvuru yaptığın andaki anlaşmaya bağlı. Belki 5 bin lira olur hesabında yine eft havale ücretsiz olur.

sizin kafanızın karıştığı nokta bsmv vergisi. örneğin dolar alır iken kesilen vergi. Bu geçen yıl gelen bir şey. ve tüm bankalarda var. Örneğin 80.000 lira karşılığı euro alacak isen 140 lira ya yakın bsmv vergisi verirsin devlete. Ama döviz bozarken devlete vergi vermezsin

gram altın alırsan bsvm vergisi yok zaten bütün bankalarda

Bunların hepsi uygulamada şuan şeffaf bir şekilde gösteriliyor.

Şuan döviz altın vb. işler ile uğraşanlar target kullanıyor. Bundan sonra da kuveytin bir uygulaması var onu kullanıyorlar. Ama target 1. sırada.

1. makas düşük
    2. Hafta içi gece 3 te bir olay oldu. Hemen dolar alabilirsin. Ya da satabilirsin.
    3. emir verebilirsin. sen uyurken istediğin fiyat gelince alır. ya da sen uyurken satar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertokus -- 29 Şubat 2020; 16:41:16 >

• sertokus S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler bilgiler için internetten başvurdum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertokus

herhangi bir ücret ödemiyorsun. hiç bir şey ödemiyorsun hesap açarken. Öyle bir şey yok.

havale eft olayına gelince. anlaşma yapıyorsun. hesabında 40- 50 bin lira değerinde para olur ise eft ye para almıyorlar . Ama bu tamamen senin ilk başvuru yaptığın andaki anlaşmaya bağlı. Belki 5 bin lira olur hesabında yine eft havale ücretsiz olur.

sizin kafanızın karıştığı nokta bsmv vergisi. örneğin dolar alır iken kesilen vergi. Bu geçen yıl gelen bir şey. ve tüm bankalarda var. Örneğin 80.000 lira karşılığı euro alacak isen 140 lira ya yakın bsmv vergisi verirsin devlete. Ama döviz bozarken devlete vergi vermezsin

gram altın alırsan bsvm vergisi yok zaten bütün bankalarda

Bunların hepsi uygulamada şuan şeffaf bir şekilde gösteriliyor.

Şuan döviz altın vb. işler ile uğraşanlar target kullanıyor. Bundan sonra da kuveytin bir uygulaması var onu kullanıyorlar. Ama target 1. sırada.

1. makas düşük
    2. Hafta içi gece 3 te bir olay oldu. Hemen dolar alabilirsin. Ya da satabilirsin.
    3. emir verebilirsin. sen uyurken istediğin fiyat gelince alır. ya da sen uyurken satar

Alıntıları Göster
    bende başvurdum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Süleyman Çakır.

Çok teşekkürler bilgiler için internetten başvurdum.
    Başvurunuzdan sonraki süreci anlatırmısınız. Bir de eft havale ile ilgili ücret durumu nasıl oluyor.
  • Ege.. kullanıcısına yanıt
    Basvurdum corona donemine denk geldi 2 hafta sonra kurye geldi

Imza kimlik aldi gitti

Sms geldi uygulamayi indirdim girdim ama kullanmaya vaktim olmadi acikcasi

Kurye gec gelince baska bankayla ia yapmak durumunda kaldim. Kurcalayamadim anlayacaginiz

• Ege.. kullanıcısına yanıt
    Hocam ücretleri hatırlamıyorum sanırsam ücretsiz di. 1 hafta içinde hiç bankaya gitmeden açtım hesabi ben kurye geldi imzaladım kağıtları. Sonra direkt telefona kod geliyor bonunla mobile giriyorsun bitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

Basvurdum corona donemine denk geldi 2 hafta sonra kurye geldi

Imza kimlik aldi gitti

Sms geldi uygulamayi indirdim girdim ama kullanmaya vaktim olmadi acikcasi

Kurye gec gelince baska bankayla ia yapmak durumunda kaldim. Kurcalayamadim anlayacaginiz
    Teşekkürler arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.