Şimdi Ara

[TGE] ~ TURKISH Golden Eagles PS3 - PS4 BATTLEFIELD 4 KLANI ~ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.191
Cevap
5
Favori
39.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

quote:

Orijinalden alıntı: eros2999

Bugün Oynadığımız Oyunlar İtibari ile SQ Rush Kadrosu ve Yedekleri , Kadro [TGE]eros2999 - [TGE]Cemaestro - [TGE] Kara_Kule06 - [TGE]LadorTR Yedekler ; [TGE]dejarge , [TGE]RevoLverr35 , [TGE]BKDERE1 , [TGE]korhan40 , [TGE]Muruhan , [TGE] Sahin25_TR

Bugün Oynadığımız Oyunlar İtibari ile Conquest Kadrosu ve Yedekleri , [TGE]eros2999 - [TGE]Cemaestro - [TGE] Kara_Kule06 - [TGE]LadorTR [TGE]dejarge , [TGE]RevoLverr35 , [TGE]BKDERE1 , [TGE]korhan40 , [TGE] Sahin25_TR , [TGE]Muruhan , [TGE]nmare51 , TGE]playershaluk Yedekler Tüm TGE Klanı...

güzel kadro seçimi buda sloganimiz olsun;
    Buralarin en buyugu o bir baska TGE TGE cok yasa

La T GE din la buradan

Kadro cok iyi yaza yeriniz olur veya oyunu oynamaya devam ederseniz katılmak isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

quote:

Bugün Oynadığımız Oyunlar İtibari ile SQ Rush Kadrosu ve Yedekleri , Kadro [TGE]eros2999 - [TGE]Cemaestro - [TGE] Kara_Kule06 - [TGE]LadorTR Yedekler ; [TGE]dejarge , [TGE]RevoLverr35 , [TGE]BKDERE1 , [TGE]korhan40 , [TGE]Muruhan , [TGE] Sahin25_TR

Bugün Oynadığımız Oyunlar İtibari ile Conquest Kadrosu ve Yedekleri , [TGE]eros2999 - [TGE]Cemaestro - [TGE] Kara_Kule06 - [TGE]LadorTR [TGE]dejarge , [TGE]RevoLverr35 , [TGE]BKDERE1 , [TGE]korhan40 , [TGE] Sahin25_TR , [TGE]Muruhan , [TGE]nmare51 , TGE]playershaluk Yedekler Tüm TGE Klanı...

güzel kadro seçimi buda sloganimiz olsun;
    Buralarin en buyugu o bir baska TGE TGE cok yasa

La T GE din la buradan

Kadro cok iyi yaza yeriniz olur veya oyunu oynamaya devam ederseniz katılmak isterim

• hayırlı olsun beyler... klan maçı yapmak isterseniz görüşelim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: meliksah55

Ben helikopteri kötü mü kullanıyorum?

İyi Kullanmaya Başladın Melikşah... Kendini Geliştirmeye Devam et...

Helikopter de Pilot Ben Olduğumda Karacımız Kalmıyor. Sağlam bir pilota ihtiyacımız var.

Ama Kendini Geliştirmelisin...

Kendimi geliştireceğim ve pilotluğa aday olacağım!
  • Daha 12 levelim Sadece multiplayer tropli leri kaldı Benide Layık görürseniz ekleyin klan macı iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghoose

hayırlı olsun beyler... klan maçı yapmak isterseniz görüşelim.

En Yakın Zamanda Görüşüşmek Üzere... Konuşalım...
  • SLOGAN:Burası TGE Merkez Aim King Herkes.
    2.SLOGAN:Haydi Evlat Ver o USAS ı bana

taşlamayın lütfen
  • Conquest te jet bende beyler.Assault ve sniperdan başka class olamıyorum çünkü .
  • anlamıyorum klandan atıyorsun bari nedenini yaz. ne güzel oynuyorduk işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApMoMo_Tr

anlamıyorum klandan atıyorsun bari nedenini yaz. ne güzel oynuyorduk işte

Bugün Yaptığımız Maçta Başarılı Olmayan Arkadaşları Tek tek konuşarak Eledik. Daha bir dur Klandan atıyorsun demişsin iyi güzel. Bugün oynadığımız maçta oynamayıp hepinizi tek tek izleyen bendim. Gelecek vaat Ediyorsun Fakat oyun tarzın bu klana uymuyor...
  • Ksura bakmayin bugun gelemedim sonrasinda zaten girdigimde cok oynamadim iki single oynadim ciktim bugun pek oyun istegim yoktu ama keske vaktim olsaydida gelebilseydi. Saatler cok erken akrabam geldi o yuzden gezdirme olaylari yuzunden eskisi kadar evde degilim yarinda bisiklet bakacagim bu gunler biraz oynayamiyorum zaten bugun bir mac yaptim ondan knce 2 gun yoktum yakin zamanda geri donecegim.
  • Comquest kadrosuna girmeme yardimci olan operation ketro daki bugunku ilk ve tek macim olarak iyi is cikarmama bagliyorum.
  • Maçlarda herkesi uzmanlık alanlarına göre ayırsak.Yani rastgele oynamayalım.Belirli yerler ve class lar belirleyelim ?
  • Ulan listemin yarısı TGE oldu çıktı. Ne işsiniz siz arkadaş?

@marfoglu; n'oldu lan? Şutladılar mı seni BFT'den?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_jericho -- 8 Nisan 2012; 1:17:31 >
  • Arkadaşlar Assault'ta bi türlü doğru silahı bulamadım. G3A3 tü galiba onu kullanıyım desem mermisi çok az ( bir şarjörde 21 tane) Şuan m416 kullanıyorum ama pek iyi gelmiyor. Ne önerirsinizi Assault için 28 levelim bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zippo90

Arkadaşlar Assault'ta bi türlü doğru silahı bulamadım. G3A3 tü galiba onu kullanıyım desem mermisi çok az ( bir şarjörde 21 tane) Şuan m416 kullanıyorum ama pek iyi gelmiyor. Ne önerirsinizi Assault için 28 levelim bu arada.

AK-74M veya AN-94 abakan silahlarına grip+silencer tak. Sekme 0'a iniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Ulan listemin yarısı TGE oldu çıktı. Ne işsiniz siz arkadaş?

Bft benimdi iyi guldurdun sagol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zippo90

Arkadaşlar Assault'ta bi türlü doğru silahı bulamadım. G3A3 tü galiba onu kullanıyım desem mermisi çok az ( bir şarjörde 21 tane) Şuan m416 kullanıyorum ama pek iyi gelmiyor. Ne önerirsinizi Assault için 28 levelim bu arada.

Senin ilacın bende

M16A3

Famas tan sonra en iyilerde

Famas ölmedi kalbimizde :(

Aek 971 de olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Ulan listemin yarısı TGE oldu çıktı. Ne işsiniz siz arkadaş?

Bft benimdi iyi guldurdun sagol.

Ulan ne farkediyor? Gine eline yüzüne bulaştırdın.

• Vatana millete hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.