Bildirim
TH 11 Köy Satılıktır
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu seviyedeki bir köyü bu şekilde satmak, çok garip Ayrıca "TH 11 Full Köy" diye belirtmişsiniz ama neyi kastettiğinizi hala anlamadım. Üstünüzü alınmayın ama aklıma direk dolandırıcı olduğunuz geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reindot -- 2 Ekim 2016; 23:42:49 > -
Hayırlı satışlar, fiyat nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani bilmiyorum köyü daha nasıl anlatabilirim ama uğraşmadan sadece yeterli 2 foto koyarak o anda sitede gözüme ilişen başlığın aynısını kopyalamayı tercih ettim diyebilirim. Haklısındır ne diyebilirim, burada kendim hakkımda bir şeyler söyleyip bu durumun aksini kanıtlamaya çalışmam hiçbir şeyi değiştirmez. Herkes, herkesi olduğu gibi bilsin diyebilirim. -
Full ün anlamı nedir onu çözemedim
Açıkçası fiyatlardan haberim yok, teklif gelirse oturur değerlendirir her iki tarafı da mağdur etmeyecek şekilde anlaşırız. Şunu da belirteyim, 2.5 yılımı verdim bu hesaba biraz kıymetlidir. :D -
All in all. -
quote:
Orijinalden alıntı: Reii Montes
All in all.
Exactly
Güncel.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X