Şimdi Ara

TH 9 level köy binası, tüm savunma binaları ile askerler fulldur satıyorum acele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 118 level koyüm var ve köy binam 9.cu seviye. 9.cu köy binasına göre a dan z ye tüm savunmalarım ve askerlerim full dur son seviyedir. barbar kralım 15 seviye, kraliçem ise 10 seviye.. ayrıca köy deki 250 duvardan 58 tanesi 10 lvl duvar, 192 tanesi de 9 level duvar olup köy çok sağlamdır.... pazarlık yapılır fiyat 600 tl ye satıyorum alıcılar ulaşsın görüşelim 0543 257 37 12 . ankara içi elden teslim edilir

bu arada tüm asker ve savunmalarım full olduğuiçin saldırılarda kazandığım kara iksirlerle hero ları altın ve iksirlerle de duvarları geliştirmeye devam ediyorum... ciddi alıcılar arasınlar whatsapp tan resimleri gönderebilirim...

TH 9 level köy binası, tüm savunma binaları ile askerler fulldur satıyorum acele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozalylmaz -- 22 Şubat 2015; 19:03:52 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tam Savunma ve Asker Seviyesiyle 9. Seviye Belediye Binası Satılık

Clash of Clans oyununda 9. seviye belediye binasına sahip köyünüz için benzersiz bir fırsat sunuyoruz. Bu köyün en önemli özelliği, tüm savunma binalarının ve askerlerinin en üst seviyelerde olmasıdır.

Savunma Sistemi

Bu köyün savunma sistemi son derece güçlüdür ve rakiplerin saldırılarına karşı dayanabilecek şekilde tasarlanmıştır. Tüm savunma binaları, Taş Deposu ve Hava Savunması dahil olmak üzere, en üst seviyelerde yükseltilmiştir. Bu sayede köyünüzün düşman saldırılarına karşı maksimum korumaya sahip olması sağlanmıştır.

Asker Seviyeleri

Askerleriniz de bu köyün değerli bir diğer yönüdür. Tüm birlikler, Pekka, Barbar Kralı ve Okçu Kraliçesi dahil olmak üzere, en üst seviyelere yükseltilmiştir. Bu, düşman köylerine karşı güçlü saldırılar düzenlemenizi ve kaynaklarını ele geçirmenizi kolaylaştıracaktır.

Özellikler

1. seviye belediye binası
    • Tüm savunma binaları en üst seviye
    • Tüm asker seviyeleri en üst seviye
    • Güçlü savunma sistemi
    • Yüksek saldırı potansiyeli

Bu benzersiz köyü satın alarak Clash of Clans oyunundaki ilerlemenizi hızlandırabilir, rakiplerinize üstünlük sağlayabilir ve köyünüzü en üst seviyeye çıkarabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın ve hemen iletişime geçin!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • güncel
  • 40 adet 10 lvl duvar oldu.... güncel
  • 42 adet 10 lvl duvar oldu güncel
  • 47 adet 10 lvl duvar olmuştur fiyat 700 e inmiştir.
  • 50 adet 10 lvl duvar olmuştur fiyat 700 e inmiştir.
  • 51 adet 10 lvl duvar olmuştur fiyat 650 tl ye inmiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozalylmaz

51 adet 10 lvl duvar olmuştur fiyat 650 tl ye inmiştir.
    56 adet 10 lvl duvar olmuştur fiyat 650 tl ye inmiştir.56 adet 10 lvl duvar olmuştur fiyat 650 tl ye inmiştir.
  • fiyat 600 tl
  • ozalylmaz O kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_106597622/tm.htm 3 köy ile takas düşünürmüsünüz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.