Şimdi Ara

Th10 126 lvl isim değiştirilebilir satilik köy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HERO OKÇU 18- BARBAR 17

Pekkası, Golemi 5 Olan

Daha Şampiyon Lige Hiç Çıkılmamıştır. Yani 2000 taş olucak çıkıldığı zaman.

Resimlerde Herşey Gözüküyor Zaten.

FİYAT: 375 TL'dir. Pazarlık Payı Azda Olsa Vardır.

İletişim İçin Whatsapp : 0506 910 82 74

İstanbul içi yüz yüze satılıktır.

İstenildiğinde havale ilede verilebilir ama para yatırıldıktan sonra köy teslim edilir. Fakat elden teslim tercihimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badboy1907 -- 21 Haziran 2015; 10:45:53 >

• Bu köy toparlanamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

köy tam çöp.

Merhaba ,

Konuyu kardeşime ben açtırmasını istedim , pek fazla forum işlerinden anlamam. Yorumun canımı sıktı , cevap hakkımı kullanıyorum.

Köy tam çöp. derken nasıl çöp ? senin yazdığın cümlenin gereksiz oluşu gibi mi çöp?

Burası Köy Satış bölümü , burada herkes gelir konusunu açar , alacaklı kişiyi bekler. Senin olumsuz yorum yazman ne haddine ? Konu içeriğinde bu köy nasıl - ne kadar eder - gibi bir soru sorulmuyor , kendini bu konuya yorum yapma gereğini nerden buldun ? Almıyorsun , alacak kişilere mani olma , iğrenç yorumunu kendine sakla...

11.491 mesajın ve 2005 tarihli kayıtın olmasına rağmen çok yazık ki öğrenememişsin bazı şeyleri.

Olumsuz mesajını silersen senin adına sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLoForCe

Bu köy toparlanamaz.

Merhaba ,

Nasıl toparlanamaz ? Meteor taşı mı düşmüş köye , köyün bacağımı kırılmış

5 işçisinin 3 tanesi boş , 1 taneside ss de 15 saat diyordu ki çoktan geçti 4 tane boş işçisi var.

Toplam 5 işçi ile sen neyi toparlayamıyorsun ?

Çekip vurayım o zaman sana kalırsa.

Lütfen satın alacaklar dışında kimse yorum yapmasın , herkes düşüncesini kendine saklasın , olumlu yönde fikirlerinize varım ama gereksiz saçma , caydırıcı yorumları atmosfere yollayın , buraya değil...Alacak kişileride engellememiş olursunuz.Bilmem kafanız bunları algılar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yekta_34

quote:

köy tam çöp.

Merhaba ,

Konuyu kardeşime ben açtırmasını istedim , pek fazla forum işlerinden anlamam. Yorumun canımı sıktı , cevap hakkımı kullanıyorum.

Köy tam çöp. derken nasıl çöp ? senin yazdığın cümlenin gereksiz oluşu gibi mi çöp?

Burası Köy Satış bölümü , burada herkes gelir konusunu açar , alacaklı kişiyi bekler. Senin olumsuz yorum yazman ne haddine ? Konu içeriğinde bu köy nasıl - ne kadar eder - gibi bir soru sorulmuyor , kendini bu konuya yorum yapma gereğini nerden buldun ? Almıyorsun , alacak kişilere mani olma , iğrenç yorumunu kendine sakla...

11.491 mesajın ve 2005 tarihli kayıtın olmasına rağmen çok yazık ki öğrenememişsin bazı şeyleri.

Burası forum ve isteyen istediği yorumu yapmakta serbesttir.2.el bölümünde olsa yorum yasak koyma hakın var.Şimdi direk kısa ve öz çöp deyip neden kısa kestim çünkü diyecek laf bulamadım.Cidden köyün çok acemice yapılmış.Öncelikle köydeki en önemli kıstaslardan olan duvara gelirsek şaka gibi resmen.2-3 tane duvar sadece 8 lvl kalanı full 7 lvl.Normalde köy binası 7 lvl olan bir kişinin duvarlarının 7 lvl olması lazım.Hadi 8 lvl köy binası diyelim en kötü.Araştırmalar dersen gene içler acısı.Okçu kulesi ve diğer defans binaları gene bir nebze iyi diyecektimde hava savunmaları 6 da kalmış.Özet olarak bana bedava dersen bu köyle uğraşmamki çoğu kimsede öyle düşünecektir.Bıraktım para vermeyi.

• Yekta_34 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelike insan gibi cevap verdiğiniz için teşekkürler.

Şimdi benim köyüm TH7 ama bütün duvarlar da seviye 7 ve ayrıca da ganimet sıkıntım olmuyor TH7 olduğum için.
    Yarın ölüyor gibi Belediye binası basmışsınız resmen.Hatırlatırım belediye binası yükseltmeden önce bir uyarı vardır.

Bende şöyle diyor.'Yükseltme,belediye binası 7 ve altındaki seviyelerde olan düşmanlardan kazandığınız ganimeti azaltacak'

Demek oluyor ki eğer herşeyi fullemeden belediye binası basarsam ganimet bulmada sıkıntı yaşıyacağım.Bu yüzden benim KB/ye göre herşeyi fulleyip geçmem gerek.

Ama siz TH10sunuz.Yani ganimet bulamayacaksınız.Çok arkadaşım var TH10 olup da ganimet bulmada zorlanan.

Köyü fullemek çok ama çok zaman alır.Yani ben bu köyü bedava olsa almam aldırmam.Alan da kendine yazık eder.

Köye yıldırım düşmemiz ama daha kötü olmuş.

HAYIRLI RAMAZANLAR...

• quote:

quote:

quote:

köy tam çöp.

Merhaba ,

Burası forum ve isteyen istediği yorumu yapmakta serbesttir.2.el bölümünde olsa yorum yasak koyma hakın var.Şimdi direk kısa ve öz çöp deyip neden kısa kestim çünkü diyecek laf bulamadım.Cidden köyün çok acemice yapılmış.Öncelikle köydeki en önemli kıstaslardan olan duvara gelirsek şaka gibi resmen.2-3 tane duvar sadece 8 lvl kalanı full 7 lvl.Normalde köy binası 7 lvl olan bir kişinin duvarlarının 7 lvl olması lazım.Hadi 8 lvl köy binası diyelim en kötü.Araştırmalar dersen gene içler acısı.Okçu kulesi ve diğer defans binaları gene bir nebze iyi diyecektimde hava savunmaları 6 da kalmış.Özet olarak bana bedava dersen bu köyle uğraşmamki çoğu kimsede öyle düşünecektir.Bıraktım para vermeyi.

Siz hala durumu idrak edememişsiniz , kendinizi haklı çıkarma çabasına girmişsiniz...

İsteyen istediği her yorumu yapamaz , bunu forum kuralları belirler , konu İÇERİĞİ de önemli bir husustur.

Dediğim gibi bu konu içeriğinde satışdan bahsediliyor , aşalayıcı küçük düşürücü yorumlar yapılsın denmiyor. Bu köy sizde ne gibi duygular uyandırıyor yorumlarınızı alalım da demiyor . Eğer hala anlamadıysan maddeler halinde yazabilirim.

Diyecek laf bulamamışsın , ama yerinde durmayıp illa laf olsun , yorum sayısı artsın diye mesaj yazmışsın, bence çöp olan senin yorumun benim köyüm değil..

Gereksiz yere sırf laf olsun torba olsun diye mesaj atmayı aklından çıkar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK 10 LVL KLAN
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şimdi benim köyüm TH7 ama bütün duvarlar da seviye 7 ve ayrıca da ganimet sıkıntım olmuyor TH7 olduğum için.
    Yarın ölüyor gibi Belediye binası basmışsınız resmen.Hatırlatırım belediye binası yükseltmeden önce bir uyarı vardır.

Bende şöyle diyor.'Yükseltme,belediye binası 7 ve altındaki seviyelerde olan düşmanlardan kazandığınız ganimeti azaltacak'

Demek oluyor ki eğer herşeyi fullemeden belediye binası basarsam ganimet bulmada sıkıntı yaşıyacağım.Bu yüzden benim KB/ye göre herşeyi fulleyip geçmem gerek.

Ama siz TH10sunuz.Yani ganimet bulamayacaksınız.Çok arkadaşım var TH10 olup da ganimet bulmada zorlanan.

Köyü fullemek çok ama çok zaman alır.Yani ben bu köyü bedava olsa almam aldırmam.Alan da kendine yazık eder.

HAYIRLI RAMAZANLAR...

Merhaba ,

Köyü satmamda ki sebebim ilgilenemiyor olmamdır , vakit ayıramadığım için ne yapabilirim milyonlarca ganimeti , oyuna girip kasıp kazanmadıkça

Ganimet konusunda hiç sıkıntı yaşamadım , aşağıda taze görüntüleri var , hatta yeni 127 lwl ss de 126 sondu.

Al birini , vur ötekine sende diğer kullanıcı mantığındasın , maddeler halinde sana da yazmam gerekiyor sanırım. Konu içerisinde alacak kişilere olumsuz örnek oluyorsun son yorumunla , sen , kendini kandır bence , böyle bir köyü kim kaybetmiş de sen bulasın ?

Alan kişi kendine yazık etmez , alan kişi kendisi kasar , kendisi kazanır yapar , hazır bitmiş bir köyün ne zevki olabilir ?

Ganimetle ilgili senin yorumun yüzünden şüpheye düşecek arkadaşlar var ise lütfen resime baksın.

(bilmem anlatabiliyor muyum , sizlere....)

• quote:

quote:

HAYIRLI RAMAZANLAR...

Merhaba ,

Köyü satmamda ki sebebim ilgilenemiyor olmamdır , vakit ayıramadığım için ne yapabilirim milyonlarca ganimeti , oyuna girip kasıp kazanmadıkça

Ganimet konusunda hiç sıkıntı yaşamadım , aşağıda taze görüntüleri var , hatta yeni 127 lwl ss de 126 sondu.

Al birini , vur ötekine sende diğer kullanıcı mantığındasın , maddeler halinde sana da yazmam gerekiyor sanırım. Konu içerisinde alacak kişilere olumsuz örnek oluyorsun son yorumunla , sen , kendini kandır bence , böyle bir köyü kim kaybetmiş de sen bulasın ?

Alan kişi kendine yazık etmez , alan kişi kendisi kasar , kendisi kazanır yapar , hazır bitmiş bir köyün ne zevki olabilir ?

Ganimetle ilgili senin yorumun yüzünden şüpheye düşecek arkadaşlar var ise lütfen resime baksın.

Bu köyü toparlayan bir daha toparlanamaz...
    Hadi eywallah

• quote:

quote:

quote:

HAYIRLI RAMAZANLAR...

Merhaba ,

Bu köyü toparlayan bir daha toparlanamaz...
    Hadi eywallah

Yav he he

he hee

Güle Güle...

• 240 lık ordu kampı, 7. seviye dev, 7. seviye okçu, ve 15 lvl ve üstü herosu olan bir TH10 köyün ganimet sorunu olmaz. Sadece 7. seviye okçusu olan TH10'u fuller.
    40 lvl full köy sahibi ganimet kasarak ne alıyorsa bu köyün sahibi de, günlük oyuna ayırabildiği vakit oranında aynı ganimeti alır.

Duvar ve hero elbette th10 için satış fiyatı konusunda en öenmli kıstas. Fiyat konusuna girmiyorum, bu fiyata alınır veya alınmaz demeyeceğim ama; 9. seviye duvarlı heroları 20 veya altında olan bir th9 köye de bu forumda 300 400 tl isteniyorsa ve bu köy de aynı fiyata satılıyorsa, ben bu köyü alırdım...

Duvar gereklidir ama, bir noktadan sonra hayal kırıklığıdır, duvarı olan, duvarı olmayandan daha fazla kupa kasar diye bir şey yoktur. Şampiyonda 3500 den sonra tillahı olsa alacağı savunma kupası her 5 6 saldırıdan bir tanesidir. O bir tanecik savunma kupasını da, okçu top vs fullenir herolar da 25 civarı olursa bu köyde alır, almasa ne farkeder. Bu köyü oynayan da oyuna yeterli vakit buluyorsa ve şampiyonda köy aramaktan cinnet geçirmeyecek kadar dayanıklıysa, 4k üstü kupaya o duvarlarla da çıkar.

Sanırım bu köyün savunması full th9 dan birazcık önde değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: setek01

240 lık ordu kampı, 7. seviye dev, 7. seviye okçu, ve 15 lvl ve üstü herosu olan bir TH10 köyün ganimet sorunu olmaz. Sadece 7. seviye okçusu olan TH10'u fuller.
    40 lvl full köy sahibi ganimet kasarak ne alıyorsa bu köyün sahibi de, günlük oyuna ayırabildiği vakit oranında aynı ganimeti alır.

Duvar ve hero elbette th10 için satış fiyatı konusunda en öenmli kıstas. Fiyat konusuna girmiyorum, bu fiyata alınır veya alınmaz demeyeceğim ama; 9. seviye duvarlı heroları 20 veya altında olan bir th9 köye de bu forumda 300 400 tl isteniyorsa ve bu köy de aynı fiyata satılıyorsa, ben bu köyü alırdım...

Duvar gereklidir ama, bir noktadan sonra hayal kırıklığıdır, duvarı olan, duvarı olmayandan daha fazla kupa kasar diye bir şey yoktur. Şampiyonda 3500 den sonra tillahı olsa alacağı savunma kupası her 5 6 saldırıdan bir tanesidir. O bir tanecik savunma kupasını da, okçu top vs fullenir herolar da 25 civarı olursa bu köyde alır, almasa ne farkeder. Bu köyü oynayan da oyuna yeterli vakit buluyorsa ve şampiyonda köy aramaktan cinnet geçirmeyecek kadar dayanıklıysa, 4k üstü kupaya o duvarlarla da çıkar.

Sanırım bu köyün savunması full th9 dan birazcık önde değil mi?

Hay aklınla bin yaşa !

Tam da aklı başında biri hiç mi yok derken yorumunu gördüm , elle tutulur gözle görülür mantıklı yorumlayana can feda !

Hele yukardaki şahısların yorumları , kurdukları cümleler , beni benden aldı ya bu kadar mı ucuz bunların beyinleri. Şaşırdım !

Olumsuz ama mantıklı olan her yoruma varım , ama öyle sataşarak , kıskanarak , çamur atarak veya aşağılarak değil !!!

Ben bu köyümün duvarlarını 1 tık daha yükseltip , köy şeklinide değiştirirsem , o çuval ağızlı şahısların ağzının suları akar. Ağızları , beyinleri gibi açıkta kalır.

Yorumun için teşekkürler...

Son fiyat 350 TL dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yekta_34 -- 27 Haziran 2015; 12:50:57 >

• Günceldir...
  • Fiyatı pahalı gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İletişim İçin

whatsspp 0.506-910-82-74
  • LEVEL 129 oldu , Nick Değiştirilebilir.

0.506-910-82-74
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.