Şimdi Ara

TH10 için Farming Ordu Düzeni ve Savaş Taktiği Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlık belirttiğim gibi gayet açıktır. Yaklaşık iki aydır köy binası seviyem 10. Ancak artık hiç ganimet bulamamaya başladım ve çıldırmak üzereyim.
    Kendi ordu düzenimi yazacağım;

Dev: 16
    Duvar Kırıcı: 8
    Barbar: 50
    Okçu: 89

3 iyileştirme 2 öfke büyüsü kullanıyorum.

Altın bir ligindeyim ve adam akıllı ganimet bulamıyorum. Sizinde ordu öneriniz varsa benimle ve benimle aynı düşüncede olan arkadaşlarla paylaşabilirsiniz. Saldırı taktiği verebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreemustafa -- 2 Şubat 2015; 21:41:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreMustafa

Arkadaşlar başlık belirttiğim gibi gayet açıktır. Yaklaşık iki aydır köy binası seviyem 10. Ancak artık hiç ganimet bulamamaya başladım ve çıldırmak üzereyim.
    Kendi ordu düzenimi yazacağım;

Dev: 16
    Duvar Kırıcı: 8
    Barbar: 50
    Okçu: 89

3 iyileştirme 2 öfke büyüsü kullanıyorum.

Altın bir ligindeyim ve adam akıllı ganimet bulamıyorum. Sizinde ordu öneriniz varsa benimle ve benimle aynı düşüncede olan arkadaşlarla paylaşabilirsiniz. Saldırı taktiği verebilirsiniz.

Merhaba bb10 da ganimet kasmak biraz zor
    Nedeni ise ganimet dengesi siz alt seviyelerden az ganimet alirken alt seviyelr sizden yuksek ganimet alırlar
    Bb 7 olan koyum de var onunla daha fazla ganimet kasabiliyorum

Bende altın 1 deyim bazen cok guzel denk gelebiliyor ama bazen hic denk gelmiyor

Ordu duzenimi ise bazen
    Kaynakları hedef aliyor isem Binici goblin duvar yikici okcu barbar yapiyorum
    Biniciyi yakin savunmalari yada supriz cikan teslalari kullaniyorum

Eger depolar ise asil hedefim
    Binici sayisini arttirip goblini azaltiyorum minumum maliyetle kolay koyler secmeye çalışıyorum
    Genelde buyu kullanmıyorum asker tipine gore sifa veya ofke kullanılabilir bazen atlama buyusu de gerekebiliyor

Bol ganimetler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• usta lige çıkıp, bonus ganimetten yararlan. ben o şekilde yapmıştım vakti zamanında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.