Şimdi Ara

Th10 ve Th11 eşleşme durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son güncellemede bildiğiniz gibi ''th10 ve th11 oyuncuları çoklu oyuncu eşleşmesinde birbirlerini daha az bulacak'' açıklaması mevcut.

Kral 40 kraliçesi 31'e basmak üzere olduğum bir th10'um var. Kule yay sihirbaz bitti, hava savunma tesla ve kraliçe 35 olduğunda okçu topları bırakarak veya birer kademe 12 yaparak Th11 e basmayı düşünüyorum.

Yukarıdaki güncelleme açıklamasını bugüne kadar hep th10'un th11'i, Th11'in de Th10'u daha az görmesi gibi yorumluyordum ama kafama takıldı ben mi ters yorumladım? Sanki farklı bir yorum daha ortaya çıkıyor, Th10'un th10'u Th11'in Th11'i daha az görmesi dolayısıyla her iki köy seviyelerinin de bir alt seviye köyleri daha fazla görmesi gibi bir durum olabilir mi?

Daha çok Th11 oyunculardan bu konuda yanıt almak isterim. köy ararken th10 mu th11 fazla çıkıyor. Eski sattığım full th11 köylerde durum biraz sıkıntılıydı. Th11 ganimet kasma konusunda bir iyileştrime oldu mu?

• Desteğe sordum, gelen açıklama bu şekilde:

Merhaba şef,

Bizimle iletişime geçtiğin için teşekkürler.

Bu açıklama ile belirtilmek istenen 11 ve 10 level köy binalarının birbirleriyle daha az eşleşmeleridir. Yani 10 level belediye binası 11 level belediye binasını ya da tam tersi 11 level belediye binası 10 level belediye binasını daha az bulacak demektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerdeyse 1 ay olmuş konuyu açali,11 e bastın mi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UçamayanZüperGahraman kullanıcısına yanıt
    Th10 ganimette altın çağlarını yaşıyor. Zaten kabataslak saydım laboratuvar 2016 da bitmiyor, Kral 40 Kraliçenin de 5 leveli kaldı hiç asılmayacağım rölantiye alacağım. Okçu top turuna başladım Tesla ve havanı sona bıraktım onlar da biraz sürer.

Aslında basılabilir asker süreleri kısaldı şimdi th11 kasmak daha rahat olur ama ben vazgeçtim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bisey soracagim da soru cevap konusu pek aktif degil size soruyorum, simdi kislayi tasla hizlandirdim 1 saat sonra bir kez daha hizlandirdim doldukca saldiriyorum diyelim 3. Saatte koyluler bu kadar sık saldiri yapamaz dinlenmeleri lazim falan diyor ya, ne kadar zaman sonra birdaha saldirabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    Kişisel ara verilecek sanırım 15 dakika kadar ofline olunca yeniden 3 saat aralıksız saldırma hakkı olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.