Bildirim
Th11 TROLL KÖY
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ben en son bi ay önce böyle köyle ks araması yapıyodum töbe bulmıyordu saatlerce avantajını yitirmiş olabilir -
fazla troll hesap kullandıysan olabilir,net bir bilgim yok acıkcası -
fiyat 400tl ye cektim,günceldir -
400-500 derken dalga geçiyorsunuz sanırım ?
Yapacağı maks 70-80 -
70-80 ee bulursan al kendine dostum,bütcene uygun degilse başka ilanlara bak. -
Bunun hangi yönü 400-500 ediyor bana açıklarmısın ? O zaman benim kb 12 yarı full hesabım 700 tl yapar -
Troll olması -
fiyat 300 tl güncel -
neyi troll bunun? onu da açıklasana.quote:
Orijinalden alıntı: ottomuska
Troll olması -
senin troll dedigin nasıl oluyor ögrenebilirmiyim,benim bi yanlışım varsa ilani kaldırayım yurdumun güzel insanı,iletisim bilgilerini verip beni aydinlatabilirsin,senden ricamdır. -
500 lira istenilen köyü 150 liraya sahibindende satıyorlar arkadaşlar !!! Dikkat -
Eeee alabiliyorsan al o halde😉,link paylaş bende merak ettim😁 -
Dostum köy fiyatını sahibi belirler işine gelen alır
Senin 1500 istediğin köyde sahibindende 500 tl
Dileyen dilediği fiyatı koyar -
Bu köylerin olayı bildigim kadarıyla klan savaşlarında avantaj sağlıyor, yani yıllar önce öyle bir muhabbet vardı.
Ama onun dışında su köyleri yaparkenki motivasyonunuz ne oluyor onu çok merak ediyorum, adamın canı sıkılır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 19 Mart 2020; 2:48:9 > -
troll derken -
2 ayda botla benzerini kastım, farkı benimki th10 ve bütün duvarlar 11 :)
Edit : 4 yazmışım ama 2 aymış :) 18 nisanda hesabı açmışım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vita Es Muorte -- 26 Haziran 2020; 21:21:5 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X