Şimdi Ara

TH7 Köyüm Nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
4.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 hafta ya da 8 gün oldu köy binasını 7 yapalı biraz eksiklerim var. Normalde iksir dışarıda kara iksir tam ortada ama hiç karaiksirim olmadığı için onu dışarıya koydum şuan 9 ejderha ile saldırdı birisi onun dışında ganimetlere erişebilen yok. Hava savunmam kötü biliyorum onları yükselticem ama sürekli eriniyorum süreleri çok uzun.
    Bir tane okçu kulesi 1 seviye, bir okçu kulesi 3 seviye geride, 2 top 1 seviye geride, bir havan 2 diğeri 1 seviye geride, bir sihirbaz kulesi 1 seviye geride, bir tesla eksik, bir tesla bir seviye geride.

Edit: Ayrıca köy tasarımı bana ait baya beğeni aldı arkadaşlardan 2-3 tanesi kendi köyüne geçirdi

TH7 Köyüm Nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 15 Şubat 2014; 17:04:33 >

• Koy binanizi cok erken basmissiniz toplayicilarin hali perisan ilerde cok sikinti cektirecek size duvarlariniz disinda savunmaniz iyi fakat hava savunmasini 4 yapip rahatiniza bakmanizi oneririmiyi oyunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkangok45

Koy binanizi cok erken basmissiniz toplayicilarin hali perisan ilerde cok sikinti cektirecek size duvarlariniz disinda savunmaniz iyi fakat hava savunmasini 4 yapip rahatiniza bakmanizi oneririmiyi oyunlar

Toplayıcıları bilerek yükseltmiyorum. Çok uzun süre istiyorlar ve çok az fark ediyor. Savaştan yeteri ganimeti alıyorum. Yavaş yavaş yükseltiyorum ama amacım onları yükseltmek değil. dediğim gibi köy binasını daha yeni 7 yaptım. Duvarları da yavaştan kristal yapıyorum. hepsini pembe yapıp dış hattı mor yapmadan köy binasını yükseltmeyecem zaten
  • Demacia kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim gibi "ilerde" sıkıntı cekeceksiniz ganimetten aldıklarınız yetmiyecek bayagı bir toplayıcı oldugu icinde üst üste binecek sizin bos yere erkenden bitirmekte fayda var.

6.seviye duvar iyi olur hepsini ona getirmeye calısın bende bu durumdayım inanın toplayıcıların katkısı bayagı oluyor..

http://i.hizliresim.com/eodn0X.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napsterbaby -- 15 Şubat 2014; 19:57:11 >
  • Köy binası 8 çok zor geliyor. Toplar falan 2 seviye yükseliyor ya nasıl başa cıkacam bakalım
  • Demacia kullanıcısına yanıt
    işte hocam kafanız rahat olurdu en azından toplayıcılarım tam derdiniz :D
  • Yeni konu açıp kirliliğe neden olmak istemedim. benimde th6 seviye köy binam var. şuan eve inşaata başlattım ganimet fazla gözüküp saldırı almıyayım diye inşaatçılar boşa çıktığında iptal edip yükseltme ücreti'nin %50 sini alıp başka yükseltmelere geçicem :) savunma için önerilerinizi bekliyorum. Tşk.ler.

TH7 Köyüm Nasıl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Th nin açılımı nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Th nin açılımı nedir ?

Town Hall
  • Köyü bu kadar erken basmaktaki nedeninizi anlamadım. Madenler çok zayıf, savunma da sağlam bi saldırıya dayanamayacak vaziyette.
  • Madenleri geliştirmek çok uzun sürüyor ve çok az artış sağlıyor. Ayrıca köy binasını daha yeni 7 yaptım ilk yoruma söylediğim gibi. Köy binası 7 olur olmaz tüm her şeyi direkt olarak son seviyeye yükseltemiyorum maalesef. Şuan da havanlar ve sihirbaz kuleleri son seviye 2 top ve 2 okçu kulesi son seviye kaldı. Şuana kadar da ortadaki madenlere erişebilen olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Yeni konu açıp kirliliğe neden olmak istemedim. benimde th6 seviye köy binam var. şuan eve inşaata başlattım ganimet fazla gözüküp saldırı almıyayım diye inşaatçılar boşa çıktığında iptal edip yükseltme ücreti'nin %50 sini alıp başka yükseltmelere geçicem :) savunma için önerilerinizi bekliyorum. Tşk.ler.

TH7 Köyüm Nasıl

seninki havanı korumak olmuş yanlız

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Yeni konu açıp kirliliğe neden olmak istemedim. benimde th6 seviye köy binam var. şuan eve inşaata başlattım ganimet fazla gözüküp saldırı almıyayım diye inşaatçılar boşa çıktığında iptal edip yükseltme ücreti'nin %50 sini alıp başka yükseltmelere geçicem :) savunma için önerilerinizi bekliyorum. Tşk.ler.

TH7 Köyüm Nasıl

seninki havanı korumak olmuş yanlız

Sende köyünü paylas da görelim neyi korumamiz gerekiyor.

• redloves kullanıcısına yanıt
    şakayla karışık demiştim ama sen anlamamışsın herneyse buyur buda benim köy
    4 seviye duvarlarıda görüntü olsun diye değil çabuk kırılmasın diye yaptım ama sanki renk uyumu olsun gibi gözüküyor

TH7 Köyüm Nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 22 Şubat 2014; 13:18:36 >
  • quote:

şakayla karışık demiştim ama sen anlamamışsın herneyse buyur buda benim köy
    4 seviye duvarlarıda görüntü olsun diye değil çabuk kırılmasın diye yaptım ama sanki renk uyumu olsun gibi gözüküyor

TH7 Köyüm Nasıl

iyiymis seviyene göre.

• size şunları önerebilirim

http://clashofclansbuilder.com/plan/241048http://clashofclansbuilder.com/plan/299749

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 22 Şubat 2014; 19:28:30 >

• quote:

size şunları önerebilirim

http://clashofclansbuilder.com/plan/241048http://clashofclansbuilder.com/plan/299749
    quote:

@redloves

hocam sizin th kaç 6 mı 7 mi sizede önerebilrim

Benim köy 6 3 gün 14 saati kaldı 7'ye geçmesine.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.