Şimdi Ara

TH9 kupa aralığı ve yağmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • t8 de duvarlar hariç fulledikten sonra th9 geçtim
    yalnız her bina için artık çok fazla altın istiyor birde duvarlar var 8 lv yapmaya çalışıyorum

en iyi kupa aralığı nedir arkadaşlar ?
    şuan 1650-1800 arası kupadayım.

birde duvarları nasıl yükseltiyor bu insanlar yüzmilyonlarca altın-iksir :)

• Bende çözemedim ya
    Th8'den 9'a geçtim.Ganimet felan hiç birşey bulamıyorum.
    Heralde Th9 full köy yapmak 1 senemi alıcak
  • th9 a geçince ilk yapacağınız iş devi 6 ya basmak olsun ordu kampları gelişince de 20 dev 110 okçu ve 5 duvar yıkıcıyla saldırılarınızı yapın kesinlikle devler 6.seviyede çok güçleniyor ayrıca aktif bir oyuncuysanız th 9 full yapmak(duvar hariç)1 yıl almaz en fazla 10 ayda fullersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk_lord

th9 a geçince ilk yapacağınız iş devi 6 ya basmak olsun ordu kampları gelişince de 20 dev 110 okçu ve 5 duvar yıkıcıyla saldırılarınızı yapın kesinlikle devler 6.seviyede çok güçleniyor ayrıca aktif bir oyuncuysanız th 9 full yapmak(duvar hariç)1 yıl almaz en fazla 10 ayda fullersiniz

Hocam th9 a çıktıktan sonra hemen 2 xbow u kurdum buyu ve geliştirmeyi yukseltip devi bastım 6 ya dediğin gibi dev 5 ten 6 ya %20 güçleniyor

Bazen th9 görüyorum 1300 kupa seviyesinde geziyorlar acaba dedim orada daha çok mu ganimet var

Birde genelde yağma taktiğim dışarıda duran kaynakları yağmalamak kupa kaybetmek sonra dışarda duran belediye binasından kupa kazanmak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1300 kupada gezinmeleri bi şeyi değiştirmez fazla.1300 kupadayken aradığın 100 rakipten en az 50-60 ı th 9 gelir yine.orada gezinenler th 9 ve th 10 saldırısından korunmak için o kupa seviyesinde olurlar genelde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.