Şimdi Ara

Thanos vs Süperman (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
265
Cevap
0
Favori
11.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    WW nasıl etken oluyor acaba? WW'nin kılıcı mı Thanosu öldürecek, tenine zor girer. WW'nin yumruklarına Thanos güler ancak. İş dcnin yenilgisine gelince çok tek taraflı bakıyorsun. Thanos bu ikisini alır. Benim fikrim önemli değil ama başka sitelere de bak, orada da Thanos yenecektir deniyor. Ha sen hala Superman de.
  • milyarderdahi M kullanıcısına yanıt
    hocam nerelerdesiniz foruma fanboylar üşüştü
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    comicvine'de bir şeyler okumak daha zevkli hocam. Google çevirinin işe yaradığı şeyleri okuyorum, en azından orada kanıt falan oluyor.
    aynen hocam. birde artık şu foruma kayıt oldumhttp://sosyal.kahramanbaykus.com/ burda olup orda olan arkadaşlarımızda var hem

bu arada Ca süpo = Oaa diyen arkadaş bile geldi
  • Bak sana anlatayım Thanos ww yi hırpalar ww sinirlenir.

Bileziklerini çıkarıp god mode aktif eder ve supermande sınırlarını kaldıeıp full power superman olur

Thanosun bir gözünü bacağına diğer gözünü koluna yerleştirip keline bi tane şaplak vurup gönderirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hope_Of_World kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 10 Ağustos 2018; 22:49:35 >
  • Supeman tek başına adalet birliğini madara etti.

Thanos şamar oğlanına döner.

• selodonanımhaber kullanıcısına yanıt
    film evreninden bahsetmiyoruz hocam
    Dc> marvel demiyorum farklı yönleri olan yıllardır rekabette olan 2 şirket.

Güç seviyesi olarak vertigoyu bile katmazsak dc çok daha öndedir bunu tartışmayacağım.

Superboy prime mı koruyucudan korkmuyor.Hepsinin birleşmiş gücü bile durduramıyor superboy prime ı.Ancak birinin ölümü ile acıga çıkan güç durdurabiliyor.

Hal jordan ın iradesi konusunda ise sana katılıyorum sınırsız bir irade gücü var her şeyi yapabilir gibi hissettiriyor bazi zamanlarda.Fakat supermanla olan savaşlarında her zaman superman kazanıyor.Hal bloodlust olsa bile superman kolaylıkla kazanıyor gibi gösteriliyor her zaman.(aksi örnek varsa söyleyebilirsin)

Flash da çok potansiyelli hem barry hemde wally(özellikle de wally) tüm boyutun gücüne erişme durumu ile superman in güneş banyosu durumu benzer.Burda wally tüm speedforce a erişecek superman se base halinde kalacaksa superman a haksızlık olur.

• Bence olay ekipman meselesi mesela thanosta infinity gauntlet

Kryptonit gümüş kriptonit vs ekipmankar varsa düşünmeden thanosun alacağını söyleyebiliriz onun dışında bilmiyorum ama yime de supermanın birçok zaafı var

• koyun su thanos u saitamanin karsisina isterse obur elinede taksin eldiven

• 10 sene içerisinde DC Marvel birleşir. O zaman seyreyleyin cümbüşü.

• Gta ya süperman modu yaptım takılıyorum siz biribirinizi yiyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 10 Ağustos 2018; 23:34:22 >
  • DC güç seviyeleri olarak > Marvel

Flash konusunda haklısın fakat Shrimp6’nın dediği gibi supermanı base halinde bırakırsak haksızlık olur.. Wallyi supermanden fazla severim

Hal Jordan aslında o kadar güçlü değil fakat iradesi onu çok güçlü yapıyor. İrade çok önemli bir faktör ancak Supermanın iradesi haldan çok daha zayıf felan değil keza gücü Hal’dan her türlü yüksek. Olası bir karşılaşmada Supe alır zorlanarak.

• Arada klasman farkı var.Superman , thanosun dengi değil

• DinoCrocetti kullanıcısına yanıt
    sonunda thanosu bilen bir arkadaş. diğer arkadaşlara bende dedim sikletleri uyuşmuyor diye ama pek anladıklarını sanmıyorum
    Adam warlock vs Thanos konusu daha mantıklı olur.Konuda yazılan yorumlar da bir hayli şaşırtıcı ,normalde çizgi roman konusunu bıraktım pek girmiyorum ama son günlerde bir bakayım dedim ve 4 sene öncesinin konusuyla şimdinin arasında çok büyük bir seviye farkı var

• DinoCrocetti kullanıcısına yanıt
    eskilerden değilim ama farkı bende anladım. bu kadar fark olmasının sebebi ise fanboy olan kişilerin artması oluyor. heleki son bir kaç haftadır Cosmic armor süperman = Oaa diyen,
    süperman > thanos diyen bile var. bende bunları diyen arkadaşlarla dalga geçip yoluma bakıyorum
    Eskiden 2-3 fanboy vardı , şimdi herkes fanboy olmuş.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.