Şimdi Ara

The Acolyte için beklenen haber geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu yıl izleyici ile buluşan yeni Star Wars dizisi The Acolyte, eleştirmenlerden geçer not almış olsa da izleyicileri memnun edemedi. Rotten Tomatoes ve IMDb gibi platformlardaki izleyici puanları son derece düşük olan The Acolyte, hâlihazırda serinin gidişatından memnun olmayan Star Wars hayranlarını daha da küstürdü. Bu durum dizinin izlenme rakamlarına da yansıdı. Bölümler ilerledikçe izleyici sayısı daha da düşen The Acolyte, bugüne kadar en az izlenen Star Wars dizisi oldu.

Ortaya çıkan bu tablo sonrası The Acolyte'ın 2. sezon onayı alması oldukça zor görünüyordu. Dizinin yaratıcısı olan Leslye Headland her ne kadar 2. sezon planları hakkında konuşuyor olsa da Disney+'ın bu diziyi iptal edeceği düşünülüyordu. Nitekim öyle de oldu. The Acolyte, ilk sezonunun ardından iptal edildi.

Ayrıca Bkz.Love, Death & Robots'a oyun temalı bir alternatif geliyor: Secret Level

The Acolyte, Karanlık Tarafın Yükselişine Odaklanıyordu

The Acolyte, The Phantom Menace'da anlatılan olayların yaklaşık 100 yıl öncesinde geçiyor. Karanlık tarafın yükselişine odaklanan dizi, Galaksi'nin farklı köşelerinde Jedilar'ın öldürülmesiyle başlıyor. Aydınlık tarafın hüküm sürdüğü bu barış döneminde Jedilar'ı kimin avladığını öğrenmeye çalışan Jedi Birliği, kendi yetiştirdikleri öğrencilerinin karanlık tarafa hizmet etmeye başlamış olabileceğini fark ediyor.

Dizinin konusu kağıt üzerinde ilgi çekici dursa da ortaya çıkan sonuç beklentilerin çok altında kaldı. Bu yüzden şimdi dizinin iptal edilmiş olması şaşırtıcı değil. Ne var ki Acolyte'ın bu başarısızlığı sadece iptal kararına yol açmakla kalmadı, hâlihazırda kan kaybetmekte olan Star Wars serisini daha da yaraladı. Bu dizinin başarısızlığı, önümüzdeki dönemde çıkacak yeni Star Wars işlerinin başarısına da ket vurabilir.

Kaynak:https://deadline.com/2024/08/the-acolyte-canceled-no-season-2-star-wars-disney-plus-1236044233/

• Böyle haberleri okudukça on sene evvel yazdığım ; sjw birgün ölecek yorumumu sevinerek tekrarlıyorum.

Forumda küfür yasak olmasa neler derdim neler.

• Dizinin senaristi, dizideki tutarsızlıklar için "Bu benim dizim, nasıl istersem öyle yaparım" gibi bir açıklama yapmıştı. Yazdığı senaryosuyla mutluluklar dileriz kendisine...

• Yani artık yetişkinlere yönelik Andor gibi yapımlar yapsınlar ya, film olarak da Rogue One iyiydi yani. Çoluk çocuk şeyler yapıyorlar şaka gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Açıkçası İptal olmasına şaşırmadım, evet dizi farklı bir bakış açısı sunmaya çalışmış ama başroldeki siyahı kız neydi ya öyle bir an sanki rap yapacak sanıyordum diziyi izlerken. Yanlış kadro tercihi ve zorlama senaryo zaten buradan iyi bir iş çıkmayacağı belliydi, Disney'in star wars evreninde güzel işleri var elbette ama bu kafayla giderlerse işleri zor

• Anlatacağı farklı dönem için merak uyandırmıştı bende. Ancak senaryo, kurgu ve oyunculuk vasatın bile altınsaydı. Tek sağlam oyuncu Trinity ablamızdı. Onu da çok izleyemedik zaten. İptal edilmesi doğru karar. Ancak 'Dark Side Of The Force' ile ilgili olarak daha sağlam yapımlar çıkmalı bence.

• Saçma sapan "woke" bir şeydi zaten, iyi olmuş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Berbat bir diziydi. İyi olmuş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kötü oyunculuk vardı hele küçük ikizler gerçekten berbattı, Lee jung jae için meraklıydım ama ona da kötü senaryo yazdılar veya oyunculuğu yetmedi, osha-mae için bu diziyi izlemem diyordum çok iticiydi, keşke senaryo master indara'nın başrolü üzerine devam etseydi, şöyle bir soralım diziyi izleyip en sevilen oyuncuları sorsak hepsi dizide öldü, itici kim varsa geride kaldı, gerçi Qimir karakterini beğenmiştim çok iyi oynamıştı, bir de yetmezmiş gibi Darth Plagueis gösterdiler, kesinlikle senaryoda yoktu baktılar dizi berbat, bunu ilgi çekici yapmak için son dakika eklediler gibiydi, birde star wars izlerken senaryo kadar çevre dizaynına şehirlere farklı yaratıklara da bakıyoruz burda o da yoktu ben belki bir sezon daha ilerlerse hatalarından ders alıp kurtarır diyordum ama üstte arkadaş yazmış senarist bile bu dizi benim diyorsa iptal doğru kararmış

• Star wars dizileri arasında dikkatimi en çok çeken bu olmuştu. Üzüldüm. Merakla ikinci sezonu bekliyordum. Sonuçta bu varlıklar durup dururken, pislik olsun diye karanlık tarafa geçmemişti. Dünyaya kötü olarak gelmemişlerdi. Ne derler her ağacın kurdu kendindendir. Müsade etselerdi dizi bunu anlatacaktı. Malesef nasip olmadı.

• Disney e geçtikten sonra Star Wars evreni adına yapılan doğru işler; Mandalorian, Andor ve Rogue One.
    Son üçleme rezalet, 3. sınıf yeşilçam filmi senaryosu var.
    Güzelim Obi-Wan Kenobi karakteri var elinde dizi çekiyorsun, diziye Darth Vader ı bile katıyorsun ama bu diziyi 10/6 lık bir şekilde çekmeyi başarıyorsun. Yazık lan, yıllar sonra bu role geri dönen bu 2 adamın heyecanına yazık. Hayden ve Ewan abiye yazık.
    Gelelim Acolyte a; Dizinin tek güzel şeyi (Trinity)Carrie-anne Moss un canlandırdığı Jedi Master karakteri Indara. Dövüş sahnesini izlediğimde dedim ki Trinitye çok yakışmış bu iş. Anında öldürdüler karakteri, ondan sonra hep karton karton karakterler, rezalet oyunculuk, berbat diyaloglar, berbat senaryo, saçma sapan sahneler. Son dönemde izlediğim en kötü diziydi. 3 bölüm dayanabildim.

• Star Wars olsun ne olursa olsun izlenir :)

Star Wars ın oyununu dizi yapsalar o da hiç fena olmaz. Hikayesi baya iyi oyundaki senaryo :) Yıkılan Jedia birliğini geri kurmaya çalışan bir padawan hikayesi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şahsen YEŞİLÇAM izlemiş gibi oldum. Star Wars serisine oranla amatör sahneler var. Wernestra ve Sol, bu filmi ilk bölümde bitirebilecek güçte ve fırsat da ellerine geçmesine rağmen yapamadılar. Bu da Jedi kültürüne hiç uymayan küçük düşürücü bir dizi oldu. Büyük ihtimalle *Leslye Headland* bir sith lordun Padawan ı olmalı. Zaten sith’leri sevmiyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.