Şimdi Ara

The Amazing Spider-Man 3 | İPTAL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
3
Favori
19.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu film için kingpini ve alistair smythe neden koymuyorlar anlamıyorum ne olursa olsun kingpin ve alistair smythe şart spiderman filminde bütün çizgi serilerinde kingpin vardır hatta electro ile anlaşması bile vardır the amazingin çizgi filmlerinde yani 2. bir düşman olarak koysalar bile olmaz çünkü örümcek adamın her serisinde kingpin oynamıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunt1 -- 6 Ekim 2013; 2:50:15 >
  • Eski seri güzeldi bakalım bu nasıl olacak.
  • ben ilk filmi beğenmiştim , bakalım 2. nasıl olacak derken 3. yüde duyurmaları biraz hızlı olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

ben ilk filmi beğenmiştim , bakalım 2. nasıl olacak derken 3. yüde duyurmaları biraz hızlı olmuş

4. filmi bile duyurdular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

quote:

ben ilk filmi beğenmiştim , bakalım 2. nasıl olacak derken 3. yüde duyurmaları biraz hızlı olmuş

evet az önce onunda konusunu gördüm , yönetmenin amacını anlamış değilim ama du bakalım ne olacak

• Kötü karakter Mysterio olsa çok güzel olur...
  • quote:

quote:

quote:

evet az önce onunda konusunu gördüm , yönetmenin amacını anlamış değilim ama du bakalım ne olacak

Ben de hem bu yönetmenin amacını, hem de James Cameronun amacını anlamış değilim.

• 3.film ile ilgili bir bilgi 2.filme ravencroft ensitütüsü koymuşlar buda demek oluyorki 3.filmde carnageyi göreceğiz carnageyi symbiot olarak ravencroft bulmuştur öncelikle ama symbiot kaçıp Cletus Kassady ile birleşmiştir Cletus Kassady rolünü kesinlikle Robert Knepper oynamalı :)

The Amazing Spider-Man 3 | İPTAL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunt1 -- 19 Kasım 2013; 21:29:17 >

• İnanılmaz Örümcek Adam 3: Shailene Woodley Mary Jane Rolünü Oynayacak mı?

#SCREENRANT
  • Şu amazing serisine hala ısınamadım. Yaşlanıyorum galiba. :(
  • quote:

İnanılmaz Örümcek Adam 3: Shailene Woodley Mary Jane Rolünü Oynayacak mı?

#SCREENRANT

kesinlikle oynamasın.ikinci filme ilgili canımı en çok sıkan noktaydı.kurtulduk derken tekrar karşımıza çıkmasın.
  • Norman Osborn ile Venom düşmanlar olacaktır diye tahmin ediyorum.
    Ayrıca Shailene Woodley'e hayır
    Kendisini severim ama Mary Jane rolü için Emma Stone'dan aşağısı kurtarmaz
  • Kirk Lazarus da oynarsa hoş bir film olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşmanı merak ediyorum.
  • bazı duyumlara göre the amazing spider-man 3 için alistair smythe bj novak olacakmış 2.filmde onaylanmış umarım görürüz kingpin ve smythe'yi ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunt1 -- 5 Nisan 2014; 15:08:55 >
  • 3.filmde Carnage olsun, buralar bayram alanı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

3.filmde Carnage olsun, buralar bayram alanı olsun.

3.filmde carnage olmayacak sinister six olabilir alistair smythe'de olacakmış umarım kingpini görürüz düzgünce ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunt1 -- 5 Nisan 2014; 15:10:11 >
  • Tobey-Kirsten gitti, Spiderman benim için bitti.Batman için başka rolü kabul edebiliyorum.C. Bale her ne kadar müthiş gitse de.Ama bunun için olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Tobey-Kirsten gitti, Spiderman benim için bitti.Batman için başka rolü kabul edebiliyorum.C. Bale her ne kadar müthiş gitse de.Ama bunun için olmaz.

Hocam yeni Spidey di de oldukca iyi oynuyor, 1. Filmi izlemediyseniz izleyin derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Andrew'i bi programda dinlemiştim.İyi birisi gibi ama Tobey'in tip cidden o kişiliğe müthiş gidiyordu.Kirsten'i söylemeye gerek yok.Bir zamanlar aşıktım İlk filme şans verebilirim.MoS'u 2. kez izledim az önce.Birde evde izleyelim dedik.Birde spidere verelim.Bakalım gerçekten amazing mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.