Şimdi Ara

The Avengers (2012) (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.555
Cevap
1
Favori
60.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.turkcealtyazi.org/mov/0848228/the-avengers.html

Biraz aşağıya inin onay bekleyenler var. Onları indirebilirsiniz.
  • Filmi dual olarak indirmek isteyen pm atsın torrent değil yanlız
  • The.Avengers.2012.1080p.BluRay.DTS.x264-PublicHD
    bu sürüm nasıldır? Hangi sürümler iyidr?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ball88

The.Avengers.2012.1080p.BluRay.DTS.x264-PublicHD
    bu sürüm nasıldır? Hangi sürümler iyidr?

Bende bu sürümü merak ediyorum
  • The.Avengers.2012.1080p.BluRay.DTS.x264-PublicHD 16.27 gb

700 - 850 kb arası
  • 1080p indirecektim ama elimdeki laptop baya eski şimdi takılma falan yapar.

The.Avengers.2012.720p.BDRip.XviD.AC3-ASSASSiNS

Çek babam çek.

Edit: Hobaa. Altyazı yok la?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myrnin -- 21 Ağustos 2012; 23:36:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinals99

quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

1.14 GB boyutunda türkçe düblajını buldum, şu anda indiriyorum görüntü kalitesi hakkında inince bilgi veririm.

Nerden buldunn

Özelden belirttim
  • beyler bende buldum fakat 900mb-1.1 gb arası değişiyor hep biraz tuhaf geldi bana..O kadar küçük boyutlu olması biraz yanıltıcı değil mi?
  • Hız yerlerde. Bilgisayarı açık bıraktım işe geldim. 2 günde iner heralde. O zamana altyazı da çıkar iyi olur.
  • Filmi dün izledim güzel bir filmdi
  • Yalnız şöyle bir sorun var deniyor. İndirme linklerindeki film süresi hakkında bilgilerle Imdb bilgileri tutmuyor. Daha kısa olduğu söyleniyor. İndirip bilgi verecek var mıdır?
  • remux bluray bulan oldumu 10 ila 50 gb arası ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinals99

remux bluray bulan oldumu 10 ila 50 gb arası ???

Remux 28.7 GB

• Ajan Phil sizce öldü mü ? Çok sevdiğim bir karakterdi ölmesine üzüldüm açıkcası. Ve öldüğüne pek inanmıyorum. Nick Fury'nin oyunlarından birisi gibi geldi bana.
  • bu altyazı için x264 olsa yeterlimi indirsek olur mu ?
  • The.Avengers.2012.1080p.BluRay.DTS.x264-PublicHD

Hangi sürümler iyidir?Bilen arkadaşlar yazsın.Film indireceğim.
  • 720p BluRay x264 DTS -NYDIC fena gözükmüyor

The Avengers (2012)

The Avengers (2012)

The Avengers (2012)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Ajan Phil sizce öldü mü ? Çok sevdiğim bir karakterdi ölmesine üzüldüm açıkcası. Ve öldüğüne pek inanmıyorum. Nick Fury'nin oyunlarından birisi gibi geldi bana.

Valla SHİELD da çok kullanınlan bir teknoloji vardır ajanlar arasında çizgi romanda : Real Life Model Decoy.

Gerçeğinin birebir aynısı görünen, konuşan, davranan robot modeller.

Tony Stark ajan Phil ofisine girmeden önce telefonda konuşurken bu teknolojiye ( kasıtlı değil bu, yönetmen o teknolojiye Tony' nin ağzından şaka yollu gönderme yapıyor yani çaktırmadan izleyiciye, Tony nin haberi yok bu SHİELD teknolojisinden o espriyi yaparken ) ben burada yokum şu anda Tony Stark' ın gerçek hayat modellemesiyle konuşuyorsun diye takılarak değiniyor aslında...

Yani bilemem ama SHİELD da bu olay var, yönetmen de PHİL in de olduğu bir sahnede buna çok önceden bir gönderme yapıyor.

Özetle istenirse çok rahat bir şekilde Phil geri getirilebilir, LOKİ nin öldürdüğü Real Life Model Decoy yaparlar olur biter.

AVENGERS 2 de PHİL geri dönerse bu saydığım sebeplerden ötürü hiç şaşırmam yani.

Furry nin Avengers' ı gazlamak için yaptığı bir numara olabilir gayet.

Furry nin olayı budur zaten, adam ajanların şahı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: urazs

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Ajan Phil sizce öldü mü ? Çok sevdiğim bir karakterdi ölmesine üzüldüm açıkcası. Ve öldüğüne pek inanmıyorum. Nick Fury'nin oyunlarından birisi gibi geldi bana.

Valla SHİELD da çok kullanınlan bir teknoloji vardır ajanlar arasında çizgi romanda : Real Life Model Decoy.

Gerçeğinin birebir aynısı görünen, konuşan, davranan robot modeller.

Tony Stark ajan Phil ofisine girmeden önce telefonda konuşurken bu teknolojiye ( kasıtlı değil bu, yönetmen o teknolojiye Tony' nin ağzından şaka yollu gönderme yapıyor yani çaktırmadan izleyiciye, Tony nin haberi yok bu SHİELD teknolojisinden o espriyi yaparken ) ben burada yokum şu anda Tony Stark' ın gerçek hayat modellemesiyle konuşuyorsun diye takılarak değiniyor aslında...

Yani bilemem ama SHİELD da bu olay var, yönetmen de PHİL in de olduğu bir sahnede buna çok önceden bir gönderme yapıyor.

Özetle istenirse çok rahat bir şekilde Phil geri getirilebilir, LOKİ nin öldürdüğü Real Life Model Decoy yaparlar olur biter.

AVENGERS 2 de PHİL geri dönerse bu saydığım sebeplerden ötürü hiç şaşırmam yani.

Furry nin Avengers' ı gazlamak için yaptığı bir numara olabilir gayet.

Furry nin olayı budur zaten, adam ajanların şahı.

Spoiler butonunu unutmayalım.
  • Kralimarko akar. 26 gb indi dün.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.