Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk fragman ne zaman gelir sizce? Ağustos gibi olabilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmerGndz

İlk fragman ne zaman gelir sizce? Ağustos gibi olabilir mi?

muhtemelen ağustos gibi 45-50 snlik bi fragman gelecektir. ekim-kasım gibide ik uzun fragman gelir diye düşünüyorum.
  • Ultron oyle mi olurmus degistirsinler sunu sonra quicksilver da elbise goremedim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kısa bir teasaer yayınlanmıştı.orada ki ultron tam belli olmasa da buna benziyordu

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

efektlerle biraz daha iyi görüneceğini düşünüyorum ama yine de fazla değiştirmişler.korkutucu görüntüsünden uzaklaşmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC07A6798 -- 26 Mart 2014; 23:08:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: double minded

kısa bir teasaer yayınlanmıştı.orada ki ultron tam belli olmasa da buna benziyordu

efektlerle biraz daha iyi görüneceğini düşünüyorum ama yine de fazla değiştirmişler.korkutucu görüntüsünden uzaklaşmış.

Bu resimde Ultron' un gücünü gayet iyi anlatmışlar.
  • Konuyu saptırmak istemem ama DareDevil' ı Michael C. Hall canlandıracakmış. Kaynağı Netflix
  • Hawkeye'ın yeni kostümü göründü

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

• quote:

Orijinalden alıntı: Hydra Mjollnir

Robert Downey Jr. 'ın Age of Ultron hazırlıklarıhttps://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tNohhpCnX9A

biraz çalışşın ilk filmden 50 milyon dolar aldı
  •  The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenxx

quote:

Robert Downey Jr. 'ın Age of Ultron hazırlıklarıhttps://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tNohhpCnX9A

biraz çalışşın ilk filmden 50 milyon dolar aldı

Hakkı var. Sanki o çizgi romana değil çizdi roman ona uyarlanmış. Bu kadar mı benzerlik olur :D

•  The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

• quote:

Konuyu saptırmak istemem ama DareDevil' ı Michael C. Hall canlandıracakmış. Kaynağı Netflix

Hocam kaynak var mı ?? eğer öyleyse müthiş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brolaf

quote:

Konuyu saptırmak istemem ama DareDevil' ı Michael C. Hall canlandıracakmış. Kaynağı Netflix

Hocam kaynak var mı ?? eğer öyleyse müthiş olur

Hocam bende Facebook tan takip ettiğim bir sayfadan alıntıladım. Link vermemişti. Benim yazdığım gibiydi. Ama gerçekten müthiş olur.
  • Film çok iyi olacak gibi duruyor, takip.
  • Zaman geçmiyor yav
  • Age of Ultron çizgi romanını orjinal olarak temin edebileceğim bir yer var mı? Çevirisini okudum ama şimdi de arşivlemek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteveRogers -- 30 Mart 2014; 12:08:14 >
  • DR gibi kuruluşlardan veya İstanbul'daki özel koleksiyonculardan bulabilirsin çizgi roman felan bulunabiliyor oralarda adamlarda bütün çizgi romanlar mevcut.
  • Marvel çizgi romanlarına başlıycam bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Silver Surfer

DR gibi kuruluşlardan veya İstanbul'daki özel koleksiyonculardan bulabilirsin çizgi roman felan bulunabiliyor oralarda adamlarda bütün çizgi romanlar mevcut.

Seri çevrilmediği için DR gibi kuruluşlarda ingilizce olanının satıldığını sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.