Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk filmin basarisinda Loki nin etkisi büyüktü bence .Hem rolüne çok iyi oturmuş hem de izlemesi eğlenceli sicak bir karakterdi. Bu filmdeki kotu karakter de filme etkisi büyük olacak .Zaten Avengers'in neler yapip yapabileceğini asagi yukarı biliyoruz . Kotu karakter hakkında ne düşünüyorsunuz , ilk filmle kiyaslarsaniz vs. ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lovekrand kullanıcısına yanıt
    Benim biraz garibime gidiyor bu cekimdeki sahneler. Sanki Captain America filminin devamiymis gibi tirlarin otomobillerin peşindeler. Acaba Ultron tek düşman değil mi? ya da önce Ultron'u başlangıçta durdurmaya çalışacaklar da film o şekilde mi ilerleyecek? Benim kafamı karıştırdı bu nokta. Ama şunu soyleyeyim, bu düşman oldukça zorlu olacak. Eğer öyle olmasa Avengers değil de İron Man filmlerinden birine koyarlardi bu karakteri mesela. Ama bu Ultron Çizgi romabdakinden de beter olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

İlk filmin basarisinda Loki nin etkisi büyüktü bence .Hem rolüne çok iyi oturmuş hem de izlemesi eğlenceli sicak bir karakterdi. Bu filmdeki kotu karakter de filme etkisi büyük olacak .Zaten Avengers'in neler yapip yapabileceğini asagi yukarı biliyoruz . Kotu karakter hakkında ne düşünüyorsunuz , ilk filmle kiyaslarsaniz vs. ?

Ultron'u pek bilmiyorum ama sanırım 3.filmde göreceğimiz Thanos baya şeyli bir düşman.
  • Şu filmde Captain America'yı adam gibi yapsalar bari. Neydi ilk filmde şamar oğlanı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Şu filmde Captain America'yı adam gibi yapsalar bari. Neydi ilk filmde şamar oğlanı gibi.

Zaten Cap' in 2. filmine bakılırsa kendine çeki düzen vermiş.

• Ultron baya uğraştıracak bunları. Adamın ordusu var!!
  • quote:

Şu filmde Captain America'yı adam gibi yapsalar bari. Neydi ilk filmde şamar oğlanı gibi.

Capt 2 marvel'in çektiği en iyi film. Avengers da dahil. Hatta Dark Knight'tan bile iyi deniyor. Capt 2'de o avengers'de önderlik yapan steve'in niye önderlik yaptığını görücez
    En iyi super hero filmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Capt 2 marvel'in çektiği en iyi film. Avengers da dahil. Hatta Dark Knight'tan bile iyi deniyor. Capt 2'de o avengers'de önderlik yapan steve'in niye önderlik yaptığını görücez
    En iyi super hero filmi

Umarım öyledir. Nedense Iron Man ve Captain America'yı ayrı bir seviyorum. Robert Downey kendini her şekilde ön plana çıkarabiliyor ama Avengers'da Captain America'yı ezik bir tip yapmışlardı. Tek iyi sahnesi Thor'un çekicini kalkanıyla önlemesiydi.

Thor konusuna gelirsek o da diğer üyelerin tamamından daha güçlü Hulk hariç. Captain America bir üstün insan sonuçta biraz daha güçlü olabilirdi bence.

• quote:

quote:

quote:

En iyi super hero filmi

Umarım öyledir. Nedense Iron Man ve Captain America'yı ayrı bir seviyorum. Robert Downey kendini her şekilde ön plana çıkarabiliyor ama Avengers'da Captain America'yı ezik bir tip yapmışlardı. Tek iyi sahnesi Thor'un çekicini kalkanıyla önlemesiydi.

Thor konusuna gelirsek o da diğer üyelerin tamamından daha güçlü Hulk hariç. Captain America bir üstün insan sonuçta biraz daha güçlü olabilirdi bence.

Thor hulktan daha iyi.

• quote:

quote:

En iyi super hero filmi

Her konuda aynı saçma şeyleri söylüyorsun,
    Tdk ilk çıktığında IMDB'de ilk sırayı almıştı. Marvel'de öyle filmi yapılacak potansiyelde süper kahraman yok.

•  The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman
     The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman
    oyuncular belli olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteveRogers -- 6 Nisan 2014; 16:33:57 >

• oyuncu seçimleri çok iyimiş eğer doğruysa Daredevil ve Ms.Marvel konusunda. DC baksında örnek alsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hydra Mjollnir

oyuncular belli olmuş.

bence matt damon olmamış daredevil oysaki ilk film ne kadar kötü olursa olsun ben affleck cuk diye oturmuştu daredevil olarak matt damon boydan kaybediyor ^^ keşke ben affleck tekrar olsaydı

• quote:

oyuncular belli olmuş.

şaka sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: !antidote!

quote:

oyuncular belli olmuş.

şaka sanırım.

Marvel.tr haberi. Amber süper olmuş ama Matt bence de boydan kaybediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunt1

quote:

oyuncular belli olmuş.

bence matt damon olmamış daredevil oysaki ilk film ne kadar kötü olursa olsun ben affleck cuk diye oturmuştu daredevil olarak matt damon boydan kaybediyor ^^ keşke ben affleck tekrar olsaydı

Ben Affleck Batman olacak sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ms. marvel i agents of shildaki skye yapicaklar bu filmde olmiyacak diyorlardi skye a da cok yakisirdi o kostum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorakanın muzu

ms. marvel i agents of shildaki skye yapicaklar bu filmde olmiyacak diyorlardi skye a da cok yakisirdi o kostum

Agents Of Shield dizisi mükemmel olmasada aralıksız izliyorum ama dunya capında reyting leri cok ıyı degil bu yuzden 2. sezon olmayabılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark

quote:

ms. marvel i agents of shildaki skye yapicaklar bu filmde olmiyacak diyorlardi skye a da cok yakisirdi o kostum

Agents Of Shield dizisi mükemmel olmasada aralıksız izliyorum ama dunya capında reyting leri cok ıyı degil bu yuzden 2. sezon olmayabılır

abc acikladi olma ihtimali cok yuksekmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark

quote:

abc acikladi olma ihtimali cok yuksekmis

keşke

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.