Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Adorer

Film cok kotu olmuş kimsenin yorumunu falan okumadim filmin iyi oldugunu soyleyen varmi

Arada çıkıyor beğenen. Onlarda Marvel fanı galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

O ultron mu wheadon 'un kafası güzelmiş cidden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar

quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Film cok kotu olmuş kimsenin yorumunu falan okumadim filmin iyi oldugunu soyleyen varmi

Arada çıkıyor beğenen. Onlarda Marvel fanı galiba.

Marvel fanı değilim pek sevmezdim aslında karakterleri saçma gelirdi.avengers 1 filminden sonra sevmeye başladım ama öyle ne tür film çıkarıcaklarsa çıkarsınlar beğenecek hale gelmedim.
    Ama bu filmi baya beğendim.bu filme nasıl çok kötü diyorsunuz anlamıyorum.en fazla orta düzeyde denilebilir bence.

• Çok kötü değildi elbette, fakat bayağı beğenilecek bir tarafı da yoktu bence. Belki de büyük beklentiler içerisinde olduğumuz için sevmedik, beğenmedik.
  • filmin kusuru sürenin yetersiz kalmasıydı çok fazla sahne kesilmiş ve ultron kolay harcandı son kısımda gerçi pek kolay harcanmadı gene ordan oraya atladı ama daha güzel işlenebilirdi Sokovia mevzusunu ben pek beğenmedim açıkcası. Hydra için güzel işlendi (diziden bağlantısı falan olsun) ama dönüp gene Ultron'u oraya getirmek işin büyüsünü bozdu.

Bluray'ı izledikten sonrada kurgu güzel tamamlanmışsa eğer tek beğenmediğim Sokovia mevzusu olur genel olarak. Daha farklı bişey hazırlanmalıydı Ultron için ki şöyle sonda vayy be diyelim Marvel Avengers'da kolay düşman harcamak gibi bi huy edindi ama umarız Thanos'un hakkını sonuna kadar verirler. We trust Russo Bros

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 12 Mayıs 2015; 0:38:56 >
  • o taş okdar güclüyse i. gloves herhal bi aktif oldumu hepsi atomlarına bölünür tabi ozman bakalım ne teknolojiler çıkacak
  • Film berbatti birakin orta duzeyi.

Tarihin en kotu super kahraman filmlerinden biriydi. Cap'in ilk filmi gibi bir seydi.

Whedon guzelim seriyi hic ettin gittin lan. TRT Cocuk'a cizgi film mi cekiyon ya.

• Zaman kaybı. Vasat bir film.
  • Fragmandaki karanlık havayı gördüğümde yıllardır beklediğim marvel filmi dedim. Film bildiğin genç filmi. Ultron dahil herkes espiri makinesi. Ultronun yenilmesi daha iyi olabilirdi. Xmen filmindeki Quicksilver sahnesini hala açıp seyrederim, zevk alırım. Bu filmde en son malum sahnesi haricinde zerre kadar keyif almadım. Vision karakteride gayet iyiydi, hatta filmin en büyük artısıydı. Vision un olduğunu unutmuşum pat diye karşıma çıktı, şaşırdım. Hulk ve karadul aşkı rezillikti. Hulk un artık şehri darmadağın etmesinede alıştım, hiç zevk vermedi. Marvel in 2. evresinin son filmi deniliyor. umarım 3. evresi daha iyi olur.

Şu dakkada bazı film haklarının marvelde olmadığına sevindim. Adamlar yaş ortalamasını ufak tutuyor. Işıl ışıl cıvıl cıvıl filmler oluyor. Bana göre değil bu filmler. 40 kere seyrettiğim men of stell i bir kere daha seyrederim ama bu filmi 2. kere seyretmek için bir neden göremiyorum. Spiderman filmine bakın, son 2 karakterden seçim yapacaklar, 2 side bildiğin çocuk.

Extra sahneli bir bluray sürümü çıkmadığı müddedçe 2. kere seyretmek için hiçbir neden yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Fragmandaki karanlık havayı gördüğümde yıllardır beklediğim marvel filmi dedim. Film bildiğin genç filmi. Ultron dahil herkes espiri makinesi. Ultronun yenilmesi daha iyi olabilirdi. Xmen filmindeki Quicksilver sahnesini hala açıp seyrederim, zevk alırım. Bu filmde en son malum sahnesi haricinde zerre kadar keyif almadım. Vision karakteride gayet iyiydi, hatta filmin en büyük artısıydı. Vision un olduğunu unutmuşum pat diye karşıma çıktı, şaşırdım. Hulk ve karadul aşkı rezillikti. Hulk un artık şehri darmadağın etmesinede alıştım, hiç zevk vermedi. Marvel in 2. evresinin son filmi deniliyor. umarım 3. evresi daha iyi olur.

Şu dakkada bazı film haklarının marvelde olmadığına sevindim. Adamlar yaş ortalamasını ufak tutuyor. Işıl ışıl cıvıl cıvıl filmler oluyor. Bana göre değil bu filmler. 40 kere seyrettiğim men of stell i bir kere daha seyrederim ama bu filmi 2. kere seyretmek için bir neden göremiyorum. Spiderman filmine bakın, son 2 karakterden seçim yapacaklar, 2 side bildiğin çocuk.

Extra sahneli bir bluray sürümü çıkmadığı müddedçe 2. kere seyretmek için hiçbir neden yok.

2. Evrenin son filmi Ant Man.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• şuan 10 günlük süre baz alındığı zaman önceki avengers filminin 60 milyon dolar gerisinde amerikada. Artık akılları başlarına gelir marvel'ın da sürekli görüntü yayınlamaktan vazgeçerler heralde.
  • bir tek ben beğenmedim sanıyordum ama beğenmeyenlerin olduğunu görünce rahatladım açıkçası. Yani izleyince bildiğin ergen filmi olmuş seyirci kitlesi düşünülerek herhalde. biraz daha karanlık bir atmosfer bulmayı beklerken herkesin espri yapmak için replik kovaladığı bir filmde kendimi buluverdim. 1080 p si cıkınca ev de 1 kere daha izlerim belki .
  • beyler çok tepki var diye gitmedim sinemaya sizce gidip izlenilir mi yoksa internetten mi izliyeyim sinema çekimi berbat izlenmezde.
  • Sinema da izlemek varken nasıl berbat çekimler ile yetinebiliyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anasınınkuzusu

beyler çok tepki var diye gitmedim sinemaya sizce gidip izlenilir mi yoksa internetten mi izliyeyim sinema çekimi berbat izlenmezde.

Dh nadir beğenir.beyaz perde,sinemalar.com,ign ve çoğu blogda filme kötü diyen yorum ya yok ya çok az.
    İmdb puanı 8,1 daha da pek düşmez, beyazperde puanı 4/5.

Sinema çekimi izlenmez, sinemaya gitmeyeceksen 2.5 ay bekle derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman The Elite

quote:

Orijinalden alıntı: anasınınkuzusu

beyler çok tepki var diye gitmedim sinemaya sizce gidip izlenilir mi yoksa internetten mi izliyeyim sinema çekimi berbat izlenmezde.

Dh nadir beğenir.beyaz perde,sinemalar.com,ign ve çoğu blogda filme kötü diyen yorum ya yok ya çok az.
    İmdb puanı 8,1 daha da pek düşmez, beyazperde puanı 4/5.

Sinema çekimi izlenmez, sinemaya gitmeyeceksen 2.5 ay bekle derim

Hocam bu film 3 yıl beklemenin hakkını vermedi o yuzden beğenmedik.
    Ben Thorun ilk filmini bile severek izlemiştim ancak bu film 3 yıllık bekleyisin , bulundurduğu karakterlerin ve düşmanın hakkını veremedi.

Thor gibi belki de grubun en güçlülerinden/güçlüsü olan bir karaktere dogru duzgun zaman ayırmamışlar . Hulku hulkbuster sahnesi disinda göremedik neredeyse. Natasha - benner iliskisi gereksizdi.Koskoca ultronu kalkansiz kaptan Amerika ile dövüştürduler hadi Thor dovussun anlarım Hulk dovussun iron man dovussun ama Ultron ile kalkansiz cap'i dövüştürmek nedir .
    Filmdeki her sey oldu bittiyse getirildi cok cok faa sahne kesildiği sırıtıyordu. Agent of s. İzlemeyen filmin neden hydra ustunu bastığını anlamıyordu . Thor bi anda aydinlandi gitti dr celvigi getirip biseyler yaptı geldi visionu kaldirdi ne bileyim seneryo cok kopuktu , karakterlere gereken sure ve Önem verilmemisti. Thor hulk geri plandaydi , Ultron cocuk oyuncağı gibi anlatılmıştı , sacma sapan natasha benner iliskisi , laf olsun diye yapılmış bas ağrıtmaktan baska ise yaramayan 3dsi yani daha bir suru sey var.
    'Bence' film bu konulardan eksikti ve sınıfta kaldı. Eger ultronu cizgi romandan almasalar kendileri uydursalar , avengers ve Winter soldier gibi kalite filmlerden once bu yayınlansa belki de biz de aa mukemmel super film derdik ancak basta söylediğimi tekrarlıyorum : beklentinin cok cok altında kaldı. Ki gisesi de gosteriyor bunu.
    imdb'de puanı Marvel fanları sayesinde Duruyor bence orada. Yoksa orada yorum yazanlardan ben 7-8in üstü veren gormedim cogu kisi oyu kullan gec yapmis sisirme olmus bana kalirsa.
    Ki zamanla düşecektir o tahminimce 7.5 civarlarında sinirlenir ama bana kalirsa 6.8 7.2 arası bir puanı hak ediyor fazlası degil

• Bence film gayet güzeldi aksiyon ve efekti mükemmel di hele ki ilk filmi göze alırsak über fantastik bir şey di (o nasıl bişeyse artık)

Efektleri bana göre en iyi 2. Marvel filmi yapıyor bu filmi (1. Bana göre gotg)
    Onun dışında süre - hikaye kısıtlamasından ötürü ekip yine iyi bir iş çıkarmış diyebilirim (yapımcıların sildirdiği sahneler olunca joss abiye pek kızamıyorum)

Filmi izlememiş arkadaşlar izlesin mümkünse böyle yorum okuyarak bi yere varılmıyor hem Az aksiyon görürsünüz zamanınız güzel geçer

• Şu dönemde bir filmi efektleri için övmek komik kaçıyor açıkçası. Bir zahmet güzel yapsınlar. Günümüzde kötü efektli Hollywood yapımı filme rastlamak zor.
  • özellikle pacific rim ve transformers filmlerinden sonra

• New Avengers

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 12 Mayıs 2015; 22:18:40 >
  • 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.