Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hihhii doğru ya evet

• 2D çıkmış izleyen var mı

• Thor figürü alacağıma bunu alırım daha karizmatik görünüyor

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman
  • Alternatif Hulk vs Hulkbuster kavgası (animasyon)

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Önemli olan çocuklar üzülmesin

lanet olası veletler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Goldmill

Thor figürü alacağıma bunu alırım daha karizmatik görünüyor

bunlar çok pahalı değil mi bi ara denk gelmiştim 300-800 tl idi.
    yani dh'de zengin ne arar demeye çalışıyorum

• Benim vurgulamak istediğim Mjölnir
  • Beyler bu filmin Blu Ray'i Türkiye'ye gelecek mi ? İlk Avengers bulamadım hiç bir yerde ondan soruyorum.Arşiv yapacağım Thor,İron Man olsun hepsinin var bi Avengers yok.
  • Filmi hala izleyememiş olmanın verdiği üzüntüyle balayımın 5. gününden herkese selamlar.
  • PHI kullanıcısına yanıt
    Balayı için dizilerin sezon finali yaptığı tarihi mi seçtin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Alternatif Hulk vs Hulkbuster kavgası (animasyon)

Orjinal dövüşten daha iyi olmuş bence sonu hariç

• Filmin kötü karakteri Ultron bile espiri yapiyo. Bu nasıl iştir puhahaha marvelin kötü karakteri Ultroniye, Dark Knight'taki Joker kadar bile korku salamadı şehre

• quote:

Orijinalden alıntı: ipekhayalet

Filmin kötü karakteri Ultron bile espiri yapiyo. Bu nasıl iştir puhahaha marvelin kötü karakteri Ultroniye, Dark Knight'taki Joker kadar bile korku salamadı şehre

• Marvelnides

• quote:

Orijinalden alıntı: ipekhayalet

Filmin kötü karakteri Ultron bile espiri yapiyo. Bu nasıl iştir puhahaha marvelin kötü karakteri Ultroniye, Dark Knight'taki Joker kadar bile korku salamadı şehre

Joker favori karakterlerimdendir ama joker(tdk'daki) ultronun yanında bir hiç kalır

Adam koskoca şehri paramparça etti,meteor büyüklüğündeki bir kaya parçasını gökyüzüne çıkardı,hulku serbest bıraktı,avengers ı çaresizliğe soktu,ortalık kaos alanına döndü kaçışan çığlık atan insanları gördük.

Ayrıca kişiliğini filmin en espritüel kişisi olan tony'den aldı ultron.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade T. Wilson -- 15 Mayıs 2015; 23:42:27 >

• ya Jokerle Ultron'u kıyaslamak nedir millet bi tarafıyla güler. Batman evreni > tüm çizgi romanlar. Ultronmuş, supermanmiş, thormuş vs. vs. hikaye hepsi. Kaç defa dedim forumda 6-7 filmlik sağlam kadroyla arkham serisi tarzında bi film serisi çekilse gişe rekorları kırar. Justice League, Avengers tokatlar hepsini. Batman herkese hitap ediyor çünkü
  • brk5334 kullanıcısına yanıt
    Her sinemada var mi? Fiyatlari nasil? 3D gereksiz gozu yoruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

ya Jokerle Ultron'u kıyaslamak nedir millet bi tarafıyla güler. Batman evreni > tüm çizgi romanlar. Ultronmuş, supermanmiş, thormuş vs. vs. hikaye hepsi. Kaç defa dedim forumda 6-7 filmlik sağlam kadroyla arkham serisi tarzında bi film serisi çekilse gişe rekorları kırar. Justice League, Avengers tokatlar hepsini. Batman herkese hitap ediyor çünkü

Yarattığı tehlike açısından demiştim.
    Batman zaten dc'nin çeyreği ve superman'in batman'den aşağı kalır bir yanı yok.

Ayrıca mesajımda bahsettiğim kişiyi mentionlamadım diye alay ettiğini hatırlar gibiyim.

• superman'in filmlerinde ne olucak allah aşkına çizgi filmden bozma filmler derinlik bişey yok bizim süpoş abinin insafı dışında bi halt yok zaten vur kır parçala. Batman'e rakip olamaz sinematik olarak. He çizgi romanını cartını curtunu bilmem benide ilgilendirmez. Benim için ve bi çok kişi için Batman > DC-MARVEL
  • 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.