Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Myronides

cizgi roman bolumune kimse bakmadigi icin çizgi romanci bebeler sisiriyor orayı 500 farklı muhabbet dönüyor konuda ilgi çekmeye çalışıyorlar sanırım

Oov çok sert.
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    e yalansa yalan de ortada hiç şey yok abuk subuk ıvır zıvır karakterin muhabbbeti dönüyor sayfalarca tamam arada farklı muhabbetler vs. şakalar yapılırda o konudaki mesajların yuzde 80'i filmle alakasız konu şişirme, ilgi çekme amaçlı şeyler, çizgi roman bölümünü sallayan yok o arkadaşlarda orda dikkat çekme çabası içindeler kimse kusura bakmasın valla ben gördüğümü söylerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

cizgi roman bolumune kimse bakmadigi icin çizgi romanci bebeler sisiriyor orayı 500 farklı muhabbet dönüyor konuda ilgi çekmeye çalışıyorlar sanırım

Oov çok sert.

Adam haklı ama
    quote:

e yalansa yalan de ortada hiç şey yok abuk subuk ıvır zıvır karakterin muhabbbeti dönüyor sayfalarca tamam arada farklı muhabbetler vs. şakalar yapılırda o konudaki mesajların yuzde 80'i filmle alakasız konu şişirme, ilgi çekme amaçlı şeyler, çizgi roman bölümünü sallayan yok o arkadaşlarda orda dikkat çekme çabası içindeler kimse kusura bakmasın valla ben gördüğümü söylerim

Valla haklısın hocam %100 katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr84

bu filime kadar başka marvel filimi çıkmıyacak mı

Yok çıkmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death52

quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

quote:

Orijinalden alıntı: Death52

quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Beklenmedik sürprizler olacakmış(haber) arkadaşlar haber kaynaklarına bakabilirsiniz, baya bi sürpriz var.

Daha önce 4 kadın oyuncu olcak dendi.
    Black Widow
    Maria Hill
    Scarlett Witch

Şu an bunlarla 3 yapıyo. Ben bi Ms. Marvel sürprizi bekliyorum
    Ayrıca sanırım biri ölcekti. Vardı di mi öyle bir şey?

Biri ölecek. Surpriz Ms. Marvel olabilir ama emin değilim.

Ben kesin gözüyle bakıyorum Ms. Marvel'a

Hawkeye ölür kesin

Hawkeye ölemez.Çünkü Captain America 3 te de olacakmış.

• "Çizgi Romancı bebeler"

Acaba bu filmi takip ederek sen ne sınıfa giriyorsun? Sonuçta kaynağı çizgi roman.

Ayrıca Divxplanet'te Batman v Superman konusu 39 sayfayken Avengers 2 gene buradaki gibi öksüz. Hiçbir yerde kimse takmıyor rahat olun. Boşuna avutmayın kendinizi. Divxplanet gerçek anlamda sinema forumu bu arada.
  • Erwin kullanıcısına yanıt
    ben her filmi takip ederim aç bak türlü türlü filme yorumum vardır. Çizgi roman bölümünü sallayan yok sizde orda belki milletin dikkatini çekeriz ayağına saçma sapan muhabbetler yapın durun. Marvel, dc falan hiç işim olmaz ben alacağım seyir zevkine göre yorum yapıyorum. O kadar kafanız bulanmışki Gal Gadotu körü körüne savunanınız bile vardı içinizde. O kadar kafan bulanmışki DC muhabbetinden, burda beni bile MARVEL'ci yaptın ne diyim allah akıl fikir versin umarım bi an önce gerçek dünyaya dönersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

"Çizgi Romancı bebeler"

Acaba bu filmi takip ederek sen ne sınıfa giriyorsun? Sonuçta kaynağı çizgi roman.

Ayrıca Divxplanet'te Batman v Superman konusu 39 sayfayken Avengers 2 gene buradaki gibi öksüz. Hiçbir yerde kimse takmıyor rahat olun. Boşuna avutmayın kendinizi. Divxplanet gerçek anlamda sinema forumu bu arada.

Yahu şu tartışmalara hiç girmemeye çalıştım ama bazen komik oluyorsunuz. Hiçbi yerde kimse takmıyor dediğin filmin ilk serisi gelmiş geçmiş en çok hasılat yapan 3. film. Nerdeyse dark knight rises ve man of steel'in toplamı kadar. Bu da aşağı yukarı aynı olacak hatta belki geçecek. Ergen gerilerinin toplandığı iki forumda konuşulmuyor diye filmi çöpe atıyorsun komiksin.

@Myronides

• Hayır anlamıyorum, BvS çizgi roman ürünü olduğu için çizgi romancı bebeler yüzünden konu öyleymiş. BvS çizgi roman ürünü de Avengers değil mi? Ayrıca o konu da boş muhabbet dönüyor diyen adamın konu da 100 mesajı varsa 95'i, "En iyi Batman Bale", "Ben Affleck'den Batman mi olur", "Gal Gadot'dan Wonder Woman mı olur", "Nolan olsa şöyle Nolan olsa böyle". Sonra konu da boş boş konuşanlar çizgi romancı bebeler oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Hayır anlamıyorum, BvS çizgi roman ürünü olduğu için çizgi romancı bebeler yüzünden konu öyleymiş. BvS çizgi roman ürünü de Avengers değil mi? Ayrıca o konu da boş muhabbet dönüyor diyen adamın konu da 100 mesajı varsa 95'i, "En iyi Batman Bale", "Ben Affleck'den Batman mi olur", "Gal Gadot'dan Wonder Woman mı olur", "Nolan olsa şöyle Nolan olsa böyle". Sonra konu da boş boş konuşanlar çizgi romancı bebeler oluyor.

Şöyle de bi durum mevcut ama; Orada dönen muhabbeti fırsat bilip daha önce bölümde hiç görmediğim elemanların gelip post kasmaya çalışması. Yoksa konu 100 sayfa olmuş 200 sayfa olmuş beni ilgilendiren bi durum değil. Sadece bu vatandaşlar geriye kalan film ve karakterler hakkında konuşan kişilerin adını da çıkartıyor.

• quote:

quote:

Hayır anlamıyorum, BvS çizgi roman ürünü olduğu için çizgi romancı bebeler yüzünden konu öyleymiş. BvS çizgi roman ürünü de Avengers değil mi? Ayrıca o konu da boş muhabbet dönüyor diyen adamın konu da 100 mesajı varsa 95'i, "En iyi Batman Bale", "Ben Affleck'den Batman mi olur", "Gal Gadot'dan Wonder Woman mı olur", "Nolan olsa şöyle Nolan olsa böyle". Sonra konu da boş boş konuşanlar çizgi romancı bebeler oluyor.

Şöyle de bi durum mevcut ama; Orada dönen muhabbeti fırsat bilip daha önce bölümde hiç görmediğim elemanların gelip post kasmaya çalışması. Yoksa konu 100 sayfa olmuş 200 sayfa olmuş beni ilgilendiren bi durum değil. Sadece bu vatandaşlar geriye kalan film ve karakterler hakkında konuşan kişilerin adını da çıkartıyor.

Ancak o konu da çizgi romancı bebeler var diyen kişinin kim olduğuna bakınca ironik oluyor. Ayrıca Caner beni konuşturma

• bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    güzel çarpıtmışssın mesajlarımı "Gal Gadot'dan Wonder Woman mı olur" hariç.

En iyi Batman Bale asla demedim benim yorumum Batman'i oynayan en iyi oyuncu şu ana kadar Bale'dir ha onuda konuda toplasan bi kaç defa dile getirmişimdir zaten çoğu otoriteye sorsan yine aynı cevabı alırsın hatta yorumlarımda Ben Affleck çr'ye ve Batman'in kendi doğasına daha uyumlu olacak gibi şeyleride bi çok kez vurguladım. Nolanla ilgili fazla yorum yapmadım onu nerden çıkardın anlayamadım heralde başka sallayacak bişey bulamadın. Gal Gadot zaten bu filmde takıldığım tek nokta konusu açılınca bende sürekli farklı açılardan yorumumu yaptım gerek warner bros gerek yahudi lobisi vs. açısından. O konudaki mesajları oku ne demek istediğimi anlarsın. Açık net yine söylüyorum hiçte kusura bakmayın kardeşim, Çizgi roman bölümünü sallayan yok sizde o konuyu ıvır zıvırla şişiriyorsunuz. Filmle alakasız dolu zırva mevcut konuda. hep konuyla alakalı şeyler dönecek diye bişey yok tabi arada farklı şeyler olur ama bu dediğim mevzu sürekli oluyor ondan bende konuda sadece Batman'in paylaştığı haberlere bakıp geçiyorum yorumlar okumaya deymez çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 6 Eylül 2014; 22:35:34 >

• quote:

güzel çarpıtmışssın mesajlarımı "Gal Gadot'dan Wonder Woman mı olur" hariç.

En iyi Batman Bale asla demedim benim yorumum Batman'i oynayan en iyi oyuncu şu ana kadar Bale'dir ha onuda konuda toplasan bi kaç defa dile getirmişimdir zaten çoğu otoriteye sorsan yine aynı cevabı alırsın hatta yorumlarımda Ben Affleck çr'ye ve Batman'in kendi doğasına daha uyumlu olacak gibi şeyleride bi çok kez vurguladım. Nolanla ilgili fazla yorum yapmadım onu nerden çıkardın anlayamadım heralde başka sallayacak bişey bulamadın. Gal Gadot zaten bu filmde takıldığım tek nokta konusu açılınca bende sürekli farklı açılardan yorumumu yaptım gerek warner bros gerek yahudi lobisi vs. açısından. O konudaki mesajları oku ne demek istediğimi anlarsın. Açık net yine söylüyorum hiçte kusura bakmayın kardeşim, Çizgi roman bölümünü sallayan yok sizde o konuyu ıvır zıvırla şişiriyorsunuz. Filmle alakasız dolu zırva mevcut konuda. hep konuyla alakalı şeyler dönecek diye bişey yok tabi arada farklı şeyler olur ama bu dediğim mevzu sürekli oluyor ondan bende konuda sadece Batman'in paylaştığı haberlere bakıp geçiyorum yorumlar okumaya deymez çünkü

Konuda ne tartışılsın peki ? Ivır zıvır çizgi roman tartışılmayacaksa.

• quote:

quote:

"Çizgi Romancı bebeler"

Yahu şu tartışmalara hiç girmemeye çalıştım ama bazen komik oluyorsunuz. Hiçbi yerde kimse takmıyor dediğin filmin ilk serisi gelmiş geçmiş en çok hasılat yapan 3. film. Nerdeyse dark knight rises ve man of steel'in toplamı kadar. Bu da aşağı yukarı aynı olacak hatta belki geçecek. Ergen gerilerinin toplandığı iki forumda konuşulmuyor diye filmi çöpe atıyorsun komiksin.

@Myronides

Hehe evet. Madem ergen gerileri konuşuyor Batman'i falan o zaman bunu da konuşsunlar. Kimseyi o BvS kadar heyecanlandırmıyor Avengers 2. Hemde çıkmasına 9 ay kalmışken.

• quote:

quote:

quote:

"Çizgi Romancı bebeler"

@Myronides

Hehe evet. Madem ergen gerileri konuşuyor Batman'i falan o zaman bunu da konuşsunlar. Kimseyi o BvS kadar heyecanlandırmıyor Avengers 2. Hemde çıkmasına 9 ay kalmışken.

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

• Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Ha ayrıca o konu da çizgi romancı bebelerin boş muhabbet çevirdiğini söyleyenler için şöyle bir cevap vermek istiyorum. Mobil olan arkadaşlar BvS konusunun 380. Sayfasının ilk iki mesajına baksınlar. Burada konuştukları ile o konu da yaptıkları ciddi derece de çelişiyor. Ne yazık ki bunların attığı neredeyse her mesaj bu şekilde. Konuya gel tartışma çıkar aradan çekil, sonra da konu da boş muhabbet dönüyor. Ha dönmüyor mu ciddi derece de dönüyor, hele son sayfada ki videolar ne alaka. Ama o konuya gelip durmadan olumsuz yorum yazarak insanları kışkırtan tartışma çıkaran üyelerin bunu söylemesi cidden ilginç.

• Adam iki 'çizgi romancı bebeler' diyerek hepinizi manipüle etti. durduk yere konuyu aktif hale getirdi. bende elimde çekirdek izliyorum
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    bişey söyleyeyceksen direk bana söylersen sevinirim Jeolog benim avukatım falan değil o arkadaşı işin içine sokmanın lüzumu yok neyse konu daha fazla uzamasın ben görüşümü belirttim sadece sizin için farklı manası var belliki daha fazla tartışamıcam iyi forumlar.
  • quote:

Ha ayrıca o konu da çizgi romancı bebelerin boş muhabbet çevirdiğini söyleyenler için şöyle bir cevap vermek istiyorum. Mobil olan arkadaşlar BvS konusunun 380. Sayfasının ilk iki mesajına baksınlar. Burada konuştukları ile o konu da yaptıkları ciddi derece de çelişiyor. Ne yazık ki bunların attığı neredeyse her mesaj bu şekilde. Konuya gel tartışma çıkar aradan çekil, sonra da konu da boş muhabbet dönüyor. Ha dönmüyor mu ciddi derece de dönüyor, hele son sayfada ki videolar ne alaka. Ama o konuya gelip durmadan olumsuz yorum yazarak insanları kışkırtan tartışma çıkaran üyelerin bunu söylemesi cidden ilginç.

En iyisi bi mesaj grubu açalım her birbirine nefretini kussun böyle benim konuyu kirletmeyelim.

• quote:

bişey söyleyeyceksen direk bana söylersen sevinirim Jeolog benim avukatım falan değil o arkadaşı işin içine sokmanın lüzumu yok neyse konu daha fazla uzamasın ben görüşümü belirttim sadece sizin için farklı manası var belliki daha fazla tartışamıcam iyi forumlar.

Mobil olduğum için aksaklıklar oluyor o yüzden mention atamadım merak etme. Caner on numara adamdır mesajın alakasını ona söyledim zaten. Dediğin gibi herkes kendi görüşünü belirtir ama belirli bir saygı çerçevesi içinde. Her mesajınızın ardından tartışma çıkıyor. Çizgi roman okuyanlara yaşını bilmeden, tanışıklığınız olmadan bebeler diyerek saygı çerçevesinin dışına çıkıyorsunuz.

Tamam Caner
    @Jeolog.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.