Şimdi Ara

The Battle For Middle-Earth[yüzüklerin efendisi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abi elvenstarı bulan varsa bana nerden bulduğunu söylesin
  • bu oyunu nereden oynuyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: poke

bu oyunu nereden oynuyorsunuz

• bende rohanlıyım 3 bolük lvl 5 rohan atlısına karsı durabilcek tek bir asker tanıyorum.İsengardın kurtlu askerleri bence oyunun en güclüleri isengard-rohan bu arada artık bfme 1 mod ve patchlerini bulabilceğim bir yer biliyormusunuz.Eskiden 1 site biliyordum bfme 2 ye dondü ve ben o oyunu hiç sevmedim beyler bir hamachi ag kuralım ve hep birlikte oynuyalım tabi ben bu oyunu 5-7 aydır oynamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 3 Şubat 2007; 22:30:09 >
  • Her turlu kapışırız bu oyunda sizin istediğiniz ırkı alırım hepsi ayrı güzel önemli olan ii taraflarını ii bilmek ve rakibinizin zayıf noktalarını

Kalesiz sehir secip 7 zoru yenen var mı aranızda? inanmayanlar için ss gelebilir
  • Oyunu özledim Silmiştim tekrar yüklicem Birde Rohan atlılarını yeni patchlerle zayıflatmışlar öyle herkesi yıkamıyorlar Isengard kurt binicileri çok güçlüydü yahu upgradelerini de yapınca yıkılmıyorlar. Ama favorim Gondor sırf Gandalf için. Zaten heroları da yeni patchler ile güçlendirilmiş
  • Hmm ben patch yapmadım oyunlarımda hiç.Ama gerçektende rohan atıları yıkılmıyor bi türlü anca gandalf veya benzeri güclü bir hero gerek.Ama su mod sitesi yokmu hiç bütün siteler bfme 2 ye dondü ya.Benle oynuyacak acemi varsa hamachi ag kuralım
  • gondoru tek geçerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlord -- 4 Şubat 2007; 13:36:04 >
  • Arkadaşlar böyle kapışırım falan diyoruz iyi güzel de lafta kalıyor, oynanamıyor falan fıstık.Bence bir ücretsiz forum kuralım admini olsun hamachi ağı gibi bir şeyi olsun, turnuvalar, klanlar ya da devletler düzenleyelim.
    Forum yapmayı bilen arkadaşlar varsa burdan oyunun ortak versiyonu,site hakkında anlaşalım, belki de Türkiye'de ilk Battle for Middle-Earth sitesini kurmuş oluruz.
    Ben bir düşündüm, belki oyuncuların tercihlerine göre İyiler-Kötüler olarak toplu oyunlar oynarız...

Ne dersiniz iyi olmaz mı?
    Forum yapmayı bilen arkadaşlar bu işi bir düşünsün,ben kendim de deneyeceğim,başarırsam buraya da veririm.He bu arada ''ben forumu yaparım'' diyen arkadaşlara(eğer olursa) söyleyeyim oyalamayın bizi yapacağım diyen sözünde dursun ve yapsın.

Söylediklerimi bir düşünün güzel olmaz mı?
  • eet bencede
    ben ROHAN diyorum şu ana kadar yenilmedim rohanla
  • quote:

Orjinalden alıntı: doğukan54321

Arkadaşlar böyle kapışırım falan diyoruz iyi güzel de lafta kalıyor, oynanamıyor falan fıstık.Bence bir ücretsiz forum kuralım admini olsun hamachi ağı gibi bir şeyi olsun, turnuvalar, klanlar ya da devletler düzenleyelim.
    Forum yapmayı bilen arkadaşlar varsa burdan oyunun ortak versiyonu,site hakkında anlaşalım, belki de Türkiye'de ilk Battle for Middle-Earth sitesini kurmuş oluruz.
    Ben bir düşündüm, belki oyuncuların tercihlerine göre İyiler-Kötüler olarak toplu oyunlar oynarız...

Ne dersiniz iyi olmaz mı?
    Forum yapmayı bilen arkadaşlar bu işi bir düşünsün,ben kendim de deneyeceğim,başarırsam buraya da veririm.He bu arada ''ben forumu yaparım'' diyen arkadaşlara(eğer olursa) söyleyeyim oyalamayın bizi yapacağım diyen sözünde dursun ve yapsın.

Söylediklerimi bir düşünün güzel olmaz mı?

İş bana düştü galiba, forum yapmayı bilen bir gönüllü yok mu??

• burası mmorpg yeri değil mi yani online oyun yeri benim bildiğim burda single player oyunlar yazılmazdı yoksa ben mi yanlış geldim

arkadaşlar az konu açtığınız yere dikkat edin
    http://resim.donanimhaber.com/forumid_334/tt.htm
    konuyu buraya yazarsanız bence daha çok kişi ilgilenir ve konu kirliliği olmaz
  • bence isengard en guclu.warglar atlilarla ayni.pikemenlere atli gelmiyo bile.ama hard oynamasi zor oluyor oysa medium ve easy de kazaniyon.Isengard haritasi olsaydi hard bile tarih olurdu yani sur diye bisey olurdu kusatma olurdu ve hep sen kazanirdin hic kaybetmessin cunku orthanc varOmapin linki varmi indirmek isteyom!!!!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: savas strateji komutani

bence isengard en guclu.warglar atlilarla ayni.pikemenlere atli gelmiyo bile.ama hard oynamasi zor oluyor oysa medium ve easy de kazaniyon.Isengard haritasi olsaydi hard bile tarih olurdu yani sur diye bisey olurdu kusatma olurdu ve hep sen kazanirdin hic kaybetmessin cunku orthanc varOmapin linki varmi indirmek isteyom!!!!!!!!!!

6 Yıllık hort.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.