Şimdi Ara

The Best Of Cristiano Ronaldo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • C. Ronaldoyu cok cok begenirim bide ibrahimovic ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Markandeya

C. Ronaldoyu cok cok begenirim bide ibrahimovic ...
    videoyu izledin mi ?
  • ya c.ronaldo iyi adamda.ronaldinho ile kıyaslanamaz bence.yaptığı hareketler desek ronaldinho cok cok daha süper hareketler yapıyor.ve adam sırf hareket yapmıyor yaptığı hareketlerde harbiden işe yarıyor.yani c.ronaldo her topu aldğınıda aynı hareketleri yapıyor.adam topu düz sürebilceği zaman bile bi hareketler yapıyor.bence ronaldinho cok cok daha büyük futbolcu.
  • C. ronaldo çok iyi oyuncu ama messi ronaldinho felan bence karşılaştırmaya hiç gerek yok ona bakarsak C. ronaldomu S. gerard mı kesinlikle gerard derim bunuda sonu gelmez
  • sen gerardla ronaldo yu karşılaştırmaya kalkarsan senin futbol bilginden süphelenirim. ronaldo 2 kanattada oynayabilen çok çok teknik bir adam gerard şuan liverpoolda kanatta oynasada asıl yeri forvet arkası yani ofansif ortasaha gerard da teknik ama ronaldo kadar değil. asla gerard kötü demiyorum orta sahada dünyadaki en iyi 3 adamdan biridir bana göre de ama kantta ronaldo tek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: georgemcfly

sen gerardla ronaldo yu karşılaştırmaya kalkarsan senin futbol bilginden süphelenirim. ronaldo 2 kanattada oynayabilen çok çok teknik bir adam gerard şuan liverpoolda kanatta oynasada asıl yeri forvet arkası yani ofansif ortasaha gerard da teknik ama ronaldo kadar değil. asla gerard kötü demiyorum orta sahada dünyadaki en iyi 3 adamdan biridir bana göre de ama kantta ronaldo tek.
    bu cook super iste
    iki kanattada oynuyabiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

C. ronaldo çok iyi oyuncu ama messi ronaldinho felan bence karşılaştırmaya hiç gerek yok ona bakarsak C. ronaldomu S. gerard mı kesinlikle gerard derim bunuda sonu gelmez
    birinci mesejada koydum bide buna bak

http://www.youtube.com/watch?v=OL5cSfxV5Gs
  • kimin futbl bilgisi tartışması lazım bunu tartışmak lazım

gerrard varken CÇ ronaldonun adı bile edilmezz siz iki yaptığı hareketle ronaldonun büyük futbolcu olduğunamı inanıyorsunuz

neyse kimseye bişey ispatlamak gibi bir çaba içersine girmem de ama siz bi gidin gerrard kimmiş şimdiye kadar ne yapmış bi bakın
  • quote:

kimin futbl bilgisi tartışması lazım bunu tartışmak lazım

gerrard varken CÇ ronaldonun adı bile edilmezz siz iki yaptığı hareketle ronaldonun büyük futbolcu olduğunamı inanıyorsunuz

neyse kimseye bişey ispatlamak gibi bir çaba içersine girmem de ama siz bi gidin gerrard kimmiş şimdiye kadar ne yapmış bi bakın
    Gerred kackere dunyada yilin futbolcusu oldu ??? Liverpool da curuyor

neyse Hepsi dunya yildizi.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GNR_RONALDO -- 22 Nisan 2007; 13:26:43 >

• baba büyük oyuncu dünkü M.Boro maçını tek başına alır

4. maç olsun diye koyduk 20 kağıdı yaktı bizim

tek maçtan yattık oran 1,10

C. Ronaldo - Rooney- Giggs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz110 -- 22 Nisan 2007; 13:27:52 >

• Manchester U. 1 - 1 Middlesbrough

Chelsea sampiyon olucak yine yaa

• oran 1,45 newcastleye acımaz bugun banko Chelsea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz110 -- 22 Nisan 2007; 13:34:39 >
  • chelsea de lampard terry drogba var vede dahası tabiki olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: deniz110

oran 1,45 newcastleye acımaz bugun banko Chelsea

evinizi ipotek edip basın o derece yani
  • e yok artık ev dursun arabayı ipotek edinde açıkta kalmayın süpriz olabilir. martins var sonuçta ne yapacağı belli olmayan bi adam.
  • up
  • martins az uzun olsa 5 mc kadar maç newcastle ındı . süpriz olur demiştim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: deniz110

oran 1,45 newcastleye acımaz bugun banko Chelsea

evinizi ipotek edip basın o derece yani

batirdin adamlari
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.